10

Анонимен

преди 2 години

Абе, с какво Гешев си маже темето ? Трябва да му гледам снимката с маска от електрожен !

9

Анонимен

преди 2 години

Няма да се движиш, защото си част от организираната престъпност от 1990 г насам. Стоилов, ти беше най-близкият човек на Александър Лилов в БСП.

8

Анонимен

преди 2 години

Много герботролове.

7

Българин

преди 2 години

Че тая мижитурка какво изобщо е направила, че да и трябва охрана? Толкова време се задържа в политиката, като единствено блестеше със своето...безличие!

6

Анонимен

преди 2 години

До ?!? 5 Я, избройте кои и колко дела минаха през спец.кривосъдието за 10 години!

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Т?р.оле, не пишете глупости. Бюрото пазеше най-вече каскета. Много от истинските свидетели отказаха бюрото да ги пази. Сега ще могат да получат защита.

4

?!?

преди 2 години

Днес е Стоилов утре някой друг политик ще знае къде са защитените свидетели. Това е достатъчно нито един свидетел да не се чувства в безопасност. Така свидетелите не са защитени, а контролирани. Щетата е нанесена делата ще паднат! Целта е кажат, че спец. Правосъдието е безплодно и да го закрият. Процесите са в ход. Българинът остава със стария хомот.

3

Анонимен

преди 2 години

Вече на олигарсите им е спокойно, защитените свидетели ги преместиха при техния човек. Благодарности на протестърите от Дубай

2

Анонимен

преди 2 години

Гешев, махай се! До гуша ни е дошло от комунисти. Кога ще се извините за 45 годишния геноцид към българския народ? Защо прилапа Бюрото за защита от Гешев? За да сложиш под чадър престъпниците, които свидетелите знаят. Айде махай се че си омразен на всички, заедно с цялата ви партия. България едно дбро не е видяла от вас.

1

Анонимен

преди 2 години

Гешев е с гузна съвест и го тресе страх....А и друго си е да се чувстваш значим.....Не разбирате ли, че при тях вече освен парите, са се самозабравили от властта, която имат и се чувстват Богове......Мишките гадни!!!!