75

Толерантен

преди 2 години

По принцип няма значение зимно, лятно, астрономическо, само да не го местят напред назат. Човешкия организъм се адаптира, но отнема време.

74

Harley

преди 2 години

Трябва да остане само зимното време, което си е по подразбиране. То е астрономическото. Лятното беше измислено през 1979 година за пестене на електричество за ОСВЕТЛЕНИЕ, което вече не е нужно, има LED. Тогава отоплението беше по-евтино. Сега отоплението е скъпо и е по-изгодно да сме на зимно време: по-малко разходи за отопление на училища, офиси през зимата сутрин

73

Анонимен

преди 2 години

Преместете часовника с половин час назад сега. Тогава ще види кога изгрява кога залязва през зимата и лятото, кога става светло и кога тъмно.....

72

Анонимен

преди 2 години

Трябва да останем на зимно астрономическо, щом всичко ще залязва и идва упадъка,поне да е по природния ритъм.Но едва ли.Нали трябва да ни гърчат до последно.Това още веднъж доказва,че сме отглеждани за косене , висок добив и оборот.

71

Анонимен

преди 2 години

мн полезно нещо,пролетта и лятото че и ранна есен е идеално с час напред зимата може с час назад заради мразовитите утрини. Толкова е просто.

70

Анонимен

преди 2 години

сега всичко става автоматично, не се налага да се мести нищо, събуждаш се, и времето автоматично се е сменило с новото, освен за хората с будилници от преди десетилетие

69

Димитрова

преди 2 години

Защо не питат хората? Кой решава това да продължи, така се налага още контрол. Рептилска история.

68

дегенерати

преди 2 години

Българите през 1916: "няма да спим нощ и ден, за да се борим за родината!"Българите през 2021: "ох, ужасно е да ставам 1 час по-рано. Доведох се до стрес. Мисля че и инфаркт ще си докарам следващия път"

67

Анонимен

преди 2 години

Изместено с един час време през зимата е някакъв див ужас. Слънцето ще изгрява почти на обяд, а децата ще заспиват с кокошките.

66

Анонимен

преди 2 години

По принцип всичко е разписано според стандартното астрономическо време, но през лятото може и да се измести с един час.

65

комитата

преди 2 години

те в ЕС не са учас за много неща но ние като лалугери ще с еозъртаме и последни ще решим-важното е да се ваксинират всички и ако трябва трета игла д а има

64

Толерантен

преди 2 години

В момента графика ни е съобразен предимно с лятното време, така че, трябва да останем на него, иначе трябва да се преправят расписания и пр. неща.

63

Анонимен

преди 2 години

Аз съм ЗА лятното часово време!

62

удомачасовниктрака..

преди 2 години

Да го бацнат часовото време да показва само сабота и неделя + ракиено време😀😀😀!!!

61

Анонимен

преди 2 години

Много добре си е със смяната на зимното с лятното часово време и обратното. Ако остане само едното, значи да се върнем към това, което беше преди въвеждането и на лятно часово време.

60

Злобар

преди 2 години

Интересно какво има да се залага след като от понтивека сме си били на зимното . Смениха го с лятното по идея пак на малоу.. ните ингилизи .

59

стига глупости

преди 2 години

Ако смяната на времето с 1 час два пъти годишно е в състояние да те докара до инфаркт, то явно имаш много по-сериозни проблеми от това дали е 7 или 8 часа в момента. Тоест не времето ти е проблема а изключително нездравословния начин на живот който водиш по принцип.

58

Bob

преди 2 години

Как така да останем на ЗИМНОТО...??? И тогава ЛЯТОТО ще се съмва в колко - в 3ч. СУТРИНТА, а ще се стъмва в 21ч., вместо към 22ч.!!! Тотална ГЛУПОСТ! Трябва да останем на ЛЯТНОТО време, зимата ще се съмва 1 час по-късно към 9ч., но ще е светло до 17ч., а НЕ до 16ч.!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Не може да виреем извън България, така ли да го разбирам? Абе в Англия преди 3 години много добре си виреех, чак не исках да се връщам.

56

Анонимен

преди 2 години

Ши бани брюкселски бок луци, как така 85% не желаят да се сменя постоянно времето, НО те изобщо не се интересуват от това, тези за какви се вземат, шепа хора налагатрешения по диктаторски начин на 500 000 000 жители на ЕС. Ай сик тир бе.