63

Кал-Ел

преди 2 години

До 79. 15 век го изръси ти ве, нискочестотен. Все още се борят, но тази информация не е подходяща за слаботелесния ти мозък, затова я отхвърляш с истерични напъни. Аве, я възирай, наркоман.

62

Кал-Ел

преди 2 години

Важното е, че във "ваксините" има графен оксид, окислява кръвта ви и ще боледувате (ако не умрете) и ще бъдете роби на биг фарма. Това е само едната съставка, за нанотехнологиите с които ви чипират няма смисъл да се говори. Инжектираните ще го усетят когато пуснат 5G мрежата. Нали така преследвач, да не забравяме за какво сме се събрали.

61

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще има отряди търсещи и ваксиниращи насила антиваксъри.Нещо като кукус клан.

60

Кал-Ел

преди 2 години

До История Отправната точка 15 век беше дадена от психично болния ми преследвач, не е задължително да се задълбава.

59

Кал-Ел

преди 2 години

До 73. Ти сам не си разбираш какво говориш, изтръпнал наркоман.

58

История

преди 2 години

През 15 век България е вече под контрола на Османците. А по тяхно време България не е водила война срещу никоя европейска държава. Докато в Европа са текли реки от кръв, в България е целял мир и спокойствие. И то 500 години. Султанът и Везирът добре са дърпали юздите на държавицата ни.

57

Кал-Ел

преди 2 години

До 71. Борят се с нас още от 1205г., след като им спряхме Латинската империя на Балканите. Нещо друго?

56

Ха!!!!!

преди 2 години

Стига сте нападали ***, че не била споменала Швеция. Не е само защото не и е позволено да пише за Швеция. Но и защото от началото на пландемияте не е е била затваряна нито са носили маски. Как да се отваря държава която никога не е била затварряна.

55

Софиянец

преди 2 години

Ох, в БГ нека да си стои Ковид. Таман да поизмрат малко повече хорица. Нямате си представа какво е да излезеш /аз живея в Центъра/ навън и да гледаш колко малко хора минават, малко автомоболи, разхождаш си се свободно, без блъсканица, бутаница и не знам какво си.

54

Кал-Ел

преди 2 години

До 67. Какво е било нивото в 15 век? Сигурно е било много лошо ...в католическия свят. Затова са се борилии с България, да ни наложат "прогресивните" си науки, обществен строй и закони. Не им остава много. Видя ли как отговаря един човек с ниво, на истеричния ти коментар?

53

Анонимен

преди 2 години

да се разделим - на ваксъри и антиваксъри. Ваксърите в София взимаме Центъра, Лозенец, Изток, Изгрев,..........................До Анонимен 62. - Чудесна идея. Така поне скоро центъра няма да е пренаселен и ще има свободни паркоместа.

52

Анонимен

преди 2 години

До !!: Ако не искаме да сме разделено общество, не можем ли просто да престанем с изискванията към другата група? Антиваксъри не изискват нищо от ваксъри, и обратното. И без това няма логика в изискванията. Изборите също ще пострадат от това разделение...

51

Анонимен

преди 2 години

До ваксаджия 46.... За Швеция, или лошо, или нищо. Иначе няма с какво да си плати студентския стол.

50

Анонимен

преди 2 години

Да, покрай пандемията ще хванем чудесната възможност да се разделим - на ваксъри и антиваксъри. Ваксърите в София взимаме Центъра, Лозенец, Изток, Изгрев, Дианабад, Хаджи Димитър и Редута. Антиваксърите ги набутваме в Люлин, Модерно предградие, Орландовци, Надежда. Колкото по-далеч от нас, толкова по-добре.

49

Анонимен

преди 2 години

Имам решение на всичко! Разделяме си континентите. Антиваксърите взимат Европа, Азия и Африка (защото са повече), а ваксърите взимат америките. Всеки ще си общува само с хора от неговия "вид". Това ще бъде и едно добро научно изследване.

48

!!

преди 2 години

Класически случай на тиранично управление, с хилядолетни препратки в историята. Разделяй и владей!Разделяй хората на болни и здрави, на ваксинирани и неваксинирани, на такива с маски и на такива без маски...А постепенното отнемане на свободите и правата ни продължава. Докато не се опълчим!

47

Анонимен

преди 2 години

А питам - кога ще си върнем комунизма?! Стига вече с тая фалшива демокрация, видя се, че се провали! Ако си ни управляваше БКП сега нито медиите щяха да си измислят разни тъпотии относно пандемията, нито щяхме да разбираме колко смъртни случаи има, колко оздравели, нито пък щяхме да си отваряме устите - за или против сме ваксините! Много по-спокойно щеше да е

46

Анонимен

преди 2 години

Не храни трола, живей свободно!

45

Анонимен

преди 2 години

"Кои държави се научиха да живеят с covid". Аз се научих да живея с ковид - изкарах го леко март месец, не съм спирал да се виждам с приятели и роднини, да спортувам. Децата ходят на градина, почти не слагам маски. Всичко си е нормално - освен дразнещата ковид пропаганда навсякъде.

44

WWD

преди 2 години

Световният протест за свобода се завръща отново, по-силен и по-организиран! Ние стоим твърдо зад 5 важни свободи:- Свобода на словото. - Свобода на придвижването. - Свобода на избора. - Свобода на събиранията. - Свобода на здравето. worldwidedemonstration dot com