44

Бай Хой

преди 16 години

Сега за правописа да не говорим. Много хора сигурно не са учили след 1-ви клас. Колко книги са прочели няма да обсъждаме.По въпроса за Титаник:И един шоколад завиваше станиола в мармот

43

преди 16 години

пардон,"въпрос"

42

преди 16 години

"Усещате"ли,че някой тук не е разбрал,че не само един човек се възмущава на елементарните пропуски в обучението си по български език.Не е задължително да си завършил българска фолология,за да пишеш правилно.Редно е като си даваш мнението по някакъв вапрос да се постараеш да пишеш правилно.Иначе няма особена стойност изказването и не те възприемат насериозно.

41

SAPATA

преди 16 години

В най-общ смисъл, щуротия е това с пожара.Кой ги знае от къде са го преписали.Че ако е имало пожар, ди Каприо нямаше да заприлича на замразена херинга, а щеше да си вземе малко огън за топлене.Че той пребяга през целия кораб.А не са взели Брус Уилис за главната роля, че е щял да намери начин да добута Титаник до Америка. А айсберга да бъде доставен във формата на бучки лед за уиски и джин.Толкова по темата Титаник.

40

преди 16 години

brei brei brei

39

Тъпото

преди 16 години

Да се поправя - правописът...

38

преди 16 години

е щом е било от пожар ... очаквайте филма Титаник 2

37

Тъпото

преди 16 години

По-голяма трагедия от Титаник е правописа на някои от вас... Вместо да четете новини, прочетете някой учебник по български език и правопис!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

36

преди 16 години

a saikam kvo ei koi lud tvardi 4e v BG; ima grajdanismex

35

преди 16 години

и мириша а не смърдя.. Знам ,че на село ползвате и ВЪЙ и ЩОО и БРЕЙ и Чунким и САЙКИМ .. Но ние в града не ги знаем тия думи така ,че пиши на Български.

34

преди 16 години

ха ха ха .. Усещате ли как някакво много смешно момче, което не е разбрало явно ,че тука не е изпит по Български а форум за мнения.. Ей глупаво детенце отиди да си ръсиш глупостите на майка си. И не използвай Турцизми като ВЪЙ и БРЕЙ и започвай винаги изречението с главна буква и ЗАПОМНИ пише се "Защо" а не Що !!!

33

преди 16 години

tova e viarno!!!az biah tam, izpraten ot vietnamskite taini slujbi i zapalih pojara

32

преди 16 години

"6e pi6a kak si iskam brei bai mui" - Звучи като: Ще си смърдя както си искам... Горкото 31...

31

преди 16 години

kiomonisti kuxi nemi trite komentaritemaikitevi 6te razpla4a ei

30

питащ

преди 16 години

Не можах да разчета ...samoled или sladoled?

29

stamat

преди 16 години

това за първи път го чувам и чета.кораб да потегли на рейс с предварително възникнал пожар?звучи несериозно или налудничаво.истината е,че когато са влажни въглищата се самозапалват,но пробойната и влязлата вода би трябвало да ги угасят.от селото на дядо ми са се удавили 14 мъже тръгнали за америка и от там за аржентина.познавах и една баба(тогава дете)не малко за да не помни,но за пожар не е споменавала.а този за 20 г до тази глупост ли стигна?

28

преди 16 години

Да... а на вахта е бил Караславов... Петков пак е бил пиян някъде из каютите...

27

преди 16 години

Всъщност потъването не е и от пожар... Капитанът на кораба се е казвал Станишев...

26

pavkata

преди 16 години

az pak chuh che edin samoled se bil vrqzal v nego!

25

брит

преди 16 години

Мен пък ме учудва факта,че някой е посветил ,или по-точно изгубил цели 20години в изследване,изучаване,събиране на някакви факти и т.н. за кораб,който -верно за времето си е бил нещо велико може би,но кораб..при това потънал ..при това много отдавна.Хайде, година, две, три ,да поразрови, да потърси нещо по случая,о.к. ,но цели 20години,,,ми звучи,като имитиране на дейност.и сега след като може би няма какво друго да прави за да си оправдае 20годишния безполезен труд и безрезултатен -хоп ,сензация ):):):хайде де,,,,,Явно не само в България се имитира труд.