126

Анонимен

преди 2 години

Единия да си ходи към Кснада, до Румъния ясно е, чр няма ходи, а другия към Дибир, там щели да строят нови градове. Ще има нужда от пилоти за строителната авиация.

125

Не ходи в Румъния

преди 2 години

Защото знае, че няма какво да получи. Иначе отдавна да беше показал документа. А и Канада има почетен консул в София точно за такива неща.

124

Анонимен

преди 2 години

Киро Коня го е загазил много. Няма никакви валидни документи от Канада, а лъга всички наляво и надясно.

123

Еееех КАНАДА..!!

преди 2 години

ЗАМЕНЯМ Я ЗА ЛАДА..!!................. КЪСНО Е КИРЕ.... МАНДАЛОТО ЛОПНА..!!

122

Румен Радев

преди 2 години

Борбата е безмилостно жестока!! Борбата както казват, е епична! Какво тук значи някаква си личност...

121

Анонимен

преди 2 години

Шах на Фигурата !?

120

Анонимен

преди 2 години

Радев го е подкарал напреко през нивата. Назначава икономически министър с неясно гражданство. Назначава вътрешен министър с отнет достъп до класифицирана информация. Назначава здравен министър с отнети лекарски права. Назначава шеф на НАП с милиони задължения към ..НАП!! Президента Радев кърти мифки направо.

119

Анонимен

преди 2 години

До 128Герберопитеците газ пикаят, че този същият, на когото банкянските *** му казват Кирчо, показва празните язовири и незаконните строежи. И дори да е противоконституционен, той ще ви чегърта конституционно. Може да се обесите, тикви, ако не ви харесва.

118

Анонимен

преди 2 години

Радев е нарушил закона...

117

Анонимен

преди 2 години

Преди меренето на егото беше между Станишев и Бойко. Оня се изнесе в ПЕС. СЕга Радев си мери егото с Бойко. Аман от коплексирани мъже. Само като видиш жените им и ти става ясно кой, кое. Ромката на радев го заби в земята. Чакам с нетърпение да се махнат от властта.

116

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев трябва да представи декларацията, представена от министъра на икономиката Кирил Петков, че няма друго гражданство, освен българското. Това реши Конституционния съд. ПЪРВО Киро ако е подавал декларация не е бил министър. ВТОРО ако е представил декларацията и КС има инфо нека Киро каже да публикуват кво има зад термина "ДЕКЛАРАЦИЯТА" и ТРЕТО кои са по именно магистратите казали Да, НЕ и ВЪЗДЪРЖАЛ се

115

Надблюдател

преди 2 години

Странното е , и че след като цяла България разбра че този е назначен незаконно, и че актовете които подписва са незаконни, Радев най-нагло застана зад гърба му и реши, че щом щял да "чегърта" ГЕРБ, него Конституция и закони не го ловели! Ако това беше Борисов, отдавна да го е отстранил ,докато тече проверката! Но Радев смята, че решенията на ДС-сектата зад гърба му, и кукловодите на които е той послушко, са по-важни от някаква си Конституция !

114

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, не е хубаво да се лъже, мойто момче!

113

Не-Хървадски правила

преди 2 години

Проверено!Нито вХърватско нито вХарвардо учат абсолвентите си дапреписват по80 стр,даси правят пластични операции правещи ги идентични на формата който в момента кадрува.Ски една камара тикви се запипониха ама ъъ никой неможа да се докара поне маалко от малко на Борето да мяза,а оня сизвзетата,препечатана и отново турена запродан книжка без съмнение ква пластична финнаработа енаправена слицето и космите по главата му ни дава дълбоко основание и висока степен на вероятност че е гласен за Прокурор

112

Анонимен

преди 2 години

Това момченце е назначено за министър от президента абсолютно в противоречие с конституцията, затова вместо да се гърчи да търси несъществуващи документи да си подава оставката заедно с назначителя му Румен Радев.

111

Пян Гъ

преди 2 години

Ха сега, щрак, Марийке, на портрет. Фалшифициране на документ с цел финансови облаги, бламиране на решения на МС, Малер, настръхвам... Е, ако сме правова държава де... Ако не сме, ще кажат "Недейте го момчето, я какъв хубавец, голяма работа и вие сега, тя БГ му е в сърцето, тва е важното, не няква си хартишка.

110

Миро

преди 2 години

Няма време от много време да отиде до Букурещ.Румъния е много далече от България.Костюмирано парфюмирано конте-пълен мошеник!Разчита Рундьо да го спасява

109

Анонимен

преди 2 години

Голяма заплаха е тоя Кирил Петков. Ако се намерят още десет като него ще вземат да я направят тази държава нормална.

108

Анонимен

преди 2 години

Киро Харварда има гражданство в Дънди Прешъс. От там му е парашутс. Какво се правите на неразбрали. Нали изнедоха 12500 тона злато, могат да си кипят всичко. За България оставс 2 птоцент. Всъщност кой е управителя в България. Некви мишоци се дърлят за остатъците.

107

Анонимен

преди 2 години

Кирчооо, Кирчооо много лъжеш, брат!!!!