79

Анонимен

преди 2 години

Колко ми липсва начина по които ме обичаш.колко ми липсва начинът по които ме докосваш колко ми липсваш ти.

78

Да не забравяме

преди 2 години

Радев проправи пътя на назначаване на любовници. Нормално и неговите министри следват същата стратегия - назначават навсякъде роднини, жени, любовници, съученици и приятели. И всичко това ни се представя като борба срещу корупцията. Е сега вече този челен опит ще се следва и в общините ще има и стикери "Община без корупция"

77

+++

преди 2 години

Ей,стигнах до извода,че чистачката, деловодителката и онази на гишето която събира данъците в общината са най корумпирани да знаеш.Стига с тези глупости, корупцията е по високите етажи на власта,при вас, а не в общините.Не хвърляйте прах в очите на хората и не ги настройвате един срещу друг за да си замажете гафовете.Политиците са най продажната и корумпирана прослойка.От там идват всички беди.Всички сте "от един дол дренки".

76

Василев

преди 2 години

Казах ви да работите качествено и ефективно, само това е единственото спасение да се избавите от корупция на най-ниско ниво до най-високо ниво!Това е само нещото, което може да направи, създаде и изстреля технологична българска компания в световния елит!Винги ще сте бедни и ще ви се привиждат тала.съми, дори всичко да върви по веригата законно, когато работа е некачествена, ще се съмнявате във всеки!Животът е жесток селяни прости!!!Селяни прости вие сте валат!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Петков стана ли бг гражданин или е още канадски поданик?

74

Митьо Очите

преди 2 години

Тва виц ли е?!

73

Анонимен

преди 2 години

Каква община, рекетира те държавата, ела да видиш на Капитан Андреево, ела да видиш на Калотина как полицай си проси едно две евра, какви общини другарю Петков.

72

СТРАТЕГИЯТА НА РАДЕВ

преди 2 години

ОБЩИНИ БЕЗ БЪЛГАРОФИЛИ......... ОБЩИНИ САМО С ПРЕДАТЕЛИ....

71

анонимен

преди 2 години

Край на корупцията в общините. Там корупцията беше кокошкарска.Край на корупцията в министерствата. Министри ще вземат само комисионни. Получаване на пликове от митница за президентството не е корупция. То е преразпределение на парични потоци, възнаграждение за добра събираемост на такси извън закона.

70

К.ПЕТКОВ.. БОБОКОВ..

преди 2 години

СНИМАН НА КАЛЪП С БОБОКОВ...... БОБОКОВ ИДВА С КОЛАТА СИ ДО МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА ДА ДОНЕСЕ ПАРИТЕ ЗА ПАРТИЯТА НА СЛУЖЕБНИТЕ ИЗМАМНИЦИ.... ... НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН НИКОГА НЯМА ДА ИМ ВЛЕЗЕ В КОРУМПИРАНИТЕ ИГРИЧКИ....

69

Диана

преди 2 години

До Анонимен67 Много си късоглед, скъпи! Виновен е не народа, а БСП, която със своя преход го блъсна в дълбокото на пазарната икономика - всеки да се давел както може, но който оцелеел щял да докаже способността си да живеел в пазарни условия, според БСП стратезите ни...Е, как ще оцелее някой без заплата и без помощи, да не говорим за гладните детски гърла?! Е..някои са родени под щастлива звезда, други имаха пенсионери в къщи, но болшинството трябваше да краде и лъже за да не умре от глад.

68

Гроби Таласомо

преди 2 години

Тук трябва да уточним понятието "гербав". Това е понятие извън границите на партийната принадлежност и политическа самоопределеност. "Гербав" е начин на мислене, на възприятие на светът и нещата в него. Така, че не е задължително да си от ПП ГЕРБ, за да си "гербав"! Та гербав ли е Радев? Охо и още как! Гербав ли е Кирча?Охо и още как! Кирча е просто онзи ГЕРБ, който не можа да се реализира чрез ПП ГЕРБ! Но, както виждате, те продължиха политиката на ГЕРБ - евроатлантизм, чуждопоклоничество и т.н

67

Василев

преди 2 години

Дотам достигна наглостта на кукловодите, че вече не искат да плащат пари и проценти на държавната администрация, и да пълнят шкафчето-прасенце за парички!!!А тези служители със заплати 1000-2000 лева как ще я карат, и то по време на криза!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

66

Кирчо бори

преди 2 години

корупция - уволнява всички подвластни ръководства и назначава само свои роднини, съученици и лични приятели. Така борбата с корупцията по високите етажи приключва, защото всички те са честни експерти. Вече имаме минстерство без корупция.

65

Електра

преди 2 години

Прав е двата Харвардски плъха Канадеца и любовницата на Култориста Асенка , от служебното Каунско правителство, както и Мая Костинбродска, заедно с Краднелия ***, казаха, че Герб краде по 12 милиарда на година. ТОВА ПРАВИ ПО ЕДИН МИЛИАРД НА МЕСЕЦ, КАУНА РАДЕФ Е НА ВЛАСТ 5 МЕСЕЦА, И СЕ ОЧАКВА ДА Е НА ВЛАСТ ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА, КЪДЕ СА ТОГАВА 7 МИЛИАРДА, КОИТО НЕ СА ОТКРАДНАТИ ВЕЧЕ, И ЗАЩО ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ И ЛЪЖЦИ, ГОВОРЯТ, ЧЕ ПАРИ НЯМА...

64

Електра

преди 2 години

Червените плъхове си търсят нов порно проект, за да се намърдат в бардака... Вчера в едно интервю, Борис Марков от СДС каза, че Мая Костинбродска е венерическото заболяване на политическата ни система. Аз бих добавила и, старата мома Дончева, Гнома, Рада и Купона, и всички партии, на уж на промяната, водени от Кауна Радеф, че са заразени от тая болест, както спинозната Импексова партия, на Краднелия ***...

63

-

преди 2 години

Държавата е за заличаване - не се мъчете!

62

Стратегия

преди 2 години

Как да създадем община без корупция. 1. Уволняваме всички, вече назначени. 2. Назначаваме роднини, любовници, съученици и други наши длъжници на всички ръководни и не толкова ръководни постове. 3. С това корупцията приключва, защото всички се познаваме и работим задружно.

61

Диана

преди 2 години

До Бъдеще за бг едно е да говориш, друго да го направиш...Тези БСПари 30г. правят корупционна среда, че самите те да лапат, ти искаш сега с вълшебна пръчица да оправят корупцията, та чак и 3 общини вече са декларирали колко са "добрички" и "изпълнителнички"...Не-го-д-ни-ци! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

60

ааа

преди 2 години

До Анонименкой народ тоя от кръга капитал ли