93

До 130

преди 2 години

Всяко кюлче може да имитира перфектно от китайски производител като сувенир.Продават се 1 $..Ай стига дрънка в девета глуха,бягай си в сайтове моney и подобни.

92

Как да не обичаш:

преди 2 години

Швейцарската прецизност и архиви на банките и минта.Минт - монетен двор, леярна за благородни и ценни метали!

91

Всяко кюлче:

преди 2 години

От купуването на суровината при нейното първо претопяване и изливане в кюлче то придобива партида, номер, печат на минта и печат на собственика печат на оценителя на благородни метали! А ако е на държавна банка върви с определена документация и без нея не мое да пипнеш една унция или да го претопиш.

90

ЦПЗ

преди 2 години

тоя живее в негов си измислен свят и смята че като многословничи другите му вярват . даже вече вижда собствена държава . най вероятно и с Наполеон си играе когато е сам :)

89

Искам да ти кажа:

преди 2 години

Че ако има такова злато с маркировки на БНБ от преди 1989 и то е собственост на БНБ в която, повтарям в която и да е банка и трезор да се намира при представен валиден ордер от БНБ по закон той няма право да каже няма да ти го дам, а ще каже най-ранният трансферно транспортен прозорец е другата седмица , но ако е пълен по-другата! Тоест ще го прати в трезора на БНБ възможно най-бързо. Така работи банковата система и преди и сега! Колкото до партидата тя е вписана и при минта и при продавача.

88

Да го обясня така:

преди 2 години

Намираш някакво кюлче злато с маркировка на БНБ преди 1989 - отиваш при леяр. Леяра ако е лицензиран да топи злато се поглежда маркировката казва ордер от банката собственик ако обичате! Нямате? Довиждане.Отиваш в друга банка искаш да продадеш кюлчето - поглежда маркировката и казва ордер от банката собственик ако обичате. Нямате? Довиждане

87

Анонимен

преди 2 години

Празни приказки от празен човек.Точно ти искаш да ни обречеш бе подкупен парашутист!Диктатурка,значи,че и в независима прокуратура си пуснал дългата ръка ,абе човека се окопава,защото знае какво единение го чака след края на мандата.И уж статукво,не знам си кво си,а драпа за още 5 г.,драпа та сън не го лови.

86

Анонимен

преди 2 години

Само БелмондО!

85

Майтапа е:

преди 2 години

Че злато на национална банка не може по закон да се съхранява в трезор на частно лице!Питайте минтовете!Все едно БНБ да има един милиард в злато обаче да се съхраняват в трезора на Симеон 2 Сакскобурготски.Това са активи и пасиви на Българска народна банка - на цялата държава.Тоест ако има такива с такива маркировки преди 1989 по международно финансово право трябва да отговори следващият транш и транспорт е след седмица, но е пълен значи след две седмици ...

84

Анонимен

преди 2 години

*** при бабите дето имотния милионер,а може би и милиардер ги тормозеше без комплекси в тъмни зори,като пращаше качулки в тъмни зори да ги стресират.Че ходели на концерт,ама не на който трябва.Това е " единението" .С тоя козел всичко изглежда безлично,дори не се усеща че има празник ,въпреки,че е най значимия от новата ни история.Силата на духа,как се победили с малка армия на Сливница водени от един млад княз и командири.

83

Златен трезор

преди 2 години

Разделен е на две винаги:Злато на национални и държавни банки.Злато на други банки и инвестиционно злато и лични трезори.

82

Не говорим за:

преди 2 години

Златото в правомощията на БНБ и другите банки в Република България.Говорим за златото с маркировки на БНБ преди 1989 година,защото без ордер на БНБ никой не може да го премести, претопи(официално)и простия ордер да заявите от името на БНБ,че всички кюлчета злато с маркировки на БНБ преди 1989 да бъдат върнати в трезора на БНБ за транспортни разходи на съхраняващи в трезор!Това е една заповед и се пише за пет минути и се разпространява за още пет. От нея следва проверка на държавните кюлчета!

81

Бонго Бонго

преди 2 години

Ммммуууууууу)))) ха ха ха ха

80

Време е да

преди 2 години

Изчезваш, че ще фалираме.

79

Бонго Бонго

преди 2 години

Редник напраи едно коремно да види бабито къв си Аслан,. Айди уа ей Аскооо напраи тъй едно въртене много можеш их, цървулчето на баба

78

Анонимен

преди 2 години

Радев не искаме омраза. Заминавай си при Путин. Да ти даде малко земя някъде към Урал по-далече от българия. Такива предатели като теб не ни трябват.

77

Анонимен

преди 2 години

Явно от групичката ОПГ ГЕРБ не са и чували за световната ифнлация и печатането на долари и евро. Свикнали са да живеят на село и се чудят защо цените се качвали

76

Анонимен

преди 2 години

срамота,чак такова чудо не беше ставало президент

75

Анонимен

преди 2 години

А защо откакто е на власт служебното правителство,назначено от теб(т.е. от Началниците ти) цените на храните и всичко останало са все нагоре?Защо Г-н президент ?

74

Анонимен

преди 2 години

Фуражки вън!