48

Анонимен

преди 2 години

Просто е много нелепо и смешно, когато някои хора се опитват да ме убедят, че едва ли не има разлика когато носиш чадър в левия или в десния си джоб или си то поставил на главата си... както в Индия хората носят багаж върху главата си. Или пък видиш ли, той не е метален и не привлича мълнии, когато е затворен. Според тях, превръща се в метален, само ако го отвориш и едва тогава започва да привлича мълнии. Иначе ако ти е в левия джоб, не. В десния е по-различно, сигурно.

47

Анонимен

преди 2 години

такива "инженери" утре ще излязат със заключение, че пломбата в горния му зъб е причина да бъде поразен от мълнията. защо се дава трибуна на такива "инженери" нямащи и една гънка на мозъка?

46

zer

преди 2 години

магнитните полета от метрото? Чакай, ние да не ползваме маглев технологии вече??Мълниите падат на места, където най-лесно атмосферата може да се йонизира. Гадното е, че при формирането на йонизирания път (което виждаме рално) протича доста голям ток, който се поема от повърхността на земята. В някои случай тези токове могат да текат 'хоризонтално' по повърхността и да създадат тнар крачно напрежение, което да е опасно дори на разстояние от самото място на падане на мълнията

45

До Гиб Мелсън

преди 2 години

Прав си брат, затова всички мълнии падат на Еверест. Въпросът е какво е правил този 9 километров младеж на това място, където околните сгради са само по 30-50м. високи? Или може да е попаднал на някоя по-*** мълния, която не е знаела, че трябва винаги да удря най-високото.

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28Бъди малко снизходителен, не всички имат мозък в главата......хахахаха :))

43

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Младия мъж е убил убит от мълния привлечена от течния чип в тялото му, който е инжектиран при неговата ваксинация срещу коронавируса.

42

Гиб Мелсън

преди 2 години

Предлагам на въпросния Димитров при следващата гръмотевична буря в София да отидем до най-високата сграда в града. Той да се качи на покрива на сградата без телефон и без никакви железа и магнити по себе си. Аз пък ще застана долу до сградата, ще си окича няколко метални предмета по дрехите си плюс един магнит и ще говоря по телефона си докато трае бурята. И да видим кой ще го изпращи мълнията. Мен или него-дето дава съвети на хората, че телефоните привличали мълниите.

41

Анонимен

преди 2 години

Преди около седмица пак имаше гръмотевици в София и една мълния удари едно дърво до което минавах и миришеше на изгоряло, щяха да ми се пpъснат тъпанчетaта.

40

Анонимен

преди 2 години

Веднага умните и красивите протестъри, крафт бираджиите и бутиковите тротинеткаджии да затворят Орлов Мост с едномесечна барикада и искане за незабавен арест, съд и доживотен затвор на мълнията, убила момчето и ранила друго, а в последствие Мая Манолова, Мара Капон и Хаджигенов да поискат обяснение от Гешев докъде е стигнало разследването срещу садистичната, брутална светкавица, ритала и налагала без пощада в бъбреци, далаци и ребърца горките мирно стоящи под дървото в условия на буря миряни!

39

Анонимен

преди 2 години

Нека Зевс бъде с вас.

38

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да го мислиш. Учените не го мислят. Правят проби и тестове. Анализират. Хората няма как и няма защо да го умуват. Няма да открият топлата вода. Просто спазвайте правилата! Всяко нарушено правило води до инциденти. Някои от тези инциденти са неппоравими и неповторими.

37

Анонимен

преди 2 години

"Димитров съветва да сме на закрито по време на гръмотевична буря."....................Това се учи през първите седем години

36

Kolino Mongo

преди 2 години

5G и ваксините са виновни

35

Гиб Мелсън

преди 2 години

Удивителни са мащабите на неграмотността сред населението. Затова и сме най-бедните в Европа. Защото сме неграмотни. Мълнията не е някакъв женски бозайник, който да се привлича от някой и който я привлече при него да ходи. Мълнията пада вертикално от небето към земята. Удря най-високата точка. В случая дърво. Ако имаше стълб по-висок от дървото на метри от дървото, мълнията щеше да падне върху стълба. В градовете защо не падат мълнии върху хората- всеки стиска телефон? Защото има високи сгради

34

До 30

преди 2 години

Кажи честно за кого гласуваш по избори и какво мислиш за ваксините? Мнението ти по ключови въпроси ми е исключително важно, за да знам и аз как да постъпвам. Интелектът ти е забележителен!

33

Анонимен

преди 2 години

Вече имаме и убит от метрото. Сигурно пак Радев им е виновен на Тиквените тро лове.

32

Анонимен

преди 2 години

Когато човек не е сам независимо къде е,ситуацията се променя. Хората на практика знаят за опасности и теоретичски ако ги попитате ще ви кажат какви са опасностите. Но когато хората са повече от един на дадено място действат различно. Примерно като се юрне един да пича и след него ще тичат останалите. Нещо като при стадото.Това е заложено в човека.Да се повлиява от хората около него е типичино.За това когато не е сам човека не мисли рационално.Когато е сам се мобилизира и мисли по- адекеватно.

31

Анонимен

преди 2 години

"Между светкавицата и гръмотевицата има интервал от време поради по-голямата скорост на светлината.Имамме време само колкото да броим до 10, за да се отдалечим от дърво, да затворим телефона или да затворим чадъра." ----- Интервал от време има, ако мълнията е далеч. Иначе ако падне до теб, и светлината и звукът са по едно и също време. Мисли с главата си, преди да пишеш. Броенето няма да ти помогне. Убива те ток, а не звука. Какво ще броиш? И като си затвориш чадъра, ще го хвърлиш в храстите ли?

30

Уфсъ

преди 2 години

Не бе не сме виновни ние овцете,виновно е кучето,защото е пазило на овена каламбаците!

29

Анонимен

преди 2 години

До жалко за челякаПише се малшанс, слято е мен.....хахахаха :))) Еми като е немало родител или поне некой познат, да му каже, че ако го завари буря с гръмотевици, да не тича като уплашено момиченце до най-близкото дърво.....така ще е :))