14

Анонимен

преди 2 години

До 9Не става дума за реалните инвалиди, а за фалшивите. Няма как в България да има 700 хиляди инвалиди, получаващи телк. И да сме виювали с всичките си съседи, пак нямаше да са толкова. Тук става дума за тежка корупция и кражба на средства, които можеха да се разпределят между реално нуждаещите се инвалиди и за съввстните работили и внасяли пенсионери.

13

Анонимен

преди 2 години

32 години живеем в демокрация и пазарна икономика. Демокрацията и пазарната ни икономика донесоха бедност и нищета на народа...................Време е за равносметка за "Прехода към капитализъм"....................Преходът към капитализъм донесе бедност и нищета на народа. Това трябва да пише в учебниците по история за 10-ти клас.

12

шопендар

преди 2 години

ТАЗИ ЛИНИЯ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ИЗТРИЕзатова за да няма бедни,просто не я споменавайте,както не споменавате и свръх богатите,за да не дразните бедните.докато не изметем червения *** няма да има спраяведливост

11

Икономист

преди 2 години

Стабилност на цените означава те да не нарастват значително (инфлация), като трябва да се избягва и продължителен период на спад (дефлация). Продължителни периоди на прекомерна инфлация или дефлация имат неблагоприятно отражение върху икономиката. Стабилните цени от друга страна осигуряват растеж на икономиката и сигурност на работните места. Можете да сте спокойни, че утре парите Ви ще струват в общи линии толкова, колкото и днес.

10

Анонимен

преди 2 години

още ми трийте коментарите и ще имате за около секунда над 1 000 000 спам, сървъра не само ще ви падне, ще се наложи да чакате кеша да се освободи поне 48 часа, мизерен сайт

9

Анонимен

преди 2 години

не ме предизвиквайте да ви наспамя то степен флуд да се видите в чудо

8

Анонимен

преди 2 години

на кого благодарение са така? днес бг големи сте пумии

7

пенсионер

преди 2 години

вкупом да благодарим на бсп-бкп за всичко което направиха за това да сме бедни , и да честитим на бъдещите пенсионери за по добрия живот който импексова - радЕФ им обещават . води ни партио води ни ,,,,

6

ТЕЛК-а до 6

преди 2 години

И викаш, 40 години здраво бачкане, пък нелепа случайност те прати при инвалидите и дай да мрем от глад,а ? Не бе, не ти го пожелавам! То тия гадости не трябва да се пожелават дори на умствено дефицитни.

5

Скруч

преди 2 години

Омега ще реши всички проблеми .

4

Анонимен

преди 2 години

българите са най-големите антиваксъри в ЕС.старците сами ще си измрат от ковид.

3

Анонимен

преди 2 години

В момента, а и в близко бъдеще положението с пенсионерите ше става все по-техаво, затади намаляващия дял на работещите и заради популизма на политиците, които раздават пари на всеки, който ревне, без значение дали е внасял в системата или не. Например за 700 хиляди телка и за социални пенсии на никога не внасяли хора. То затова няма пари за внасялите. Трябва да се мине на лични пенсионни сметки, където всеки сам да си пести. Иначе сме затънали.

2

ИСТИНАТА

преди 2 години

И 5%ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕЗАКОННО ЗАБОГАТЯЛИ С МИЛИОНИ И ВСИЧКО Е ТОЧНО.

1

Петко

преди 2 години

Няколко въпроса към пенсионерите. Защо на 18 години не са купували акции на компании, а са си прахосвали парите за алкохол? Да бяха си купили акции на апъл през 1990 година и сега щяха да са милионери.