140

до 154

преди 2 години

Кви некролози сануваш, бе? Всички умират от диабет, рак, сърдечносъдови и бъбречни заболявания. Аз като за първи път стъпих на работа и ми казаха"Не се шашкай, има няколко заболявания. Не мисли за сложни диагнози". И така се оказа. А ти какво си завършил, та плашиш като плашило?

139

Анонимен

преди 2 години

153, освен че не можеш да мислиш, не можеш и да четеш. Само скачаш.

138

Анонимен

преди 2 години

До 154 Некролозите и те ли са медийно-виртуални?

137

Анонимен

преди 2 години

Не познавам болен или умрял от тази тъпня.

136

до 147

преди 2 години

А най-накрая от некролозите. Ама, такива като тебе, пак ще кажат, че не вярват..

135

В очакване

преди 2 години

Сега какво чакаме- трета инжекция или следващият щам? Производителите на ваксини видяха голямата печалба и ни пускат нови щамове, и съответно лъжат, че трябва още да продължаваме с ваксинацията. Кажете колко напълно ваксинирани ( с по две поставени дози), имаха ковид след това и починаха. Защо не кажете, че тези ваксини са полезни единствено само за производителите, защото им увеличават печалбите. Много доктори диго казаха-сега хората изпревариха белите мишки в опитите за търсене на ваксина.

134

Анонимен

преди 2 години

Га си и болните. И всички натикани в болниците ли, бе? И всички от коронавирус, доказан? Леле, леле да ти Умре коньо. Добре, че са медиите и мисирките да ни осведомят, инак, че се тръшнем ей така невежи, без да знаем за коронавирусо.

133

Анонимен

преди 2 години

Ако го нямаше този медиен натиск, ваксинираните щяха да са много по- вече. Не познават явно манталитета на обикновения българин. Но пък умело демонстрират напъните си пред тези, които са им възложили поръчката.

132

Анонимен

преди 2 години

Продължава геноцидът на Румен Радев срещу нашия народ!

131

Анонимен

преди 2 години

За съжаление от ваксината няма голяма полза. В съобщения от преди почти 10 дни от Израел се казва, че ефективността на Pfizer срещу инфекция с Делта варианта е спаднала на 39%. А от 191 хоспитализирани 113 са с напълно завършен цикъл на ваксинация. Тоест 60 %. Данните са от 26.07.Колкото и да се опитват да манипулират информацията, времето и животът са тези, които показват кое е истина и кое не.

130

Анонимен

преди 2 години

Няма значение. И без това още две години поне ще се гърчим в тоя филм. Нали са подписани нови договори с Файзер за 2022 и 2023 година за нови ваксини против новите мутации, които още не са се появили. Събитията умишлено се тикат в някаква посока.

129

Анонимен

преди 2 години

До 144: Те могат и 5000 да бъдат. Без да знаят, че са смъртоносно болни естествено. От теста ще са го научили. И после от медиите.

128

:)

преди 2 години

ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!<br>преди 22 минути<br>Питат ме неки антиваксърчета.# Къв ти е проблема кат си ваксиниран? Сега нали си безсмъртен? #На тях и искрица не им минава през мозъченцата, че някой може да не мисли само за себе си, а за нашата България!!!"Хахахахахахахахахахахахахахахахах, мислителя.............................

127

Анонимен

преди 2 години

Бяхте предупредени. Преди две седмици се хилехте като обезумели на математиците. Хайде сега си запишете: след десетина дни - коло 1700 случая. Предвиждането не се базира толкова на медицина, колкото на математически модели с няколко компонента. Един от тях, най-важният е човешкото поведение.

126

Манипулация

преди 2 години

Никой не ви вярва на манипулациите и стъкмистиките.Медиите сте съучастници в този геноцид.

125

НЕАНДЕРТАЛ

преди 2 години

АНТИВАКСЪРСКО БЪДЕЩЕ. Тръбата в главата, а пръста - отзад разбира се!

124

Анонимен

преди 2 години

До 140: Виждам че ти никне ореол. Шyt.

123

ДВОЙНО ВАКСИНИРАН!!!

преди 2 години

Питат ме неки антиваксърчета.# Къв ти е проблема кат си ваксиниран? Сега нали си безсмъртен? #На тях и искрица не им минава през мозъченцата, че някой може да не мисли само за себе си, а за нашата България!!!

122

Embata

преди 2 години

То половината нашенци са по почивки, къде ги намират тия хора за тоя ръст?!

121

До до Светозар

преди 2 години

И щото е толкоз смъртоносен, два пъти повече хора в света умират от глад отколкото от короната.Ако причината за истерията беше по хуманитарни подбуди, само с половината от парите похарчени покрай короната можеше да спасят от гладна смърт повече хора.