19

5ку

преди 2 години

Българинът е умен народ. На всяка простотия - по една мъдрост: "Сетила се Мара да се побара" - служебний премиере, да беше отишъл преди да се запали каквото и да е? Да видиш хората, да решиш, да промениш нещо в живота им и в мястото им на живеене, да изградиш.

18

Анонимен

преди 2 години

ще помогне държавата...колкото помогна на наводнените къщи в бургаско,колкото помогна на пострадалите от земетресението в перник и стражица 1986...хората още чакат помощта на държавата.от умрял писмо.

17

НСО

преди 2 години

Янев, имитираш Бойко Борисов...Ама да знаеш баце е пожарникар. Баце нямаше да гледа като теб, той щеше да хване маркуча, да покаже как се пръска. Той за разлика от вас зане каво означава " Хвани маркуча".. и непосяга към гащите на шофьора си.

16

другарю янев

преди 2 години

е кой ти каза че ти си държавата бе еднодневка ? и имаш ли усещането че те подслушват ?

15

Анонимен

преди 2 години

сети се накрая да отиде... чакаите да ви реши проблемите

14

За Военен режим сме!

преди 2 години

За нов Пиночет.Защото кражби станаха безчет.

13

Анонимен

преди 2 години

разходки след като пожарът вече е потушен,разходки след като водата от наводнените къщи вече се е отдръпнала...и затова нещо българският данъкоплатец плаща милиони за разни калинки пиарки,които мъдрят всяка една крачка на министъра и всяка една негова дума.

12

5ку

преди 2 години

Преди беше: какво да направим да не се случи еди какво си (план и евентуално действие ) за всичко в живота. Сега: какво евентуално ще направим (често: "като цъфнат налъмите"), след каквото се е случило.

11

Бог,Родина,Семейство

преди 2 години

Основите на силна държава!

10

5ку

преди 2 години

Само днес. ПИАР. Утре се оправяйте сами. Всички правят очички, после 'кучета ни яли', до следвашите избори.

9

Професор

преди 2 години

Изтървахме Бойко - Изтървахме България! Край на 1300 годишната ни Държава! Такива личности като Генерал Борисов се раждат веднъж на всяко столетие. Всеки народ си има такъв. Англичаните Чърчил, Американците Буш, Руснаците си имат Путин. Турците Ататюрк. Вече няма смисъл от нищо.

8

Нещастник

преди 2 години

Копирате Борисов но не ви се получава.Той щеше още вчера да бъде там.Докладват ви какво пишат хората във фийсбук и сайтовете и бързате да се докарате. Селски номера

7

Анонимен

преди 2 години

И с какво стигна до Старосел? С джип или с междуселския автобус? Що така бе, нали беше кофти да се ходи по селата?

6

Анонимен

преди 2 години

..не му стига голямата пенсия ами още драпа за власт и пари...е заради такива като него в българия не останаха млади хора да потушат огъня и да извадят възрастните хора от горящите им къщи...

5

Зозо

преди 2 години

Рундю и Чашков са виновни. Отидоха курбан горските, пилота и офицера.... за сега.

4

БСП

преди 2 години

Ето това е премиер на България!! Заедно с народа в най-тежките моменти. А не като диктатора Борисов в луксозния джип с климатик и скъпи напитки предаващ от Севда ТВ през интернет.Затова и Българите подкрепят служебния кабинет! Те виждат кой е с тях и кой ги използва.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ДА ДАВА ПО 60 МИЛИОНА НА ГОДИНА НА ЕДИН ТЪРТЕЙ ( АХМЕТ ДОГАН ) И НЯМА ТАКЪВ НАРОД ДА ГАСИ ПОЖАРИ СЪС ПЛАСМАСОВИ ПРЪСКАЧКИ. ЗАКРИВАЙ

2

Анонимен

преди 2 години

*** пенсионер се сети да посети старосел едва,когато хората без никаква помощ от държавата сами с голи ръце потушиха пламъците и той отиде да се разходи да види...

1

Ами да

преди 2 години

Държавата трябва да е при хората. Борисов добре го умееше това! Вие какво? От него ли се учите?