11

Анонимен

преди 2 години

Нека ви издам една тайна. - Тока се купува от ТЕЦ-а за 7,6 стотинки и не може да определя цена.- Това не стига на ТЕЦ-а, за да си подържа операциите и се налага, да трупа дългове и държавата да помага.- В същото на "независимата борса", скоро ще изчатка 30 стотинки на кв.ч.Искате ли, да е така? Аз не искам? Защо мълчим задружно тогава?

10

Анонимен

преди 2 години

Ами от догодина от 1 октомври след като всички битови абонати ще трябва да сключатдоговори с фирми за доставка на ел. енергия на свободния пазар.Тогава вече не може да се хване края.ЩЕ СЕ ЯДЕ ДЕБЕЛОТО ДЪРВО.

9

Анонимен

преди 2 години

"Цените на електроенергията на Българската независима енергийна борса"Няма такова животно.

8

Ран-Ът

преди 2 години

И още и още и още може...Как да не може?!

7

ИСТИНАТА

преди 2 години

Откакто ШЕФА КАЗА НЯМАМ ПАРИ ЗАПЛАТИ И СИ КУПИ 3 СТАЕН.ОТ ТОГАВА НЕ ВЯРВАМ.

6

Анонимен

преди 2 години

Това нищо не е чакайте да дойде зелената сделка, която ще ни върне в каменната ера.

5

Койчо

преди 2 години

А сега батко кажи колко са фирмите които губят по 200 000лв че да сметна колко печелят тези мошенници които го продават.Те някакви данаци плащтат ли на държавата за тази печалба а.

4

Анонимен

преди 2 години

Аз също съм слагал подово отопление, когато цената беше 17 стотинки на киловат час. Тези фирми са толкова мухлясали, че бизнесът им дърпа държавата назад. Няма иновативност в тях. Иновативността им е децата им да се снимат на бюрото на татко. Преди да започнете нещо в България, знайте че 3/4 от територията на страната е в Натура 2000.

3

Анонимен

преди 2 години

Еми нали требва да плащаме на американските си приятели, преди иначе изнасяхме ток за Турция, Румъния, Гърция и Югото, сега соленко :))) Предлагам само Мариците да останат, ще имаме скъпа екологична енергия, ще пляскаме с ръце и ще гледаме филмета от торент тракерите....хахаха :))

2

Анонимен

преди 2 години

Ама нали искахме да става европейци бе? Защи се сърди сега? Ето, първо ни спряха половината АЕЦ Козлодуй, бил опасен, сетне спря АЕЦ Белене, там бил с руски реактори, демек не е евроатлантически, сега ще спираме ТЕЦовете, щото Грета Тумберг и Баба Меркел искат да живеем екологично, както е било по времето на семейство Флинстоун.. Тъй че ще караме на фотоволтаици, ще плащаме скъп ток, а който е недоволен, да се оплаче на арменския поп

1

Анонимен

преди 2 години

Ще губите докато Румен Радев чрез създадения от него картел на тока и горивата ви цака с еднолично определяни цени.Борете се за хляба си, не му мълчете на тоя нагъл шапкар!