122

Анализатор

преди 2 години

Правителство ще има. Всички го искат. Само гледайте утре как Христо ще гушне Мая и Корнелия. Ще плеснат с ръце, ще се прегърнат и дружно ще клекнат на чалгаря. Тия циркове които сега играят са за пред тъпия им електорат

121

Цитат

преди 2 години

Корупционен картел на Сараите, стратегическа нацинална задача - да отстраним ДПС от властта, патосът на Христо Иванов е изцяло срещу Сарая и ДПС.Това на практика е предизборна риторика - "ДБ" не подкрепя кабинета и става категорична опозиция, която в предсрочен вот да превърне коалицията в първостепенна политическа сила.Атаката на Слави Трифонов срещу Христо Иванов всъщност му вдигна топката, за да стартира акция "Росенец-2" и да повиши резултата на коалицията при предсрочни избори.

120

Цитат

преди 2 години

Слави Трифонов работи за "ДБ" с атаката срещу Христо Иванов, който се възползва да обори тезата на Бойко Борисов, че коалицията е задкулисна "партия" с ДПС.Христо Иванов не само оборва тезата, че "ДБ" е в задкулисна договорка с ДПС, но и посочва ИТН като властови инструмент на Сарая.Корупционен картел на Сараите, стратегическа нацинална задача - да отстраним ДПС от властта, патосът на Христо Иванов е изцяло срещу Сарая и ДПС.Това на практика е предизборна риторика - "ДБ" не подкрепя кабинета и става категорична опозиция, която в предсрочен вот да превърне коалицията в първостепенна

119

Цитат

преди 2 години

Христо Иванов стартира акция "Росенец-2" с отговора на Слави Трифонов, мобилизира на макс силния "анти-ДПС" вот в СофияХристо Иванов, съпредседател на "Демократична България" стартира акция "Росенец-2" с отговора на Слави Трифонов и мобилизира на макс силния "анти-ДПС" вот в София."Росенец-1" вдигна тройно вота за "ДБ" - от 3-4% на 12%. "Росенец-2" може да добави още няколко процента при предсрочни избори и коалицията да стане незаобиколим фактор за формиране на мнозинство и съставяне на правителство.<Слави Трифонов работи за "ДБ" с атаката срещу Христо Иванов, който се възполз

118

Робот

преди 2 години

Ситуацията е "Ръгай чушки в боба".

117

999 до 155

преди 2 години

Днис Бб каза, че ще влязат в зала и ще гласуват Против!

116

Анонимен

преди 2 години

Огнян Минчев: "Такава борба със статуквото ще падне, че камък върху камък няма да остане".Олигархията за пореден път си нареди пъзела.БCП щe пoдкрeпи кaбинeтa нa ИТН в плeнaрнa зaлa, a Бoйкo Бoриcoв щe гo пoдкрeпи кaтo изкaрa дeпутaтитe cи oт плeнaрнa зaлa. Т.e. - ГEРБ щe бъдe cрaмeжливa чacт oт нoвoтo мнoзинcтвo в пaрлaмeнтa. Тaкaвa бoрбa cъc cтaтуквoтo щe пaднe, чe кaмък върху кaмък нямa дa ocтaнe. "Прoтecтнитe пaртии" били рaзoчaрoвaни. Къcнo e дa ca рaзoчaрoвaни. Трябвaшe дa миcлят зa този момент на 9 юли 2020 г. Когато бяха предупредени, че ако не знаят къде отиват - все

115

Анонимен

преди 2 години

Аз пък предлагам национален празник "Днес на шнорхела" в деня, в който го изберат!

114

Анонимен

преди 2 години

Премиер избран с кастинг! Хахахаха! Тва и в САЩ не са се сетили, бърже патентовайте! И променете конституцията за мандат на премиера за 1 год, така повече пари ще се правят, всяка година фестивал "Короноване на новия Премиер"! И яко чалга, иСтествено!

113

Долу МАСКИТЕ 1

преди 2 години

Всички с арабски маски да се МАХАТ от Магазините и парламента !!! Арабите плащат ПОДКУПИ- милиарди долари, за да принудят Европа да носи АРАБСКИ маски и да ЗАВЗЕМАТ държавите !!

112

Анонимен

преди 2 години

Ще трябва още да почакаме България да стане нормална държава.Дано да не са още 12 години.

111

Анонимен

преди 2 години

Има само една единствена древна мъдрост, която можете да научите от философията - Sic semper tyrannis, Смърт за всички тирани. Това е демокрацията, да няма никакви тирани.

110

Долу МАСКИТЕ 3

преди 2 години

И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си...След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, не.г.ри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите.

109

Време за промяна

преди 2 години

До ПроСоТо: Ако Пламен Николов беше започнал като Бойко, и от него нямаше да очаквам нещо добро. Но бившият полицай и охранител с пожарникарско образование Бойко, който избираха три пъти беше най-лошото, което можеше да получим.

108

Мерседес Мечок

преди 2 години

Ами много просто - че тоя човек не става за МП на РБ

107

ПроСоТо

преди 2 години

До Време за промяна...бат ти Бойко беше "най-свестния" през 2009-та,когато проглуши небесата със заплахите си да се "разправи с тройната ламя,да вкара доган в затвора и да въведе ред в държавата"....Е,видяхме какво стана...Та не категоризирай Парашутиста ПРЕДИ да е направил дори и една крачка като "управленец"!

106

Пак по опорката?

преди 2 години

До Мерседес Мечок: И какво има за помнене от това, което си написал? Г'лупостите се сипят тук от сутрин до вечер.

105

българин

преди 2 години

Съжалявам днес,че 2 пъти гласувах за Слави! Днес разбирам при създалата се ситуация,че Христо Иванов,е бил по добрият избор! Този човек знае какво да прави ако има властта! Съвсем съзнателно гласувах за Слави,защото знаех,че може да събори Борисов! И бях прв! Но нямаше как да знам.че Слави е комплексар и некадърник! Имах резерви срещу Христов,защото помня че е Костовист!Той е и Соросоист! Сороската организация " За България" от " Америка"! Обидно ми беше да я слушам в годините и в рекламите! -:(

104

Анонимен

преди 2 години

За три години откакто го знаят Пламен Николов никога не е бил гост в шоуто което показва че Слави не е бил впечатлен от него,а сега хоп министър-председател. За събеседник в шоуто на Слави не става за министър-председател става.

103

ПроСоТо

преди 2 години

До Време за промяна За нови избори вече е късно..НЕЗАВИСИМО дали искат,или не искат "партиите"..Защото часовника тиктака,а спорез Основния Закон Президента НЕ може да разпусне Парламента и да насрочи нови избори в последните три месеца от мандата си...На всичко отгоре предстоят и още доста процедури,ако ДАЙ БОЖЕ!..това Съчинение на..не знам на кого е,но е представлявано от Чалгаря,НЕ мине в Парламента..