209

Пурко

преди 2 години

Следващата година ще е новото нормално.Сутрин си пиеш кафето,след това задължително минаваш през ваксинационния пункт за една игличка и после на работа.И така всеки ден.

208

Анонимен

преди 2 години

Как да повярвам, че политиците милеят за нашето здраве? Та те ни докараха *** на Европа да го горим и дишаме!

207

Пурко

преди 2 години

В края на септември 3000заразени-на 10октомври-3241.

206

Анонимен

преди 2 години

шамана Витанов вече го съдят, време му е и на тоя

205

Анонимен

преди 2 години

Уж ваксината ще ни спаси, а в Малта 99% ваксинирани - червена зона и влизат при нас с PCR.Това го каза този на снимката и даже не се усещаше с неговата имунизация.Не е имунизация, а ваксинация с временно разрешена ваксина и то само в извънредна епидемиологична обстановка, ако отпадне тези ваксини губят разрешителното си за употреба.

204

Доктор

преди 2 години

Това безгръбначно недоразумение трябва да бъде съдено за постоянен психически тормоз.

203

Док

преди 2 години

До 219 Ваксиниран - не смятам че си сгрешил. Аз съм от преболедувалите и колебаещите се. А се колебая, защото всички тия учени, политици, специалисти и т.н. два пъти не казаха едно и също. Днес казват, че преболедувалите имат имунитет за едно с ваксинираните, утре само ваксинираните били защитени, ама то щам бил друг, ама незнам какво си. Също и виждам как тези хора за които говориш поголовно се измятат от думите си. Е, на кого да вярвам?

202

Мартин

преди 2 години

До 219 грешката ти е спрямо твоя организъм. Тестваш нова ваксина... И си подписал, че сам си отговаряш... А какви ще са последствията предстои до пет години да се разбере... Няма да са веднага. Предстои ти трета ваксина след като вярваш в тях . Поне засега. ... Впоследствие може и четвърта пета.. може и на месец по една да измислят... Не се знае.... Как да тръгнали искат да са световни ваксодилъри...

201

Totenkopf

преди 2 години

Кунчев идва времето ти да лежиш в затвора

200

ваксиниран

преди 2 години

в този сайт по ковид темите се изказват предимно неваксинирани хора. Забелязвам, че неваксинираните не вярват на никоя личност, било тя политическа или медицинска/учена, както и на никакви факти взети от нашата и други страни.Някой от неваксинираните може ли да ми обясни без да ме обижда, къде сгреших, че преди няколко месеца се ваксинирах с 2 дози на Астра Зенека? Какво лошо направих точно. Без обиди, просто ми обяснете къде ми е грешката и какво следва от нея, както и мога ли да я поправя?

199

Еха

преди 2 години

До Ларавел 216 - Викаш, преборил си Природата :)))

198

Бощ лаф

преди 2 години

Темпът не е бавен! Просто по абсолютна стойносост цифрите са (все още) малки... Но в % е експоненциално нарастването, което е ЗЛЕ

197

Анонимен

преди 2 години

Истината няма нужда да се обяснява - тя се вижда. Лъжата трябва да я обясниш и украсиш.

196

Анонимен

преди 2 години

Обърнете внимание какви пари започнаха да правят фирми който се занимават с ваксини и всичко останало свързано с измамата на века другото е почети излишно да се коментира. А народите тези който ходят по земята просто смъртните те си броят стотинки те и се чудят как да скалапят двата края.

195

Darth shadow

преди 2 години

Наивник кунчев, кой би ти повярвал..

194

Анонимен

преди 2 години

До 208: плюс тези, участвали в общата измама

193

Анонимен

преди 2 години

До Шаши.....А какво общо има това с ваксинирането? Парите в брой така или иначе ще изчезнат рано или късно. И пак всичко ще минава през банките. И отново всички ще си имат "чип". Липсва последователност в апокалиптичните ти теории.

192

ИСТИНАТА

преди 2 години

Този ТРЯБВА ДА ГО СЛОЖАТ НА ДЕТЕКТОР И ИСКАМ САМО 1 ВЪПРОС ДА МУ ЗАДАМ КОЛКО БЯХА ДЕБЕЛИ ПЛИКОВЕТЕ С ПАРИ КОЙТО ВЗИМАХТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ

191

Анонимен

преди 2 години

САМО НИСКО ОБРАЗОВАНИ И ХОРА С РОБСКА ПСИХИКА МОГАТ ДА СЛЕДВАТ ЛЪЖИ ПРОРОЦИ КАТО КУНЧЕВ

190

До 205

преди 2 години

за сега...