46

О хо хо

преди 2 години

ИТН е АМЕРИКАНСКИ проект, чрез който ще НИ извият ръцете за Северна Македония. Това е ЕДИНСТВЕНАТА "ПРИЧИНА" ИТН да победят. Сащ вместо да играат ПРОТИВ нас - да вземат да измислят ДРУГ вариант, а ИМА ТАКЪВ. НИЕ СМЕ ЕДИН НАРОД В ДВЕ ДЪРЖАВИ, МАКЕДОНСКАТА НАЦИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ СТАЛИН. ЧЕТЕТЕ АКАД. ГЕОРГИ МАРКОВ - ВЕЛИКОЛЕПЕН ИСТОРИК. ВИДЕО В " ОФАНЗИВА"!

45

Анонимен

преди 2 години

Който не е разбрал, че ИТН, ГЕРБ и БСП са от едната страна на барикадата, е много глу пав.

44

Анонимен

преди 2 години

Абе писна ми от тоя чалгар бе!!! Или ше прай правителство, или пак на избори, ай текна ми на шишарката ше му се не види макар и джендъра с обица на ухото!!!!!!!!!!!!

43

фъки

преди 2 години

Аде нямам търпение някой да направи правителство ли ,коалиция ли че да ги почваме с протестите. Вувизелата прах хванаПък и жандармите се улежаха много. Да се поразкършат малко . Да ни понаместят пак ребрата.

42

слави

преди 2 години

е изключително неинтелигентен човек. Решенията който обвива в непрозрачност ще му струват много.

41

Анонимен

преди 2 години

Слави тръгна нещо с рогата напред,но да не съжалява!

40

Анонимен

преди 2 години

Не се хаби *** че твоите герберчета и СДС са в *** на историята.

39

Българи в чужбина

преди 2 години

Ами съберете се и ни забранете. Ако не сме ние сте загинали.

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък за какъв се взима?

37

Чеки

преди 2 години

хРисто иВанов е егати подлия наглец, не стига че на вълната на росенец се възкачили т.е. ако няма росенец ги няма, добрал се до софрата и иска пържола, кофти матриал, гладни кучета *** ядат

36

Българи в чужбина

преди 2 години

Защо не ги правят тези пазарлъци на живо в някоя национална телевизия? Така ще видим кой за какво се бори.

35

анонимен

преди 2 години

Ами как очаквате някаква сериозност от такива хора като Тошко,Филипчо и сие?Дори по физиономиите им личи,че са пълн.....Лидерът им Слави пак е другата крайност-вечно е намръщен ли е,нацупен ли е или сърдит,устата прилича на обърнат полумесец.Наричат себе извънсистемна партия.Каква партия са те???Сбирщина от мало-уници,шутове и кариеристи.Нито един нормален и уважаващ себе си човек,който наистина има някаква политическа визия,не би бил в тази група от случайни хора.

34

Анонимен

преди 2 години

Той Слави така си ги подбира министрите,че та по-скоро тепърва ще се учат да бъдат министри и да водят определена политика и да бъдат лидери и водачи в постигането на цели за реформи...

33

Анонимен

преди 2 години

Ники Василев, затова се е отказал... Разбрал е, че ще го ползват само за мюре на кабинет, който е обречен да не бъде избран... То самото поведение на "лидерите" на ИТН е агресивно с тази цел. Няма да има правителство на ИТН..

32

"Дали този ураг

преди 2 години

Не, този ураган няма да ви насмете, вас ще ви насмете Военния трибунал, когато всички национални предатели бъдат изправени до стената, така че времето ви за предателство се увеличава с една година.

31

Анонимен

преди 2 години

Мая сигурно е много недоволна от Хаджигенов.

30

тъщата

преди 2 години

Да ви питам, това сериозни мъже ли са според вас?

29

Ахмет БорисовичГешев

преди 2 години

Ние сме доволни, че се намърдахме у Евро Империята. Кон да ни го натресе от ЕС не излизаме. Там е парата, еврофондовете. След кратка 140 г пауза БГ е на мястото си в поредната империя - по добрата версия на Османската империя. Съветската просто не издържа напора на времето

28

Анонимен

преди 2 години

Този индивид гледа само за министерски постове и нищо друго не го интересува!

27

бай ганю

преди 2 години

слави ще излезе поредния арогантник който не осъзнава че не егото движи една нация а отговорност.Тва не е вечерно скълъпено шоу и е крайно време извън студиото да не се прави на шоумен а на държавник