213

Анонимен

преди 2 години

Браво на ДБ. Другите съпредседатели пасуват и се крият от медийни изяви и Христо Иванов в неговия стил на камикадзе разруши всички шансове за диалог с ИТН - под предлога, че така и иначе нямали такъв. И вместо да намери път, изгори мостовете.

212

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че Слави най-после влезе в правилната си роля и се разграничи от сектантите в ДБ. Трябва да бъде и много внимателен с ***, защото те са хитри и изменчиви. Може да не искат постове в изпълнителната власт, но са в парламента, за да прокарват лобистки закони. Като последното е много по-опасно. Те са се научили да си траят за истинските причини да са във властта и тя не е "изпегъртване".

211

До 245 Ех ама

преди 2 години

Мене рубли не ме интересуват.Питам за 80милиарда от ЕС?Кой ще ги разпределя Ристьо ли?Нали е от статуквото и беше министър и вице премиер на ББ.Нали Дянков беше финансов министър на ББ и раздаваше постната пица на ДБ а прибираше комисионните за партията и Прокопи.Да мислите че вие сте умни и красиви а другите кучетата ги яли.Няма повече да ви минава номера поне при Слави.ББ беше страхлив и го плашехте с медии и чекмеджета да му затворите устата.Избирайте-Или с Слави или с 10% отивате в небитието

210

Щирлиц

преди 2 години

Човек,който се прави на партиен лидер,чиято партия е спечелила изборите,не смее да се покаже пред избирателите и да дойде в парламента.Всъщност като такъв се изживява едно странно създание,което се държи все едно е прекалило със гледането на псевдоразвлекателни програми.Та тези двамата каква роля изпълняват?Че искат да приличат на досегашното недоразумение премиер е ясно,тогава пак този ли стои зад тях?Смешници,опитващи да надскочат сянката си.

209

Анонимен

преди 2 години

Виновни са Иван Костов и Маджо! Не спряха да му дават ъкъл *** лодкаря! И той нали му малко нослето, лъже, лъже ....

208

:)

преди 2 години

До Анонимен 164Смях се със сълзи на "Доган, Дебелян, Чекмеджан и Цацарон". Благодаря!

207

...

преди 2 години

Значи следете и се оглеждайте бе хора. Кой плюят всички Пеевски медии - ДБ, кой плюят всички кафяви журналисти - ДБ, кой плюе най-големия мафиот Баце - ДБ, кой плюят платените руски *** по форумите - ДБ. Да бъда честен ДБ ми става все по-симпатична партия защото явно статутквото е против тази партия.

206

Ех ама

преди 2 години

До Ех Прокопи Прокопи - ех ама все прокопиев ви е в устата, а това че руските интереси източиха и продължават да източват държавата не ви пука.. стига да си взимате рубличките и всичко е наред.

205

Ех Прокопи Прокопи

преди 2 години

Полакоми се с машите си от ДБ да разпределяте едни 80милиарда за следващите 5години от ЕС.Ристьо имаше неблагоразумието да иска само министерството на финансите и икономиката за нашите хора.Абе Слави може да е чалгар но той повече от 25години оцелява като съчетава бизнес и шоу.Сега когато се опитва да влезе в политиката искахте да го използвате за парлама и да си раздадете едни милиарди на свои хора.Кажи си Ристьо че за тези 80милиарда драпаш и се сърдиш че Слави те удари през ръцете.Евала Слави

204

sd

преди 2 години

Боко ще се върне след следващите избори. Жалко, но това заслужава народ гласувл за чалгафоните, които са болни мозъци.

203

Анонимен

преди 2 години

Слави искаше да има 15 депутата да викат и да се плезят в залата.Сега се чуди как да се измъкне от ситуацията.Със 65депутата го "гърбят"и му гледат сеира от всякъде.Той си мисли,че му завиждат.

202

Анонимен

преди 2 години

Ама чалгара не може да мине Бочето,и той с тениска на дивана ръси мозък ама нещо не му се получава готино.Шнорхела,шнорхелааа,много е важно къде е наврян.Боку е класика,сини шорти,жълта тениска,облегнат на лекар от първа линия.Как е,а?

201

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги тия дечковци от ИТН на мама Нинова, те пискаха че не искат при нея и пак тя ще помага.

200

БЕзпартиен

преди 2 години

Не харесвам Слави, но ми е кеф как го сложи на място тоз кълвача ристо. Зел 4 място иска да рита на финала. такъв филм няма ристо ще си знаеш гьола.

199

Анонимен

преди 2 години

Абе дайте им да изкарат зимата, та хората да ги видят какъв кьорфишек са и да си ходят. Дано поне не фалират държавата, което по принцип за БСП+ИТН няма да е трудно, понеже първите са царе в това мероприятие.

198

Кой ще гепи милиарди

преди 2 години

Срещу ДБ и Прокопиев които вкараха в забранителен списък Пеевски и Божков се е надигнал Ураган.Прокопиев през ден в Капитал и Дневник дава умни интервюта за да покаже че още плува на повърхността.Циклона е тръгнал да помита Прокопиев а покрай него и политическите му слуги от ДБ на които ще им отрежат глави заради изпуснатите от Плана за възстановяване 12милиарда безвъзмездни+10милиарда кредити с ниска лихва за 30години и около 60милиарда за новия период на ЕС.Няма лапачка за Прокопиев и слугите

197

Я, па Я

преди 2 години

Истината е другаде. Никой не иска властта. Много проблеми има за напред, много помия забъркаха радевите *** и сега някой трябва да вади горещите картофи от оганя. А ония играчи, кака ви ***, кака ви МаяМа Галева, Танчето Ванкото1, Ицо Маджото и компания, Тримата с отровата и др. знайни и незнайни герой и кандидати за власт се надяват Слави да ги пипознае да им ходи по гайдата и като се издъни те да го стъпчат и да се изправят готови за нови месии и спасители.Но Слави май ще ги оноди.

196

Маймун ТВ

преди 2 години

Това видео е монтаж и долна инсинуация. В 20ч излезе истината и ние от ИТН заявяваме, че от 3 седмици сме взели решението да представим министрите на ДБ, ИМВ и БСП, защото не трябва да ги крием.Изявлението на Слави очаквайте на страницата му над скалъпения от враговете на ИТН монтаж.

195

ядосан

преди 2 години

гордостта и гнева са смъртни грехове. В изявите на слави има излишък от тях. Страх ме е че страната и отглежданото във всяко наше семейство бъдеще ще се срути. Този човек никога не се е докосвал до "морала на баба си".

194

Анонимен

преди 2 години

Чалгара е време да бъде въдворен в специализирано заведение за дълго лечение. Компания да му правят и неговите сценаристи. Политиката ни не е стока, ама да се превърща в чалга и халтура е недопустимо.