11

истината

преди 2 години

а с още по голяма надежда гледаш да останете с фигуранта и втори мандат .

10

СИСТЕМАТА Е В АУТ!

преди 2 години

Старата и неефективна "партийна система" е умряла----ВИЖДАТЕ ГО САМИ!РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМИТЕ Е ---"МАЖОРИТАОРНИЯ ВОТ" ....ЗА ЕСТЕСТВЕН --А НЕ "ПАРТИЕН" ПОДБОР НА КАДРИТЕ В ИКОНОМИКАТА И ПОРИТИКАТА! НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА СТАРИ , БИВШИ И ПРЕЕКСПОНИРАНИ ОТ ПАРТИИТЕ "ПОЛИТИЧЕСКИ *** ЕЛОС ЕРКОВЦИ".....ВВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИТЕ НЕВОЛИ НА НАРОДА , КОИТО ...." СЕ ИЗПУСКАТ ПО КОРИДОРИТЕ НА ВЛАСТТА--ВЕСТО ДА УПРАВЛЯВАТ"!

9

Анонимен

преди 2 години

Надяваш се, биволицо, Чалгаря да обере негативите от твоето и на фигуранта поведение - довело да разединение на българите. Надяваш се Чалгаря да поеме негативите от бакиите и погромите сътворени от крадливите харвардци, рошко сталиниста, кацата убиец, погребалния клисар на строежите... Надяваш се Чалгаря да съсипе специализираните съд и прокуратура в полза на приближените ви олигарси и спонсори. Надяваш се Чалгаря да махне Гешев за да отървете затвора... Не се надявай, Чалгаря не е толкова ***

8

А НАРОДА

преди 2 години

чака с надежда да си събереш парцалите и да ти наритат дебелия червен ***

7

Щерю

преди 2 години

Тревожно е: - Ще има ли икономическа криза и граждански вълнения в България наесен, и през зимата, ако и това четворно-червено коалиционно правителство не успее да стабилизира политически и икономически страната? Как изобщо БСП-комунистите ще могат да управляват занапред, като ясно прозира, че сякаш вече не могат да се сдушват дори и помежду си? Ако 2/3 от народа са за БСП и нейните разклонения, но те, дори и заедно в четворна коали, не могат да се справят - Какво ни чака? Още бедност и разруха?

6

Анонимен

преди 2 години

Брей, цялото БСП много щастливо с ИТН!

5

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се надяваш, няма да те огрее. Човека сигурно е семеен.

4

Надблюдател

преди 2 години

Гледам с "надежда" Фигурантът да оцелее, че както ще ме изрита Корни от Столетницата, и хранилката вече приключва!

3

има

преди 2 години

и един реики от младост

2

Асан

преди 2 години

1 милион пенция има тая червена кукумявка от европарламента

1

11

преди 2 години

Брррррр, и туй нящо мноу страшнооо!