180

Анонимен

преди 2 години

Промяна неозначава да сложим хора,без опит и знания? Все едно да си смениш персонала във фирмата с някой дето няма хабер? Утре тея хора теябя да ходят на срещи в Европа да св договарят, да искат, да предлагат, да се обаждат там при проблеми. Как ще стане ,ако си бай никой ,без опит и самочувствие?

179

Сата НАТО

преди 2 години

Имам чувството, че политическата класа от сички цветове се сдушиха, за да избутат случайно промъкналата се народна партия. Досега сички дребосъци пригласят на тезите, извиращи от Банки. Какво значи да наречеш ни в клин, ни в ръкав хората чалгари? Кой пусна мухата, че ИТН "предлагали" правителство по Фейсбук? Какво значение има къде е обявен проектокабинет, след като така или иначе това ще се гласува в НС? Около това нещо се вдигна такъв вой и всички виеха в един глас с герберите

178

Анонимен

преди 2 години

Най после ще имаме промяна или подмяна. При всички случаи Държавата вече е пропаднала и няма никакво значение кой ще е капитан на пробит кораб.

177

Масонска мъка

преди 2 години

Не идеализирайте ложите. Това е сбирщайн на ДСари, ресторантьори, пишман-бизнесмени, които си търсят клиенти и някакви административни мишки, които са ги набутали там за да вършат услуги без пари, иначе трябва да се плаща. Сериозен човек не обикаля в кръг с възгласи "и нека бъде така!" и не ходи по астроложки. Ама всички от любопитство от там са минали, на някои толкоз им акъла, че са и останали

176

Тошко Дългорукий

преди 2 години

И той е ....Неговото име е....пак Ники Василев Ей тия все едно нов папа избират , ще видим ли пушек от комина на Народното Събрание ?

175

Тангра

преди 2 години

Истината е че новите лица са единствено ИТН.Всички други са политици от години, че някои са били и министри, други предложиха Пеевски за шеф на ДАНС.Нищо не казвам просто факти.Сега народа се плаши от няма опит. Ми каква промяна чакате? Изберете си обновения ГЕРБ и не ревере.

174

Анонимен

преди 2 години

5г се готви за партия да управлява.... накрая излиза че няма дори готово лице за премиер. Тъжна история. Залагам, че ще е пълен смях кабинета. Направо се гответе за нови избори...

173

Анонимен

преди 2 години

Направо да слагат Пеевски. И без това той плаща масрафа

172

Анонимен

преди 2 години

Първият сарайски премиер Ники Мук не мина, днес ще пробутват втория! Тия от ИТН се оказаха по-големи рекетьори дори от банкянската мутра, направо задминаха Бацо!

171

A, добре

преди 2 години

Та кандиса някой накрая?

170

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно като кажат - хората искали промяна. Е с ИТН ли видяха промяната. Ами това е патологично.

169

999 до 187

преди 2 години

ТАКА Е!!! ЛОЖА СРЕЩУ ЛОЖА. В ЛОЖИТЕ ПОВЕЧЕТО СА ОТ ДС И СЛУЖБИТЕ. НЕЗАВИСИМИ НЯМА.

168

Анонимен

преди 2 години

Този на кошарите как се мазваше? Коко някакъв си. Еми идеален е. Рапзознаваем, а не е политик. Падва на стила на итн. Честито

167

Анонимен

преди 2 години

А ко стана с оня дет гледа като гръмнат с пушка помпа ? Той на Прокопиев бил човек за тва го хванали у кражба . Лелееее...!!! Син консомол !!! Дай България на ф16 не може да е коалиционен партньор . Освен тва не може да заменим един дебелогъзец от Банкя с друг .Дебелогъзите като Христо Иванов ,боко тиквата ,каскета ,Цацаров са хора които много искат от народа а малко дават .Затова в Европа не ги наемат дебелогъзите.

166

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами готови сте с Премиер ... и Румбата е готов да Ви връчи мандата, а и ние сме готови да гледаме поредния епизод от Шоуто на Каналето в който тези с дългите ръце ще разиграват баскетболният си мач и всеки ще гледа да нацели с топката мрежата на противника ... а Тошко африкански ще ги цели с развалени банани ... !!!

165

Гроби Таласомо

преди 2 години

Това, което се случва в днешната българска политика е Война на Ложите! Затова, неслучайно Божков, (който сам каза, че е масон) бе атакуван от "Българската държава", разбирайте от ложата, държаща управлението на държавата, но пък бе спасен от своята ложа. Докато, когато аз бях атакуван от масонската ложа "Слънце", мен немаше кой да ме спаси в Дубай на луксозен хотел;))) С една дума - ложа срещу ложата и всичките те срещу мен!;)))

164

да бе, да

преди 2 години

До Сата НАТ На крива ракета, космоса и пречи.

163

Анонимен

преди 2 години

Готови сте с премиер , или ще сготвите премиер?

162

Стани и свети

преди 2 години

Хора, нещата са толкова прости. Дори Исус да се яви, агентите на ДС и мафията създадена чрез управлението на ГЕРБ и ДПС ще окепазят и Него, така както направиха фарисеите, чиято власт беше застрашена. Комунистите никога не са спирали да управляват България, просто едно комунисти и олигарси, бяха изместени от други комунисти и обръчи от фирми. Време е за нещо различно, време е за хора за които това да вземат някой милион под масата не е съблазън, а за които това да виждат просперираща България!

161

Сата НАТО

преди 2 години

Това е чиста перверзия от страна на тиквофилите - веднъж риваха, че е избързал с предложението, сега искат да се казват имена, преди да има официално връчен мандат. Играта е елементарна - който и да се предложи, реакцията ще е "Е, точно тоя ли!", "Е, затова ли не искахте да го казвате!". Елементарни комсомолски номера на банкянския пре стъпник.