45

Анонимен

преди 2 години

На Тошко ше му гръмнат бушоните скоро....

44

Гражданин

преди 2 години

Колко пъти? Кажи отсега да си знаем.

43

До# 44

преди 2 години

Ето защо го наричат Тошко ***!!

42

аа1830

преди 2 години

Рошко Йорданов се прави на мъж.....или пък Слави Трифонов си мисли че държава се управлява както шоуто му - танцьорки, оркестър, Краси Радковци и платена публика и всички тряя му се въртят за мръсните пари края на месеца. Слави, в момента си шеф на 25% и то при избирателна активност 40% - т.е. 1/10 от всеки имаш право на глас. Озапти си сценаристите и да не ни се карат от НС и телевизията, че ше видите има или нема такъв народ!

41

Бонго Бонго

преди 2 години

Театъра голям. Полуръста убеден, качура е на бира и пържоли днеска.

40

Народен човек

преди 2 години

Тошко *** бил готов за " нови избори"?!! Ха ха ха!! А кой ще плаща масрафа бе ***...нар?? Ти и 🎻 ли?? Аз повече НЯМА ДА ПЛАЩАМ!! Ще гласувам за ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!

39

Анонимен

преди 2 години

Бай *** Прави Избори, А. Константинов, 1895 г.

38

Шофьор на 7/8

преди 2 години

Тоше ти си готов и задно салто с винт да направиш ако Шефа, г-н Трифонов каже.. Хайде познаваме се, толкова пъти съм те прибирал мъртво пиян..ама ти спомен нямаш от тогава. Но много говореше и разправяше истории на пияна глава. Аз ги помня. Само ме е яд че не те записвах тогава. Ама от къде да знам, че ще станеш такава важна клечка. Аз тогава гледах да не оповръщаш седалките.

37

Dogan Aga Efendi

преди 2 години

WАко си мислите,че съм милионер...ЛЪЖЕТЕ СЕ, ..МИЛИАРДЕР СЪМ !!! Ножът в мен,и сиренето тоже...режа и раздавам порциите...най- голямото парче е за Славуца,добро послушно момче, по- малко парче за Карадайъ...само 25 депутати вкара,а ИТН цели...65 депутати...Хаирлия да е...А за Гнома и Мравояда и Бабукян....един як отзадя...Щели парк Росенец да разследват...*** таквиз

36

Анонимен

преди 2 години

Обещанията на Слави, мисията невъзможна

35

Анонимен

преди 2 години

Явно учиндолския оракул е прозрял след избори номер 5 ще вземат около 95 процента от гласовете.

34

Анонимен

преди 2 години

35 Де, да беше само тази лъжа, Слави забрави всичките си обещания.

33

Анонимен

преди 2 години

Учиндолците ще са единствената партия в света която след като спечели избори без да управлява на следващите избори няма да влезе в парламента.

32

Анонимен

преди 2 години

Тези мутренски до една политически партии няма да се разберат. Служебното правителство да остане поне за една година.

31

Анонимен

преди 2 години

Не чух при нито една от политическите консултации да се обсъжда мажоритарния вот. Слафчо и той мълчи. Странно, беше доста ентусиазиран когато беше в опозиция.

30

Анонимен

преди 2 години

Беше ясно, че ще се скарат за постове и порции. ДБ винаги са се отнасяли надменно с ИТН, *** нахално, под привидно меки послания, а БСП/Радев, покровителствено. ДПС дадоха малко гласове на ИТН и се надяват, да бъдат възнаградени, щом бурята утихне.

29

Смешник

преди 2 години

Тоше ще се редуцират гласовете кви избори,не че съм гласувал за вас ама се взимайте в ръце и да тръкват нещата в тая държава. Че накрая тия дето на да най виновни ще изядът общественната любов

28

Специалист

преди 2 години

На трети избори третият ще Слави. На четвъртия - четвърти и така.

27

1

преди 2 години

Тошко африкански пак е слънчасъл нещо.

26

Анонимен

преди 2 години

Иван Костов и корпоративните интереси на някои хора, говорят чрез устата на Христо Иванов. Затона, не го разбират, изказванията на Иванов, се променят, според това, с кого е разговарял тайно, вечерта