43

Анонимен

преди 2 години

Ами има идея - правете си ги сами, тогава!!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Както казват преди мен- Добро утро! Един доктор преди време в шоуто на Слави каза, че ако ваксините не излезнат качествени, язък за вложените пари- разбирате ли мисълта на това явно комерсиално изказване? Не здравето на хората, а вложениите пари на някои, защото по време на свинският грип са имали големи загуби, то този път очаквали големи приходи. Е, коментарът е излишен.

41

Анонимен

преди 2 години

От гледна рочка на Файзер, вируса е нещо като Рамбо 1Ще се помъчат да повторят уапеха с Рамбо 2,3,4 и т.н. Всяко следващо ще е по-малко печелившо и накрая се надяаме да се откажат. Да живее капитализма!!!

40

Анонимен

преди 2 години

да си плащаш за да те заличат като човешко същество, че и да подписваш, че си съгласен с това и да оневиняваш заличителите... това няма нищо общо с човека. Който се ваксинира при тези дадености и условие дори не е и животно. Животните не биха се увредили по уверения и заповеди. Те са инстинктивни същества. Жалко. Бог не е искал да види творението си в тази подчинена ситуация и доброволно заколение.

39

Анонимен

преди 2 години

Да ме мислят ваксинираните остава им има нема пет шест години живот.

38

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахах, добрутро!!!!!! Товаа вирусче е Светия Граал за всяка фармацефтична компания!Тепърва има да се радваме на безброй мутации и поредни дози на ваксините. Аз ако бях на тези, даже щях да ходя да копая в Сибир и да пускам разни екзотични вируси от преди 20к години да плаша населението, което само това му дай да се .

37

Атанас

преди 2 години

Видни лекари и професори по медицина по цял свят говорят за опасността ваксинираните да умрат до 10 години поради необратимото увеличаване на съсиреците в кръвта, следствие от ваксините, но до България тези новини странно защо изобщо не достигат. Като някакви зомбита на нашите едностранчиви медии сме.

36

Анонимен

преди 2 години

Следва варианта Гама (радиация) от 5G антените.

35

Анонимен

преди 2 години

Аз се уморих да ви чета. Вие не се ли уморихте да пишете за това световно престъпление?

34

Амии

преди 2 години

Гледай ти каква изненада!Пък ний си мислехме, че милеят за здравето ни!Съвсем нормално си беше да носят Файзера във фризери, а после да го бият попалатки на жегата.Те и PCR-ите, които напоследък се оказаха, че са невалидни и не могат да различат обикновен грип от страшния ковид, и те бяха по 120 лева..пък сигур и 20 не струват.Стригане на офци му се вика на това.

33

До Щрудел

преди 2 години

И сега чакате Ипсилон или Капа?

32

R&D

преди 2 години

И клиничните изпитания не са ли част от производствените разходи?!

31

Щрудел

преди 2 години

Абе не ми ги хвалете Тея ваксини. Жената и сложиха и забременя от ваксината.

30

Кал-Ел

преди 2 години

Толкова много пари за да превърнат някои хора в ГМО картофи. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако психопатите наистина разполагаха с вирус.

29

Анонимен

преди 2 години

А бе Вие журналистите за кой работите? Показвате истината според Вашия работодател или според здравето на хората? Показвате инжектиране с какво? С дрога, ами покажете как се реже със скалпел, къде е българската прокуратура се чудя?

28

SHEFA

преди 2 години

ДОБЪР ДЕН-НИЕ СМЕ Т.Ъ.ПИ И НЕЗНАЕХМЕ.

27

Gotow

преди 2 години

гответе калъчките - приближава армагедон

26

Джейгър Зур

преди 2 години

Народонаселението трябва най-накрая да прояви обществена отговорност и да напълни касичката на Бигфарма! Набодете се веднага иначе цирка "Ковид-19" никога няма да свърши!

25

Анонимен

преди 2 години

То пък кое лекарство не са продава с адски надценки?

24

Мартин

преди 2 години

Пари да ми дават няма да им тествам ***... представете си само за какви алчни хора говорим...