108

Анонимен

преди 2 години

"Бъркате критичното мислене с обикновената глупост." - Нищо не бъркаме. Експериментална ваксина или лекарство трябва да се използва само от доброволци. Дори в Конституцията го пише (чл.29 т.2). Който иска нека се ваксинира, но да е задължително е пълна глу_пост и противозаконно! Не може хем да е експеримент т.е. аз да си поемам отговорността за всички "очаквани лекарствени реакции", хем да е задължително. Всеки, който не може да осъзнае тази желязна логика за мен е слабо_умен.

107

тъй де

преди 2 години

Така и трябва да бъде ***, Бълхарова.

106

Геноцид

преди 2 години

Не срамно, а е престъпно да задължиш хората да участват в медицински експеримент, справка чл.29 ал.2 от Българската Конституция.Когато доброволец участва в медицински тестове, производителят му заплащат средно между $2000-$5000, като му осигирява постоянно медицинско наблюдение. В момента всички производители са освободени от всякаква отговорност и рискът е изцяло за пациента. Е няма как да се съглася на тези условия!

105

Бабулята

преди 2 години

Поне е ваксинирана, да вземе да се изложи на делта версията на вируса, барем да разберем устойчиви ли са ваксинираните или не. А при толко малко ваксинирали се лекари, ако направят задължителни ваксините за тях,колко мислиш ще останат да работят в болниците, ам?

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120Под "статия" какво разбираш - научна статия или медийна изява? Но при всички положения не им завиждам - дори и да имат лични интереси да "рекламират" ваксините, основно се опитват да ви информират за ситуацията, а вие им се заканвате. Те също са хора, колкото и да не ви се вярва, и не изпитват садистично удоволствие да ви навредят. А от многото природна интелигентност по форумите накрая всички ще се изпатим. Бъркате критичното мислене с обикновената глупост.

103

д-р Ох Боли

преди 2 години

Срам ме е, когато "лекари" агитират за масови експерименти с ГМО препарати върху хора.

102

Анонимен

преди 2 години

Корупцията на медицинските лица се доказва и от броя статии, в които рекламират ваксането. Ще ги търпим ли оше?

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117Ами защото се е биопродукт. Бобът също е биопродукт, и в прекомерни количества също може да причини смърт.

100

Анонимен

преди 2 години

Защо се нарича експериментален продукт Ваксина? Защо са го писали биопродукт в информираното съгласие след като може да причини смърт?

99

Срам?

преди 2 години

Рептилката дали познава подобен род емоция?

98

Анонимен

преди 2 години

До 97 Смехуркото си ти.Как разбра,че вторият път е с ковид?Пак с тест за антитела ли,***?Който е показал антителата от първият път...хахаха

97

Анонимен

преди 2 години

Кви вълни и вирус бря,гадове я елате в сл.брвг да,видите къв вирус има) гадове мошеници духайте супата

96

АнонимеН

преди 2 години

ДОБРЕ , ЧЕ ИДВАТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ , ИНАЧЕ ДА СА ВЪВЕЛИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СЕРТИФИКАТ ЗА ВАКСИНАЦИЯ ИЛИ ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА БАНКА И ЩЕ ПРИНУДЯТ ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, ЗАЩОТО БЕЗ ХОДЕНЕ ДО БАНКАТА НЕ МОЖЕ!

95

до 76

преди 2 години

Ти си този, който говори пълни глупости.Не съществува по-силен имуните от естествения такъв.Снощи и директора на болницата в Бургас потвърди с половин уста, че повечето от пациентите с положителен тест и бронхопневмония лекувани понастоящем там са чужденци и то ваксинирани

94

Оф и тая

преди 2 години

Голяма врътня е. Министъра бил против задължителната ваксинация, ама като щеше *** преди време, сега се ваксинира!

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107....Напротив, за съжаление е важна рекламата именно на бъдещия продукт, защото тази реклама е необходима за написване и спечелване на проект. Без проект няма продукт. С проект също често няма.

92

До 95

преди 2 години

Напротив, грипа е смъртоносна болест! Всеки един грип скъсява живота и уврежда органи, най вече сърцето! Това, че си млад и 10 дни са достатъчни, за да изкараш грип, не означава, че не остава отпечатък занапред!

91

Анонимен

преди 2 години

"Май всички западни демокрации минават през това да въведат задължителна ваксинация"-------------------------------------Мен какво ме интересуват западните демокрации през какво минават? Нямаме ли правото сами да взимаме решения или трябва да сме на принципа "видяла жабата че подковават коня"?

90

Анонимен

преди 2 години

До до 85Кажи къде в България плащат на авторите на научни трудове. Дори и да е вярно, не е навсякъде. А за рецензии плащат, само ако си в жури за придобиване на степени, което не във всички научни сфери е достатъчно често явление. Нормалната заплата на асистент е малко над 1000 лв., на доцент е под 2 000. Ако си в БАН, не взимаш и толкова. Ти живееш в паралелна вселена, изглежда. Именно заради ниското заплащане част от научните кадри се занимават със самореклама и ходят по медиите.

89

Анонимен

преди 2 години

ами наистина не са