32

НИКОЙ

преди 2 години

До Да, да, ама не Да,ама да.След това тези,уж не вярващите на пропагандата,отиват и масово гласуват за същата тази власт и несменяемия Путин.Дори със всичките машинации и фалшификации на изборните резултати там,той пак е победител и има много заблудени,които продължават да го харесват.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "В Русия не искаха да се ваксинират но като избухна четвъртата вълна на коронавируса и започанаха да мррат много хора, изведнъж проискаха и сега се ваксинират дневно до 1 милион души." Ц. При първите вълни при тях МАСОВО ИЗМИРАХА ХОРА. Не е причината четвъртата вълна. Причината е, че Кремъл се страхува, че докато останалите вече се отварят и жертвите са съвсем малко, Русия е в постоянна криза по въпроса.

30

Анонимен

преди 2 години

В Русия не искаха да се ваксинират но като избухна четвъртата вълна на коронавируса и започанаха да мррат много хора, изведнъж проискаха и сега се ваксинират дневно до 1 милион души. Ние сме като ни дойде яйцето на трътката и видиме зора, тогава ни едва акълът

29

Анонимен

преди 2 години

Русия е номер едно по смъртност от вируса, но е нормално да са скептични към ваксините: и за двете е нужно пропаднала държава с пропаднало население. За съжаление ние сме почти същите.

28

инженер

преди 2 години

Хайде стига с тези чипове че става смешно. Чиповете които в момента са разработени се инжектират подкожно и не са толкова малки че да не се усещат. Ваксините са с мускулни инжекции с медицински спринцовки - несъвместими са. А наномедицината използваща нанороботи е още в експериментална фаза, при това става въпрос не за електронни устройства, а за молекули. Използването им е главно за събиране на медицинска информация а не да ни контролират или манипулират. И пак, няма такива чипове засега.

27

Анонимен

преди 2 години

"Парадоксът обаче се състои в това, че в случая с ваксинациите те по принцип застават на страната на властта, макар че инак, явно или тайно, се обявяват против нея." Не е парадокс и е ТОЧНО ОБРАТНОТО: властта застана на страната на западофилите: преди това същата тая власт плащаше на *** на запад да пишат колко вредни са ваксините. Разбира се, това не се прави от любов към Запада, а от страх, че евентуална криза в доверието към режима на Путин може да предизвика ерозирането му и падането му.

26

човек

преди 2 години

Първата група на "правителствените всезнайковци" съвпада до голяма степен с т.нар. "славянофили". Тоест, припокриват се. Защото такъв е самият президент Владимир Путин. Също така, ако е вярно че Никита Михалков бил против ваксините, то това изглежда малко странно, предвид неговата подкрепа за президента Путин и политиката на руското правителство. Излиза че хем поддържа правителството, хем е против ваксините...Не мога да разбера "руската душа".

25

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА НОРМАЛНИ КОИТО ДА ИСКАТ ДА СЕ БОДАТ С АСТРАТА, ДЖОНСЪНА ИЛИ СПУТНИКА И ТРИТЕ СА ВЕКТОРНИ ВАКСИНИ!

24

Анонимен

преди 2 години

Do 27 Да се разработят такива чипове ще струва най-малко 20-30 млрд долара и един такъв чип ще струва най-малко 1000 долара. Кой ще си харчи парите да ти слага чипове бе, думбалумба. Тебе ще те купят с една бутилка уиски и си готов. Като зайо с един морков и малко зеленце и си под контрол, че чипове ще ти слагат.

23

Анонимен

преди 2 години

Ами и те като нас. Или ние като тях. От една и съща мая сме. И съответно най-бедни и с най-нисък стандарт. Да виждате някаква връзка?

22

Анонимен

преди 2 години

"Около ваксините в Русия са се образували три лагера. Първият това са правителствените всезнайковци и техните телевизионни подмазвачи, които по призива на президента настояват за повсеместни ваксинации в цялата страна."......................................... Днеса, все едно описахте себе си и останалите медии, НОЩ и разните професори, доценти и математици, които денонощно ни цитирате.

21

човек

преди 2 години

"Останалите две партии - това са добре познатите ни западняци и славянофили, макар и в нови одежди" Те са добре познати за руснаците, но не и за нас, българите. Тук същите ги наричаме "русофоби" и "русофили". Накратко, "западняк" или "русофоб" е бил прословутият цар Петър Първи, който като се е поразходил из Европа и е видял как живеят цивилизованите народи е решил да обръсне брадите на руските ceляни. А който не искал да се бръсне го е "обръснал" с брадвата през врата.

20

Анонимен

преди 2 години

Чипът е направен от т.нар. тъмна материя която не е възможно да се наблюдава.Всички търсят чипа но не го намират.

19

Анонимен

преди 2 години

В момента в Русия първа доза от ваксинацията са получили 35 млн души или 23 % от населението, а двете дози са получили 24 млн души. До средата на август ще се ваксинират 30 % от населението на Русия или 45 млн души

18

Анонимен

преди 2 години

А българите са изпаднали в суеверия "баба Ванга каза", "кварталната врaчка каза", "ако Бог е рекъл ще живея, но нЕма да им позволА да ме чипират и да ме следят". В същото време щерките им cа си качили целия живот във Фейсбук, подкрепен от солиден снимков материал къде ходят, какво правят, с кой се гнявят.

17

Анонимен

преди 2 години

Много сме прости източните диваци. Имаме се за голяма работа, но като се сравним със западните диваци, тогава се вижда цивилизационната разлика.

16

Анонимен

преди 2 години

Ще му се на автора 15% т.е. провал на ваксинацията. Към вчера данните са за 40 млн. С първа доза и 28 изцяло. Процентите се мерят само на възрастното население а то в Русия е 110 млн. 35% с пЪрвин доза и 25 иизцяло. У нас цифрите са 15 на 12.Кмета на Москва показа Как се прави вкараш QR кодове за дискотеки и ресторанти и следват опашки пред пунктовете. Това се нарича доброзорна ваксинация.Нашите глаголи какво чакат?

15

Анонимен

преди 2 години

Е това за Водката се разбира от само себе си!

14

Анонимен

преди 2 години

В Русия се спиpтосват, а в Сащ пият белина. Трудно е да се опpeдели коя от двете страни притежава по-пpocтo население. Силно оспорвана битка за първо място.

13

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирате ли корените на българското антиваксерско движение. Само като им слушам доводите на руснаците и се сещам за нашите умници. Значи уважаеми наблягайте повече на ракийка и салатка. Може и жената да пошляпвате противоковидно :)