83

Анонимен

преди 2 години

Това вече стана традиция в България. Служебно правителство и една банка отива в небитието. Може би затова миналото лято имаше такива жестоки протести с искане за оставка на правителството. Което води пък до служебно правителство и една банка на минус.

82

Анонимен

преди 2 години

Какви отношения имат в американския щат с офшорна юрисдикция Делалуеър Фулмър ентъртейнмънт ООД към Седем-осми АД, а ,,шпакладжии изчегътани,,?Това ли ви е морала?Данъци в България не плащате, а ще раздавате пари наляво и надясно.С какво право, г-н Тошко офшоркски?С какво право, госпожо Пет процента?

81

Гроби Таласомо

преди 2 години

Брахма има 4 лица, сега ще видим дал ще могат да добават, четвъртото лице;)))

80

Анонимен

преди 2 години

ББР вече дала фира. Тя е предложена за приватизация от служебния кабинет. Но пинеже е държавна банка хората няма да усетят как активите и от 4 милярда лева ще изчезнат. Това са държавни пари. Нали се сещате че никой няма да купи банка с активи 4 милярда. Купувач ще се намери само ако е пред фалит или разполага с няколко милиона акриви. А защо е загубила активите си ще обвинят предходните управляващи и ще дадът няколко директора на съд и те така се правят пари

79

Анонимен

преди 2 години

Отведнъж София се напълни с едни руснаци.Такова нещо нямаше.

78

Анонимен

преди 2 години

72 Чекмеджета, кюлчета злато, пачки, къща в Барселона, остров в Гърция, канибализъм...са фейк, нескопосани намещалки на зелените чорапи от Радев/БСП/ДС/,Божков, плява, недоказани твърдения, на болни мозъци.

77

Анонимен

преди 2 години

ИНТ и офшорни зони.Гьонсу ратлък

76

до 72

преди 2 години

Итн искали да не се пълнят чекмеджетата с пари.Итн препоръчват офшорните зони.Тв 7/8 ми плаща данъци в Сащ.Затова Слави си трае и се е свил като мишка.

75

Анонимен

преди 2 години

Новата тройна коалиция ИТН/ДПС/БСП, ще има за първа задача, да осигури втори мандат на руския човек Радев. Втора задача, да пусне РСМ за ЕС, в ущърб на българските интереси. Трета задача, да работи за руските интереси в ЕС. Четвърта и не на последно място, да пере мръсни руски пари и да краде, " законно".

74

Точно така

преди 2 години

Няма отърване от тия комунисти. Вече почти 1 век управляват комунисти. А преди това някакви купени царе колонизатори. В България демокрация никога не е имало. За капитализъм пък да не говорим. Винаги си е било някаква селско колониална губерния. Колония на Турция, колония на Русия, а сега колония на САЩ. Българската държава реално не съществува. Българския народ и той е под въпрос.

73

Няма да парадирам

преди 2 години

Маямата само да захапе кокала , няма пускане като питбул

72

Анонимен

преди 2 години

Е как така, като преди няколко месеца Чалгаря се произнесе (по ФБ естествено), че правителство на малцинството щяло да бъде признак на тежка зависимост и задкулисие. И днеска се събудиха след тежка кома и осъзнаха, че без ДПС не може ?!? А бай дъ уей, къде е Чалгаря ?? От 4 април не се е вясвал, ни по ТВ, ни по ФБ, ни никъде. Този човек изобщо жив ли е, или е някаква холограма, която пише постове и реди правителства по ФБ..???

71

Анонимен

преди 2 години

Мая с 5-те процента(комисионна) открито се присмива на Корнелия.В битката за ромските гласове Галевица е във вихъра си. Щяла да увеличава парите на ,,бедните,,., ама с нашите пари.Проф.Костов се кани(дойче веле) да увеличава двойно здравните вноски без да гъкне срещу тарикатите(Електорат),които ползват здравни услуги без да се осигуряват.За друго не знам, ама ще ни изчегъртват и калта под ноктите.Мая Галева=разруха за България. Само чантата й от 4000 евро не можем да платим

70

Пурко

преди 2 години

Чекмеджан,Чекмеджан,Бай Ставри ще ти скъса г....а като барабан.

69

Анонимен

преди 2 години

59 Разбира се, защото ще е кабинет на Радев, БСП/ДС, ДПС., маскиран, като кабинет на ИТН...ИТН лъжат нагло, че те, ще съставят кацинет, а от ДПС, казаха, че безплатна подкрепа няма. Новата тройна коалиция ИТН,БСП,ДПС е тук.

68

Анонимен

преди 2 години

Радев и Нинова. - БКП рода, Цецко републиканската палатка - БКП рода..........спете още! :)))))

67

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на българина в България е че не гледа родословното дърво на кандидатите! Майчето - БКП, Слави - БКП рода, славчовия Тошко. - БКП рода, Христо - БКП рода, Бойко - БКП рода, Ермен Бабикян - БКП рода.......... БКП Форевър драги ми смехирко! :)))))))))))

66

Анонимен

преди 2 години

ИТН има ясна програма и тя е.. Да се изчегърка диктатурата на ГЕРБ!! Да се спре пълненето на чекмеджета с кюлчета злато!! И управлението на държавата от джипката!! И най накрая бай Ставри да приеме чакан гост и да го почерпи със суджук!!

65

Анонимен

преди 2 години

63 Чекмеджета, кюлчета злато, пачки, къща в Барселона, остров в Гърция, канибализъм...са фейк, нескопосани намещалки на зелените чорапи от Радев/БСП/ДС/,Божков, плява, недоказани твърдения, на болни мозъци.

64

айде на сладоледа

преди 2 години

Със 112 гласа посоката им ясна: Към Росенец по бели г,щи и да целуват ръка или каквото е там .