62

Анонимен

преди 2 години

Спутника идва, не се безпокойте.

61

Анонимен

преди 2 години

Всеки нов все е два пъти по-зле, но истината е че корона няма, има грип и то късна есен до ранна пролет.

60

Анонимен

преди 2 години

И в Англия и в Португалия, жертвите са неваксинираните. Там е малко смотано обаче, защото има и такива които са искали да се ваксинират, но не им е бил дошъл реда. Докато тук неваксинираните са тези дето не са пожелали. Така че, няма нужда ни от локдауни, нито от някакви мерки вече.

59

Анонимен

преди 2 години

Не е безплатно, държавата го е платила да може да се справим с пандемията по-бързо, но явно тук имаме експерти по ваксините чак за износ и те смятат да пробват следващата вълна как е.

58

Доц. Дамян Илиев

преди 2 години

Запомнете едно: ако дадено нещо е полезно, то не само нямаше да е безплатно, но щеше да струва майка си и баща си! Като гледате само с каква упоритост и непримиримост се агитират хората да се ваксинират-къде с жалки подкупи като кебапчета и бира, къде с празни обещания за махане на маските и свободни пътувания, къде със заплахи и чист рекет, веднага трябва да ви светне една червена лампа, че нещо не е наред!

57

Друга тема

преди 2 години

Човек, който знае много неща, това не означава, че чува гласове ! Живко от Варна в своето минало и настояще не е чувал и не чува гласове ! Тва е смешно !

56

Анонимен

преди 2 години

Тези от СЗО-то ще си говорят, докато не им хръкнат главите. Както беше казал Сталин - няма човек, няма проблем. Видяха, че с насадената пандемия потекоха за някои реки от пари и сега не спират с нови и нови щамове. Бъдете сигурни, че след Делта ще има и други, просто ние-хората, станахме бели опитни мишки.

55

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърска жътва иде ... Но ще има бум в продажбите на чайчета.

54

Реалист

преди 2 години

До номер 50, който пита дали милионер е умрял от Ковид. Поне аз мога да дам един реален пример: Това е шефа на ,,Калинел", Троян милионер Марин Радевски. Той почина от Ковид. Дори беше транспортиран в София, но и многото пари не успяха да му помогнат. Така че шега няма с вируса!

53

Bond

преди 2 години

Мисирките неистово се опитват да накарат малкото останали ненабоцкани короноиди с апокалиптични заглавия и статии.

52

who are you?

преди 2 години

СЗО вместо да респектират, вече станаха за смях за някои, а други ги наричат мафиоти или фшисти, т.е. никой човек със свободен дух не дава пет пари за това какво плямпат от WHO-тo

51

бааа го

преди 2 години

Е нали преди малко писахте, че Делтата бил лабава работа и ще сме си ларж с него?

50

Анонимен

преди 2 години

днес в същия сайт "делта варианта има по-малка смъртност"два часа по-късно "делта може да стане по-смъртоносен" пълна жизофрения

49

Щам опасен бойковид

преди 2 години

вируса ГЕРБола с геноцид.

48

Анонимен

преди 2 години

Сзо са като жълт вестник... говорят си на оная работа от началото на пландемията едно нещо не са познали и пак ги цитират

47

Анонимен

преди 2 години

Ъ ?

46

Марче така е

преди 2 години

Нови вируси ще пуска. Пена радостна от гинеколога това лята тичаше от доктора имала ТРИ ПЕРА, ама не разбрала че има ТРИПЕР.

45

баба мара

преди 2 години

вирус след вирус ваксина след ваксина докато не ни изтребят няма да мирясатянките да сте чули милионер да е умрял от ковид ликвидираха ли спина зикаебола сега новия щам е в индия защото там няма ред и дисциплина и са над1 милиард

44

НЕКОЙ

преди 2 години

Пълна забрана на СЗО.

43

Младши Д-р Ливайн

преди 2 години

Аз съм внука на Доктор Ливайн също съм доктор и предлагам Магнитни наколени с подарък космо диск за превенция срещу настоящия вирус и бъдещи неизвестни вируси комплекта действа в комбинация от ваксина. Ако не сте доволни връщате поръчката и получавате нова доза ваксина.