209

Анонимен

преди 2 години

До До Психиатър "нали знаеш, че една страна, в която са вторачени милиони очи, няма да се излага така просташки" За Русия ли става дума? Леееелеееееееееееее :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

208

Анонимен

преди 2 години

брово,ето така се защитава всеки сантиметар от страната си

207

РусияЕкочина

преди 2 години

Имам мненине по темата но понеже съм възпитан засега се въздържам от коментар.

206

Анонимен

преди 2 години

До US Immigrant Този човек е буквално руски мегафон криещ се зад "евроатлантическа" омраза. Ако мислиш, че реагира на такива покани за логически дейстивия си сгрешил. Не на последно място, защото най-вероятно го е прочел, разбрал и НАРОЧНО го пропуска. Просто, когато станеш предател вече няма никакви угризения, както изглежда по действията на русофилите като него.

205

АТАКА

преди 2 години

Незабавно излизане на България от НАТО и ЕС!!

204

Адолф Путлер

преди 2 години

НаАлкашите още им държи влага от Кримската война и затова нервничат.

203

СССР

преди 2 години

Русия е способна да превърне Европа, барабар с Британските острови в ядрена пустиня за по малко от 10 мин. Западните агресори е хубаво да се замислят над този факт, следващия път когато решат да нападат Русия.

202

US Immigrant

преди 2 години

До Христо Христов --- ""Ministry of Defence said no warning shots were fired.""We did hear some firing in the distance but they were believed to be well out of range."" --- Много точно е написано на английски. Корабът е засякъл някакво морско учение, което е било в териториалните води на Русия, където братушките могат да правят каквото си искат, но повествованията в пресата са направили от мравка - слон, защото британският боен кораб не е навлизал в руски води. Прочетете цялата статия. ;)

201

Крим наш !!

преди 2 години

Дупэ да ви е яко...

200

Абе

преди 2 години

Не че ги долюбвам много рашистите, но не знам къв го дирят ингилизте там !

199

Анонимен

преди 2 години

Има репортаж от присъстващия на борда журналист на ББС Джонатан Бийл. Корабът е влязъл в 12- милната зона на Крим, защото това било международно признат коридор за транзит и според капитана това били украински териториални, а не руски води. Според него над кораба са минали 20 руски изтребители, а 2 патрулни кораба са били в непосредствена близост, единият на 100ярда. Имало някакви изстрели, но те не били по курса им. Екипажът бил по местата си в бойна готовност.

198

Анонимен

преди 2 години

Всеки кораб преминал Босфора навлиза в Руски територялни води и е възможно да бъде потопен!!

197

КуКлус

преди 2 години

Не съм учил английски , но Defender не означава ли Защитник ? Не знаех че Британците имат излаз на Черно Море и то в частност до Крим !? И какво "защитава" в териториалните води на Русия ?

196

Анонимен

преди 2 години

До Крайния резултат "По руските медии обявяват че следващите пъти няма да са толкова толертни и ще тестват за подводно плаване натрапниците" Хохохохохо. Измислят си инциденти, измислят си ответни реакции, измислят си и последици. Ей така се "работи" без да работиш нищо. Само дето западняците не са мужици и тия номера не вървят :))))))

195

мада раша

преди 2 години

Мачкай англо-сакса! Другия път истински бойни глави по тях без предупреждение!

194

Анонимен

преди 2 години

До ХХХ Нали Посейдон "дежуреше покрай Американското крайбрежие"? Или и това е партенка? :))))))

193

Крайния резултат

преди 2 години

По руските медии обявяват че следващите пъти няма да са толкова толертни и ще тестват за подводно плаване натрапниците.

192

Анонимен

преди 2 години

Бозавите инглизи са присрали от страх.

191

ХХХ

преди 2 години

Руски кораби ако навлязат в хАмериканско или Великобританско пространство ? Сигурно ще се разкчивът че Русия обявява война ама иначе обратното може ? Личи си кой е агресова !

190

Анонимен

преди 2 години

До Психиатър "Ако Русия обаче разчита на подобни папагали и/или им плаща някаква заработка, трябва да знае, че направената селекция съдържа най-неграмотната част от населението на България. ;)" Ама то само най-неграмотната част от населението може да свърши тази работа по две причини: 1) щото си най-убедителен, когато не можеш да поставиш под съмнение (щото си неграмотен) това, което трябва да говориш и 2) щото по-грамотни никога не биха се съгласили да работят за руснаците.