74

Анонимен

преди 2 години

Е как да се ваксинират човек, след като само 20 процента от лекарите са ваксинирани и те самите са скептични относно ваксинацията, кой да даде пример? Изявяват се двама трима професори по телевизията, но като попиташ личния лекар и ти каже че не е като да няма странични реакции на хората, които е ваксинирал, тогава какво правим. Доверяваме се на личния лекар.

73

Не!

преди 2 години

Ще ви го кажа така, имаме относително спокоен живот, именно заради изключително малкия брой ваксинирани. Доближим ли 50% ще настане такъв тормоз... справка - Англия. Добрата новина е, че ваксиницията боксува яко, да не кажа, че почти е спряла. Другата добра новина е, че точат лиги по децата, а това току виж размърдало ленивите ни з а д н и ц и , па барем вземем сопата.

72

Анонимен

преди 2 години

И смърните случаи се преекспонира, умрели няколко десетки хиляди! Ами то от падане от стола може би повече умират? а по-добре ли е от вируса да умреш с тръба в гърлото?

71

До биолозите

преди 2 години

Всички ще умрем. И ваксинираните и неваксинираните. Но неваксинираните са със стерилизирани мозъци. И това не се оправя. Без значение е колко ще живеят. Мозъците са аут. Без каквато и да е намеса на ваксина или ненамеса. Амин за тях. Отсега.

70

Вейхуйвей

преди 2 години

Който се инжектира с отровни експериментални субстанции - трябва някой да му изкопае гроба рано или късно

69

Странно

преди 2 години

Сега пък да пукнеш от тромби било преекспониране, а за дълготрайните ефекти като стерилизацията и днк промените не коментираме въобще. Изобщо боцнатите вече са ГМО.

68

Вейхайвей

преди 2 години

До АнонименКойто копае гроб другиму сам пада в него.

67

Анонимен

преди 2 години

Най-гнусно в цялата работа е, че ще се наложи нормалните хора да правим бригади и да заравяме ваксаните когато изпопадат след няколко месеца или година. Че иначе ще се размирише работата. Добре че са малък процент тук, не ми се мисли други държави как ще се оправят с купчините.

66

Анонимен

преди 2 години

Сега пък преекспонирането на страничните ефекти от ваксините плаши хората. А броячът на смъртта в сайта, избирането на най-младата жертва, "яко ще се измира", брифингите... Това не плашеше хората нали, беше си информация. Тоягата има два края.

65

до 59

преди 2 години

Ваксините са тест за интелигентност, който ти не си издържал, защото си се боднал.

64

Анонимен

преди 2 години

Това, че антиваксърите имаме какво да дискутираме и затова пишем, е факт. Обаче защо ваксинираните продължават драката. Те са изправени пред свършен факт. От тук нататък нямат избор, така че какъв им е проблема, а? Защо се появяват по форумите. Те вече нищо не могат да променят.

63

до Досадници!

преди 2 години

Всички разбрахме, че ваксърите се ваксинират.Казваме ОК и толкоз, но те продължават всеки ден и час, да ни натякват, че са се ваксинирали... Какво искате да ни докажете?! ваксинирайте се! Никой нито ви кара, нито ви пречи, нито му дреме... Но май това не ви стига и трябва постоянно да повтаряте, че сте се ваксинирали....... и т.н Побъркани ли сте, ненормални ли сте, плетени ли сте или просто сте си прости по рождение???

62

Анонимен

преди 2 години

скоро ще правим прайд на неваксинираните - ще искаме същите права

61

Весело Прионче

преди 2 години

Помните ли като пишеха ежедневно по десет страници колко БЕЗВРЕДНИ И БЕЗОПАСНИ са вацините. Сега като се видя, че нито са безвредни, нито безопасни, пишат как СЕ ПРЕЕКСПОНИРАЛИ вредите хехе. Предстои да видим какво още ще се промени в пропагандната кампания. Догодина - "десетки хиляди умряха от ваците, ама иначе щяха да са повече"? Примерно. Късмет на опитните животни.

60

Досадници!

преди 2 години

Всички разбрахме, че антиваксърите няма да се ваксинират.Казваме ОК и толкоз, но те продължават всеки ден и час, да ни натякват, че няма да се ваксинират... Какво искате да ни докажете?! Не се ваксинирайте! Никой нито ви кара, нито ви пречи, нито му дреме... Но май това не ви стига и трябва постоянно да повтаряте, че ние няма да се....... и т.н Побъркани ли сте, ненормални ли сте, плетени ли сте или просто сте си прости по рождение???

59

Анонимен

преди 2 години

"Някои се опасявали, че не били достатъчно изпитани" тц тц тц, как може да се опасявате от такова нещо ? кво като не са изпитани, боцкай там и тва , не виждате ли какъв вирус върлува

58

до можело

преди 2 години

Оставам с впечатлението, че ваксинираните са ваксинирани със злоба. Така са се развихрили, че ми отвяха шапката.

57

Анонимен

преди 2 години

Делта вариатна е толкова "заразен", че за два месеца успя да зарази в Индия едва 30 милиона при положение че там живеят 1,4 милиарда /гъсто населени/ и вече бързо замира

56

Можело

преди 2 години

Дано делта е по-заразен и зарази повече неваксинирани. Все пак, ковид е и тест за интелигентност. Щом не може да се наложат санкции за отказващите ваксина, нека Дарвин и еволюцията се погрижат. Пожелавам им наградата на Дарвин за 2021 да отиде при бг антиваксърите. А нормалните да продължим да живеем по старому.

55

Анонимен

преди 2 години

е то всеки ще се изплаши като разбере истината ,че до няколко години ще умре мъчително от ваксините. .Нормално е