46

до Жо

преди 2 години

приятелю, и старата и новата кола се поддържа, не ми приказвай празни приказки, ела да ти покажа една 30 годишна Лада петица как спира и какво окачване има. Има гробници и на по 5 години, нищо не пипано и карано до откат, не можеш в пътя да я вкараш.

45

era

преди 2 години

няма страшно КАТ сега ще направят нова акция и всичко ще се оправи. Както знаете шофьорите са виновни, винаги. У нас пътищата са дълеготрайни като пирамидите и също толкова оронени.

44

Анонимен

преди 2 години

Според тоа експерт пътищата, а не водачите са виновни, така ли ?!?! Ако пътя е лош ще караш бавно и внимателно, пътя просто си лежи, отговорноста си е твоя ;)

43

Анонимен

преди 2 години

На пътя всички трябва да са равни и да си плащат глобите, няма депутат, няма министър, само когато има адекватен контрол и санкции нещата ще се оправят.

42

мнение

преди 2 години

Неможе в София, която се управлява от 100 години от ГЕРБ и по магистралата на Бойко да има най-много катастрофи и смъртност. Пак почват анти-ГЕРБ пропаганда преди изборите. Абе това правителство, тоя Радев друга работа нямат ли си?

41

бг шофьор

преди 2 години

Докато постават камерите на прави като самолетна писта безлюдни участъци от пътищата, без кръстовища, без никакви опасности, но попадащи във входовете и изходите на градовете и висят като рибари за шаран да регистират превишение с 10-15 км/ч- на магистралите ще мрем заради липса на всякакъв контрол, да не би някой катаджия да си размърда дебелия зад-ник да се намеси някъде, то това е огромно количество работа и е над силите на който и да е от тях. Пфу !

40

Анонимен

преди 2 години

Служебния министър на вътрешните работи, вместо да се занимава с предизборна пропаганда, да стегне пътна полиция и да прати повече автомобили в движение по магистралите

39

Анонимен

преди 2 години

Джигитите няма да ги коментирам,те са ясни,само,че какво вършат всичките тези хора в разни агенции и институции по отношение на безопасността?Как е възможно всички пътища и магистрали да са осеяни с билбордове на метри от пътя?Къде го има това другаде?Спукаш гума примерно и се забиваш в билборд!На много места липсва маркировка,някъде да сте видяли котешки очи?По много пътища няма и светлоотразителни колчета!Да не говорим за светещи информационни табели,предупреждаващи за мъгла,дъжд и т.н...

38

Жо

преди 2 години

Много водачи възприемат максималната разрешена скорост от 140 км/ч. като ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Те не се съобразяват, че карат 15-20 годишни трошки, на които ходовата част е износена и опасна, спирачната система не осигурява равномерно въздействие върху четирите колела, гумите са износени и т.н. Като караш стара кола, максималната скорост по магистрала трябва да е най-много 110-120 км/ч.

37

Анонимен

преди 2 години

До 44: колега прав си, позволих си веднъж привешена скорост 20км и глобата ми беше $400. Ако не платиш, влизаш в затвор.

36

Анонимен

преди 2 години

Пътищата са виновни за не повече от 30-40 % от случаите. Всичко друго е от нашенския манталиатет и безкрайната българска п_ростотия.

35

Анонимен

преди 2 години

Когато няма контрол е така. Поздрави от Флорида, където законите се спазват и глобите са солидни. State troopers патрулират по магистралите и при тях няма пусни ме бате. Пътрулки има на много места около големите градове, а между градовете сноват не маркирани полицейски и познай дали някой хвърчи със 200 като в БГ.Има решение, няма желание полицията в Бул гари стан.

34

Анонимен

преди 2 години

Много са факторите и вината не е едностранна, а е смесица от натрупани с времето такива. Като се почне от купените книжки и реално 0 познания (дори на правилника), мине се през абсолюутната безоговоност на службите и се гарнира с манталиета на милениумите. За липсата на толерантност, да не говорим, че всеки е по-голям и от най-големия... и все е с предимствоТова, че ттрафика се е увеличил, а инфрастуркурата не може да го понесе.. никои не го отчита.

33

Койчо

преди 2 години

Може да загиват много хора на магистрала Тракия но най много пари се откраднаха от там

32

днусафнса

преди 2 години

Ака ми се.

31

Анонимен

преди 2 години

Руска рулетка и при това няма много руснаци!

30

Анонимен

преди 2 години

Имали шанс за оцеляване, абе брат, пред тира всички са равни.

29

Анонимен

преди 2 години

До аз 2Те не искат да карат по правила, а все едно са през бостана. И ако нещо се случи друг е виновен: пътищата, времето, онзи, който не им се отмества да минат те и т.н. и т.н.

28

Качо

преди 2 години

Руска рулетка си е. Верно е. Затова купувам само големи коли или джипове. При шанс някой да те челоса важи правилото, че тези в големия автомобил оцеляват. Така че не се присмивайте на тези с дъртите ЕС класи, А 8 ци, Х 5 - ци и подобен клас автомобили, защото имат по- голям шанс за оцеляване от водачите на нови Рена, Пежа, Фиати, Фордчета и най вече НеуДачия.

27

Анонимен

преди 2 години

и путин, и путин е виновен