15

Веселяк

преди 2 години

Ето, вече спряха всички строежи...

14

Анонимен

преди 2 години

Това е положението. "СтроимЕ,правимЕ,работимЕ...." и най-вече гепимЕ.За шкафчета да има.Че са много по веригата,пустите му шкафчета.Пък после,България била с най-разтворената ножица между бедни и богати.

13

Анонимен

преди 2 години

Много ми е чудно колко ли излиза цената на километър в България и колко по страните от Западна Европа. Също така какви са условията по договорите тук и там - гаранция, поддръжка и т.н. А да не говорим за качество и срок на строеж.

12

Анонимен

преди 2 години

До ПепиКакъв ремонт на ремонта , като това е първия по сериозен ремонт там от 2007-8 година , когато беше отворено за движение...

11

Анонимен

преди 2 години

В сл бряг преди два дни в дъжда кърпят пътя Несебър сл бряг и някои вътрешни улици ,ромове работяха ,тоя така наречен асфалт дали ще издържи и до ноември )

10

Пепи

преди 2 години

До x"Koга да чакаме ремонта на ремонта"До година приятелю. Догодина.Ако не на същата отсечка то на следващите 30 км. А по-догодина тази ще е много претоварена и ще трябва да се смени само ИЗНОСВАЩИЯ СЛОЙ.След 3 години Всички слоеве.

9

фигурант

преди 2 години

Новото правителство ще прави ремонт по време на активния туристически сезон. Сигурно още няколко пъти ще го удължат и на есен може да го открият. Гарантирано от зеления чорап!

8

Анонимен

преди 2 години

Важното е пътя към Гърция да е добре

7

МНЕНИЕ

преди 2 години

Ако имаше България Главен Прокурор - всички от АПИ щяха да ги Арестуват , те правят умишлено дупки по Магистралата и източват пари през частни фирми .

6

x

преди 2 години

Кога да чакаме ремонта на ремонта?

5

тТт

преди 2 години

Нали (уж) беше до края на юни??? Сега до средата на юли, да не стане само за края на сезона, т.е. септември към края?! Неустойки за срок ще има ли или пак ще драскате протоколи???

4

Анонимен

преди 2 години

Тъпанарите да отклонят товарните автомобили през Димитровград или по подбалканския, защото те задръстват обхода и предизвикват катастрофите. Онзи ден пак три часа се отвисяхме на Ракитница заради катастрофа с тир.

3

Анонимен

преди 2 години

Банкянския крадец да хваща лопата и на магистралата, за общаци работа бол. Не да ми се пъчи с розовата ризка като след прайд, по телевизията.

2

Иван

преди 2 години

Има нещо старо но вярно - кога станаха калайджии, кога им почерня за-ника? Та има няма 30 дена направиха документална проверка, изпитаха проби от материалите и асфалтобетона, обработиха данните?!?!?! Май пропуснаха да ги обявят! Па що ли? Вервайте ***.

1

1

преди 2 години

Какъв ремонт бе,та "Тракия"скоро я откри нашето слънце.