108

Анонимен

преди 2 години

днес бг . Колко взимате за такавА уж скрита реклама ??

107

Анонимен

преди 2 години

Този имот е близо доLedoño, вЛа Коруня(регионGalicia).8 мин от центъра на града6 мин от училищата4 мин от летището8 мин от морето7 мин от парка4 мин от автомагистралата.255 000?

106

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТОЧНО ТАКА Е...В САМОКОВ НАПРИМЕР ОГРОМНИ РОМСКИ КЪЩИ СЕ ПРЕДЛАГАТ ЗА 30 000 ЛВ.ПАРЧЕТО.МАСОВО РОМСКИ ПАЛАТИ СА ЗАПОРИРАНИ ОТ БАНКИ И СА НАТРУПАЛИ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗА ТОК И ВОДА,А ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ И ЗА ГАЗ(ГРАДЪТ Е 100 %ГАЗИФИЦИРАН) И ЗАТОВА СМЕ СТИГНАЛИ ДО ПАРАДОКСА ОГРОМНА ДВУЕТАЖНА КЪЩА С ГАРАЖ,ДВОР,КАНАЛИЗАЦИЯ,ТОК,ВОДОПРОВОД ,ГАЗИФИКАЦИЯ(НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКЪПО)В САМОКОВ ДА СЕ ПРЕДЛАГА ЗА МАКСИМУМ 30 000 ЛВ.

105

Анонимен

преди 2 години

Частния сектор нищо не издържа, а само ограбва държавата и работниците си... Лъжат НАП по всички възможни начини, а работниците осигуряват на минималната работна заплата.

104

ИМОТИ

преди 2 години

Имотите в България са все още евтини. Тепърва ще поскъпват и най гадните имоти , защото онези убафци дето печатат еврата и доларите нямат спирка.

103

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо инвеститорите в имоти първо да проверят какви са данъците върху имотите в Западна Европа, защото това много скоро ще стане и тук ! Ами многократно по-високи са , а нашите данъци ги държат засега ниски, докато се набълбукат мераклиите с имоти - след това ще има яки данъци, съчетани със срив на цените специално в БГ ...

102

"скрита" р

преди 2 години

за умрелия пазар на имоти в София и големите градове! Хората търсят селски имоти.А ситуацията с наемите е още по-трагична - работа, обучение онлайн.Студенти освободиха квартири, много фирми съкратиха наетите площи на половина или повече. И този режим в голяма степен и след пЛандемията. По изгодно и удобно е. Да се оправят тези с многото имоти и бизнес сгради - не са за жалене.Какви ги пускате 5за4, белким клъвне някой балък?Българи сме, в България живеем и на медии трудно вярваме, даже хич!

101

Анонимен

преди 2 години

И това е спонсорирана "констатация", за да може да си купувате. При тази голяма смъртност и вдигане на лихви от банките и наличието на куп празни и пустеещи имоти в столицата не виждам точно колко ще продължават да се вдигат. Идва и инфлация, което ще ограничи големите покупки и харчове.

100

хаха

преди 2 години

абе всяка седмица ли ще ни облъчвате с подобна фейк реклама.Фирмите се борят с разни схеми 60/40 да оцелеят. Вие ми приказвате за забогатял българин койтовидиш ли търсел пид дърво и камък да инвестира заплатката си оъ 1500 кинта в ново жилище...жалки брокерчета

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени след това ромите я залагат тази къща на банката,банката им я взема,но въпреки това ромите продължават да живеят в нея.в самоков масово ромите живеят в запорирани от банките имоти.

98

Анонимен

преди 2 години

До Истиназависи какво и къде продава

97

Истина

преди 2 години

Цените растат и имотите си стоят.Комшията вече година си продава имота, иначе голямо търсене ... на опашка се редят.

96

Анонимен

преди 2 години

В БГ има много пари от корупция и укриване на данъци и осигуровки, и те се набутват обикновено на жилищния "пазар" , затова цените са безумни ! Скоро обаче ще влезе в сила приказката " откъдето дошло - там отишло" ....

95

До 107

преди 2 години

В коя провинция бе пич?И аз не живея в някой от големите градове, ама като гледам имотите не ги раздават без пари в нашият град .Цените са по 1000 лв квадрата.

94

Анонимен

преди 2 години

Който има спомени за Виденовата зима и онези мили инфлационни години, знае кое колко струва. Радвам се, че има толкова успели с инвестиции и наследства, които кешират наеми, но масовият случай е човек с кредит да живее в жилището. За всеки случай имайте предвид къща извън града с малко земя и кладенец, че иде интересно....Ако успеят онез и в апартамент на Оборище до Докторската да си, ще гладуваш като куче.

93

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете че това се отнася за София елате в провинцията бягат оставят къщите на малцинствата и те се обезценяват една къща масивна върви вече по 5 бона то кой ще я купи при такива, съседи

92

Анонимен

преди 2 години

Явно продажбите не вървят и са решили да напишат статия за да хората тръгнат да купуват току виж да не се набутат с по-високи цени в бъдеще.

91

До Предприемача

преди 2 години

И като не съм купил жилище, не ходя на почивка ли?В случая говорим за такива, които купуват имот като инвестиция. Не за такива , които да живеят в него.Инвестиция в жилище при тези покупни цени и ниски наеми я се избие след 30 години я не.

90

Анонимен

преди 2 години

В следващите няколко години инвеститорите в жилища в БГ ще изядат едно огромно дърво - много по -голямо от 2009-2015 година ! В държава, пълна с бедни селяни, роми и мутри , и управлявана от мафията, ще ми инвестират в жилища ?! хахахахаххахахахах

89

Анонимен

преди 2 години

За София-безумни цени,места за паркиране няма,а цените на гаражите са още по-безумни!Места в детските градини няма, препълнени паркове и улици,липса на каквато и да било инфраструктура за масов спорт.Човек,ако може да работи от вкъщи,което става тенденция,не знам кой ще продължава да купува с тези темпове и при тези условия в града...