5

Анонимен

преди 2 години

Във вселената има повече планети отколкото песъчинки има на всички плажове по нашата планета Нима е възможно от толкова милиарди и милиарди планети , животът да се зароди само на една -нашата ?Нима е възможно на една поляна да поникне само една тревичка ?

4

Анонимен

преди 2 години

Ти трябва да си леко спрял ако си мислиш, че е само твоя вид в това необятно за човешкото разбиране пространство. Какъв ШОК ще бъде да разберем, че не сме сами в нещо което не знаем дали има начало и край? Тия глупави човешки теории за голямият взрив и еволюцията не струват нищо. Дерзайте прашинки от вечностт

3

ЦИНИК

преди 2 години

Язе се извънземни виждам га съм на 6-7 ракии.Адни таквиз с големи очи и се ми казват Илийчо стига с таа пукница.А язе им викам Къш бре да не зема дръвото !!

2

НACРАДAMУС

преди 2 години

НЛО ПАНДЕМИЯ! Още повече локдаони да ви спасят от извънземните. Вацини срещу извънземни болести. Дигитално паспорти за да е сигурно кой е човек, а не извънземен. Виждам бъдещето.

1

Анонимен

преди 2 години

И да има и да няма, все тая е. Чак па шок ... Не знам какво ще промени това в живота ни, освен ако нямам технология, нови знания по социология и психология, с котио да поправим нещата.