77

Анонимен

преди 2 години

"разузнавателят" - това на български какво е?

76

ДААА. . . .

преди 2 години

. . . .разузнавателят . . ..

75

до 79

преди 2 години

Не ми се четат откачени русофоби.

74

????

преди 2 години

А какво правим с една етническа и антиконституционна партия като ДПС??Там всички са шпиони на Турция и Ердоган...............за тях си траем, нали???

73

????

преди 2 години

Значи руските шпиони са лошите, а западните и турските шпиони са добрите, така ли??Добър вечер, селяни прости???

72

????

преди 2 години

Ами турските шпиони, тях кога ще ловим??

71

Анонимен

преди 2 години

Абе щом ДС-арите започнаха да дават пресконференции и да обясняват как руските шпиони не били нищо особено, значи положението е ясно.

70

Тоти

преди 2 години

Ами защо ти не ги хвана от улицата,или викаш,все едно да хвана себе си!А примерът на прокурора,касае предателство на държавни служители в Англия!Не се прави на Ким Филби,гледай си кокошките и събирай яйцата!

69

Анонимен

преди 2 години

Хохохохо. Другаря от ДС омаловажава ролята и щетите от работата на руските шпионски мрежи в България, както и на това, че им нарушихме спокойствието. Изненадани няма.

68

упс

преди 2 години

До Сплескан натовецТи на коя планета си? Или работиш в Планета ТВ? Къде предпочиташ да работиш? Няма нормален човек, който да иска да бачка в Русия... Ама кажи си все пак, да ни олекне.

67

М

преди 2 години

колко ли трябва да си мразиш децата и да им***раш бъдещето, че да ги буташ към Раша? Да, това правите, другарки и другари! А в същото време всички предатели, които ви агитират за радев и компания, вече са се нагушили и си изпращат децата да учат на Запад. Ама вие си яжте бобеца и копривата.

66

тото

преди 2 години

Имам едно предложение: Всички, които пропагандират за *** и компания, да си направят базов лагер в Рила, примерно. Послем лека полека да се изнесат към Урал, Сибир и прочее интересни дестинации. Поняли, товарищи?

65

Анонимен

преди 2 години

До Сплескан натовецАбе пич, ти къде предпочиташ да работиш? Че по последни данни руснаците са доста зле откъм заплати. Та... само си лаеш, или имаш нещо впредвид? Според мен и компания само си лаеш като кученце към Луната!

64

процедурно питане

преди 2 години

този защо не е в затвора за работа към чуждо разузнаване?

63

Щерев

преди 2 години

руски шпиони има и те имат пряка връзка с предатели които предават българските интереси(за пари) в полза на вражеска Русия.Та кое от това не е ясно.. и децата го знаят.Интересно е друго че всички мафиоти на прехода и даже атентата на гара Буново са руски шпиони-ДОКАЗАНО С ДОКУМЕНТИ!!!!!

62

Сплескан натовец

преди 2 години

Това което питам аз след като се разбра ,че тези активни мероприятия с 'руските шпиони" са пълен фейк на герберастката колониална антъбългарска гнъсс,питам ще има ли съдебна отговорност за америкнаските предатели и агенти Гешев и тези във ДАНС допуснали това безобразие нанесло непоправим ущърб на отношенията ни с Русия и нациналната ни сигурност!????Кой ще отоговря за тези лъжи и постановки!???

61

Анонимен

преди 2 години

Омаловажаването на случая с разкриването на руските шпиони у нас, каквато е и целта на руския слуга от мракобесната ДС, Бояджиев, цели да оневини руските разведчици, действали в България, покривани от петата руска колона у нас, в която е той, Радев, Рашков и останалатасволач.

60

Сплескан натовец

преди 2 години

докато не *** американскияте *** и шпионите им БЪлгария бял ден няма да види ,ФАЩ и НАТО в гроба ведно със предателите!ДАНС е предателска антибългарска агенция обслужваща краварския окупаторски интерес и дансаджиите трбва да лежат доживот за национално предателство!Само това е начина!

59

Анонимен

преди 2 години

60 Може да отговаряш в съда за тази обида. Но, такива са всички руски слуги у нас, простазициничти и арогантни.

58

и кво праим

преди 2 години

генерала от кое ДС е , от сДС или ДпС ?