54

real

преди 2 години

стига с тази турция патриотите и дпс печелят чрез етническо напрежение а до вчера се целуваха никой не трябва да им вярва на номерцата

53

Истукан

преди 2 години

А защо Каракачанов се целува с Ердоган? Защото без ДПС и Турция няма да види парламент.

52

Анонимен

преди 2 години

Хартиени, за да могат автобусите да пътуват в обратна посока - гласуват у нас, после айде по райсовете и гласуват в Едирне с декларации, че са на пазар, на почивка, на гости - колкото пъти смогнат, колкото секции успеят да изпонаобиколят. С любезната подкрепа и промяната на изборния закон от *** Дългия. При очакваната ниска избирателна активност ДПС спокойно ще могат да докарат кабинет на мнозинството.

51

ВЪПРОС

преди 2 години

След всички разследвания на Служебното Правителство и част от Медиите , не мога да си предствавя че ГЕРБ ,ДПС, БСП , ВМРО и Сидеров ще влязат в Парламента ?

50

ПЕРНИК

преди 2 години

ДПС е свито в медиите , ГЕРБ са в ограничаване на щети , БСП е в зимен сън , ВМРО се опитва да се защити за Престъпленията срещу България в темата СМР . Другите си траят и чакат Изборите - които са невинни , няма да бъдат Съдени и ще се приберат при децата си и семействата си .

49

Поздрави от Истанбул

преди 2 години

Джанбазки лъже!Никой не се меси, точно пред урните и не подтиква хората да гласуважение за определена партия!!!

48

ПО 1956

преди 2 години

Въпросче и към останалите българи в държавата.Колко още джамии ще се построят след изборите в България?

47

Анонимен

преди 2 години

Е, добро утро Пено.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против гласовете от Турция. Те не знаят български език, почти не живеят тук, не изразяват собствено мнение, а са послушни мишчици и правят каквото им се каже. Безволеви хора. Раби. И питайте ги какво прави тяхната партия за тях - абсолютно нищо, но който не може да мисли, се подчинява.

45

ИСТОРИЯ

преди 2 години

ВМРО бяха вносителите за Закон за Новини на Турски Език в БНТ .Точка - тези са политически трупове .ВМРО наложиха в Парламента на България За РСМ - България е част от СМР .Тази точка за СМР ги изправя на стената на СРАМА и ПОЗОРА .

44

Анонимен

преди 2 години

Това кифте се опитва да сее омраза. Патриот бил....

43

Bay Turko

преди 2 години

Ти се радвай че не искаме автономия,или малцинство .В Албания има 20 000 Булгари и са признати ъа малцинство ,а ние сме 1 милион

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ще поясня защо в коментарът си по номер 30 само двама човеа се съгкасяват с удостоверимата истина кято съм посочил,а именно, че ВМРО са яхнати от евреи,поmаци,турци. Тези 20тина несъгласни с мнението ми принадлежат към същите посочени от мен антибългарски етноси. Те са същите,които в коментарното пространство наплякват до безумие проsташките си коментари, целящи разединение на героичният и царствен български народ. Създаването на контаминирана семитска реалност ще бъде наказана със СМЪРТЪ !

41

ДО ПРИТЕСНЕНИТЕ

преди 2 години

До всички притеснени Българи - ВМРО ни убежадава че ще ядем к--те на турците .Няма такова нещо - Чужбина се приема като 1 многомандатен район - тоест - емигрантите в Англия , Германия и Гърция ще бият ДПС , ВМРО и ГЕРБ - продажниците на България .

40

Анонимен

преди 2 години

Мнимите патриоти винаги преди избори дъвчат дъвката ДПС, но това не им пречеше 4г.да обират трохите от порцията на ГЕРБ и Шиши и да крепят управлението докрай

39

А

преди 2 години

До Анонимен 45Тези новини на турски, не са ли взаимосвързани с броя на местата в парламента на една определена партия, която има подкрепа с гласове от Турция?

38

баба мара

преди 2 години

а вие защо продавахте паспортите защо 4 години не спряхте издаването на документитена турски граждани кои са тези българи в турция дето дедите им са дошли от турцияв българия изобщо не се показваите и не приказваите

37

мангела меркел

преди 2 години

казва се германистан а не немско немско е било преди 150 години

36

Анонимен

преди 2 години

До До 43 -Ние от чужбина ще гласуваме по масово от преди месец - --> Много важно! Такива, като теб не оказват съществен принос в изборите.

35

До 43

преди 2 години

Споко бе. Ние от чужбина ще гласуваме по масово от преди месец. Патриотите нетрябва да помирисват парламент даже. Между другото се чувствам супер в немско и ще гласувам за Божков. Мразя ви.