36

доктор

преди 2 години

Добро здравеопазване се прави от добри хора, честни и почтени. Парите не са проблем , а хората които ги управляват. Ако искате вдигнете здравния данък и милион пъти все тая ако няма добри и почтени хора в здравеопазването. Който разбрал - разбрал.

35

до 35

преди 2 години

До Анонимен... Същите разходи от народа са направени за всеки, от яслата до университета. Защо само за лекарите търсиш сметка? По- важното е какво прави "народа" за да ги задържи да работят тук!

34

Анонимен

преди 2 години

До един Статистиката показва силен спад от минус 30 % на заплатите в Германия след 2015 г..

33

Анонимен

преди 2 години

До един Германия изнесе заводите си в чужбина заради ниските заплати. Печелят сега от печатници на евра.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35----------------------------------Да ги уважаваме и им плащаме както другите нАРОДИ и те ще останат. Иначе не.

31

Анонимен

преди 2 години

Държавна политика е вместо лекари и сестри, магистрали и метро са по-важни. 1 милиона нямат пари за осигуровки но важно е да строим ненужни. Дянков обра здравната каса заради асфалт и бетон.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо учудващо, щом "ММА-бойци" лапат пари и Търговските дружества-Болници също.Много ще се опръскат проверяващите хвърляйки камък в тези фека лии.

29

Анонимен

преди 2 години

До анонимен Германия печати евро и са добре. Не дават евро на другите.

28

Анонимен

преди 2 години

Е и преди 1989 г. другите в ЕС са имали по-ниска продължителност на живота. При положение, че не си рентиер като Норвегия с много петрол и не трябва да държиш голяма армия, всички държави в ЕС имат по-голяма продължителност от бг. Но това не идва от здравната система а от други причини като внос на робска работна ръка от колониите, няма разходи за отбрана и т.н.

27

Mdaa..

преди 2 години

Преди 10 години писах на какви ли не институции и медии за създаване на платформа, инфраструктура, логика за здравната система. Никой не ми обърна внимание.. създадох уеб портал - zapazi . Bg .. на никой не му пука. Защото така е най добре !

26

Анонимен

преди 2 години

Костов бутна едно страхотно здравеопазване.Излъга ни с някакви джипита,каси,пътеки.Сега искаме да го правим като преди.Искаме,ама няма.

25

Анонимен

преди 2 години

До анонименЗдравния данък е доста висок от 300-400 лева за безработни нагоре до 3000 лева на година или повече няма ограничение и може да внесеш повече.

24

Е. Е. Бунев

преди 2 години

И кога пък сме били на 1 място в Европа? Преди 1989г?Я по-сериозно.

23

БЪДЕЩ ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ГЕРБ приеха Закон за Частните Пенсионни Фондове - това беше миналата година - това е добре за бъдещите пенисонери - има формула - колко по-малко живеем , толкова по-голяма пенсия ще получаваме от Частните Пенсионни Фондове на Пеевски , Доган и Борисов .

22

Анонимен

преди 2 години

Извинявам се докато пиша професора си наби още няколко плюса и вече е над 40= гербераст в действие! Първите коментари имат по 5-6 реакции :D

21

Анонимен

преди 2 години

Е как да не гласуват 37 човека при средно в гласа на коментар :D:D Герберасти, не смешни , жалки сте! На изборите за да не решават такива като коментара с 37 гласа излезте и гласувайте!

20

Анонимен

преди 2 години

Това са стари данни от 2017 г. При повишена корона смъртност в 2020 г. няма как да има по-висока продължителност на живота за 2000-2020 г. а напротив намаляла е.

19

Дяволов

преди 2 години

Ангелов си свърши работата , поставена му от Българоyбиеца!

18

Анонимен

преди 2 години

Без 45 години социализъм България щеше да е на нивото на държава от индианските в Латинска Америка и Централна Африка........................... Имахме голям исторически късмет за 45 години социализъм.

17

Хахаха

преди 2 години

Това просто не е истина. Моля напомнете на гражданите на ЕС кога могат да имат достъп до лекар, освен ако не са от 10-те процента богаташи. Реално всеки в света с доход под 1 милион на година не може да разчита на адекватно здравеопазване. Медицината е най-трудната специалност, учи се и се специализира 10 години, излизат много малко лекари, а като цяло търсенето е огромно.