381

Анонимен

преди 3 години

Изчегъртай ГЕРБ и Мишо Константинов!

380

милионер

преди 3 години

Обграден с хора като този Бойко се е засилил с 200 към историята, и то в срамната и част! Стъки 2013 така нахлуваше на митинги на ГЕРБ. сега взе едни милиони и рязко е пръв защитник на ГЕРБ. Който веднъж е плюл на думите и достойнството си, пак ще го направи!

379

До Анонимен 429

преди 3 години

Ти като си пиеш гонкобилобата редовно защо си толкова късопаметен? Мутрите се появиха от самото начало на прехода - края на 80те началото на 90те, когато първи на власт с избори дойдоха БСП! Това бяха момчета, взети от спортни училища, които хабер си нямаха какво става и много от тях бяха превърнати буквално в престъпници! Тогава по улиците се стреляше. Тогава нямаше и помен от Герб или Бойко. Нямаше и ММА тогава, поне не в България.

378

Браво,Стъки

преди 3 години

Трябва да се възползваш от ноу-хауто на мутрите:затваряха кръстовища,пречеха на хората да се прибират в къщи и да си почиват,нарушаваха обществения ред,цапаха, хвърляха яйца и домати по герба на РБ и МС,хулиганстваха и за награда станаха министри.Ти трябва не само да влизаш в обществени сгради,но и да прилагаш гореописаните методи за въздействие-отвратителни за гражданите,но прилагани с удоволствие от политиците и предизвикали срив в държавността.Давай,Стъки и ще станеш президент.

377

Анонимен

преди 3 години

***,какви други да са ММА.Остава и интелектуалеца Петното да се включи,Венци Чикагото и МитЮ Пищова

376

Анонимен

преди 3 години

Дончев(стъки) ни е най-малкият проблем. По всички федерации се краде. По другите даже повече.Ако си траеше нямаше да е толкова дразнещо. Но той се държи точно като мутра, за да запази позициите си. И само заради това си заслужава да го опраскат.

375

Мартин Ангелов

преди 3 години

Стъки некромана и ММА биячи нахлуват в министерство? А тулупа казва ,че това бил начина!Колко елементарни мутри сте ,направо жалки.

374

Анонимен

преди 3 години

Току що казаха по новините че прокуратуата започва проверна на Стъки, жена му и вси1ките им фирми. Ураааааа, има справедливост на този свят.Сега дано да му лъснат мръсните чорапи пред всички.

373

Анонимен

преди 3 години

Стъки трябва да го подслушват. Неуправляемо луд е и може да причини щети на имущество, домашни животни, хора.

372

Сата НАТО

преди 3 години

Стъки се явява организатор на масови безредици, взломаджия, главатар на ОПГ и заплаха за националната сигурност. Ако има забележки, миже да се отнесе към уважаемият Съд. При второ такова изригване трябва да го закарат в Следствения изолатор да напише 1000 пъти "Повече така няма да правя".

371

BATMAN

преди 3 години

Taman bqh se zaradval kato kazaha nahluha v ministerstvoto ama za sporta... trqbva da nahluem vsichki hora koito tarsim pravda kat zapochnem ot gerberite chak do nai malkite sela v kmetstvata deto karat koli za stotici hilidi i imoti za milioni ot nai malkote sela deto sigorno 20 choveka naselenie ima...

370

До 340

преди 3 години

Както ти казах, тренирал съм. И съм си плащал.Всеки, който тренира плаща. И си покрива и разходите за екипировка.Какви помощи, какви глупости.И пак ще кажа, това е спорт, който не носи нищо на обществото.Отделно че това да тренираш ММА като първи и основен спорт е глупост в чисто практически план.Затова и успешните в този вид състезания са тренирали първоначално или граплинг(борба бжж самбоджудо)или страйкинг(Кик бокс, май тай...)и след това започват да добавя това което му липсва като умения

369

Анонимен

преди 3 години

Какво са донесли тия ве ? Донесли били медали... Смяхххххх. Тоя *** никой не го знае, какво да говорим за останалите "бойци"

368

...

преди 3 години

Това е толкова спорт,колкото и боя с петли...Че чак медали и финансиране

367

Сата НАТО

преди 3 години

Обучението на кучета-бойци не е от полза за обществото - както виждаме, готови са да нахлуват с взлом и трябва да ги спират с полиция. Това е някаква преторианска гвардия на ГЕРБ, ако така продължава, ще трябва да ги разстрелваме по улиците. Стъки е един *** и из вратен ***, мазохист. Обича да го бият.

366

До 428

преди 3 години

Да, има. За които шампионати колко хора са чували? Те затова и все се провеждат на места като Бахрейн и Казахстан. Та и ние даже трябва да сме домакин на детски такъв. Познай ако имаше голям интерес от медии и рекламодатели къде щяха да се провеждат И я се опитай да изредиш колко медалисти и шампиони имаме за всичките шест години откакто ги има. Пък добави и европейските. Много далеч не от 300, а дори 50. Ако щеш да добавиш и децата.

365

До До 340 медала

преди 3 години

Стъки обясни много добре как се разпределят тези 180000 (а не милиони) по ПИК тв. Багата няма нужда от държавно финансиране. Но едно малко дете, което не може да направи колело в началото и после се превръща в боец, в шампион - има! Те обучават деца по клубовете тренират ги екипират ги пътуват... по думите му, само наемът на залата е 20000. Федерацията е една от най-ниско платените! Какъв ви е проблемът с тях, питам?

364

Анонимен

преди 3 години

До стар човекПри Костов са изчезнали? Я пак? При Костов мутренските босове официално ходеха на оперативка при вътрешния министър! Явно много си много стар и ......? Доктора, Пилето, Косьо Самоковеца, Мето Илиянски и т.н. кога се пръкнаха? При Царя се позагубиха и в края на Тройната се върнаха със страшна сила. Кой пред медиите се хвалеше с "наши момчета"?

363

Анонимен

преди 3 години

ММА не е спорт, а уличен бой.Не трябва да им се дават никакви пари - могат да тренират и на улицата. А медали не съм им поръчвал.

362

До 340 медала

преди 3 години

Освен това,както се вижда това е криминогенен спорт. Който е обвързан с мафия и престъпност. И не виждам защо има нужда от помощ, как точно трябва да му се помага и каква е ползата от това за обществото.Аз като тренирах бжж си плащах за всяка тренировка. Треньорът си наемаше зала и така. И не е като да имаше нужда от финансова помощ.Щото бързо се напълни с гологлави бичмета, щото стана модерно.А петобоят е супер развиващ спорт. Създаващ личности не биячи