541

цикъла

преди 2 години

Те, мутрите ги създадоха края на 1990 началото на 1991г и огладняха 1997г. Долу горе още един мандат на Гадев.

540

перспективата

преди 2 години

Връщаме се в 1990те царството на мутрите. С любезното съдействие на Румен Радев. Много мутри измряха ...

539

Анонимен

преди 2 години

още 3 седмици и учиндолската мутра обожател на Васил Илиев си заминава

538

Анонимен

преди 2 години

:))) Не трябва да има нищо с борисов, а на слави премиера направила спортна кариера със спонсортсво на Васил Божков. Нещо не ми се връзват нещата ...

537

ГЕРБ

преди 2 години

Бий Славуца, по главуца, бий, бий, бий!

536

Истукан

преди 2 години

По действията му ще го познаете какъв е, а не по приказките му.

535

Истукан

преди 2 години

Не му вярвайте, лъже ви! Пуснете ли дявола да ви управлява, ще направи поразии. На Слави не може да се има доверие, че ще поеме отговорност. Видяхте каква отговорност пое след последните избори.

534

Мунчо

преди 2 години

Започвам да си мисля, че ако го няма Бойко Борисов, половината партии ще трябва да прекратят съществуването си.......

533

USA

преди 2 години

До МНЕНИЕ ........ПЪРВО ПРИКЛУЧЕТЕ С ТУРСКОТО РОБСТВО !БАЦО КУГА ША КАРА ХЕЛИКОПТЕРА ?А НЕ ПАДНЕ И ТОИ ?ТУРИХА ЛИ НОВИ КОЛЕЛА НА ДРУГИЯ САМАЛЬОТ ?

532

No Coment

преди 2 години

Когато корабът наближил Видин,и Фердинад влязъл в каютата си със униформа на поручик,и след малко излязъл с друга униформа но генералска с кантове на брича.Тогава Стамболов казал заветните думи,,,Майка и жална на тая България..''.Та това се сещам по отношение на днешните политици.Политическата криза идва ит там,че няма качествени хора в държавата.Всичко от кметски съветник на горе е пълно шкарто.Свестните и работливите ходят в странство на гурбет,та така преживява народа.

531

МНЕНИЕ

преди 2 години

Мисля че трябва да приключим Прехода от 1989 .

530

Ангел

преди 2 години

Тиквун е един селски бай *** със 2 вродени дарби ,харизматичен и манипулативен .Без тея 2 дарби ,ще един про.ст българин на минимална работна заплата .

529

USA

преди 2 години

ДУНАФ МОС 3 ВЕЧЕ Е ГУТОФ !СФЪРЗВА БАНКЯ И САРАЯ !БАЦО СТАА ПОРТИЕР У АТОМНАТА У БЕЛЕНЕ !НОВИЯ ПРЕМИЕР Е ОТ ШОУТО НА СЛАФЧО !СЛАГАТ ГЕРБ У ПИРАМИДА У ЕГИПЕТ !ФАРАОНА ИЗБЕГАЛ !БИЛ ЛИ Е БАЦО МАЗОХИЗ ?МНО ТЕШКО ЖИВЕЕЛ КОТУ ПРЕМИЕР !ШЕ СУДИ БУЛГАРИЯ ЗА ВРЕДИ !

528

Диди

преди 2 години

Слави е мек

527

отивай си в мир

преди 2 години

Слави просто е трагичния образ на комплексаря на нашето време. Затова импонира на комплексарите кътащи носталгия по "ония времена" от които навремето се оплакваха.Джиповете са външен израз на "успеха" както той си е мечтал. Но когато остане сам в ноща, той знае че живота му е всъщност един провал.Слави ще си отиде със свръхдоза наркотици.

526

USA

преди 2 години

МНО ИСКАТЕ А ЗНАЕТЕ А ИМАТЕ ДВЕ ТИКВИ !ЕДНАТА ДОЛЕ НАЧИ СЛАФЧО ДРУГАТА ГОРЕ НАЧИ БАЦО !КОЯ Е ПО ТВЪРДА ?

525

Анонимен

преди 2 години

А на този защо му дават думата? Явно той е новото "спасение" на ***. Нещо като огледален образ на Борисов - зависим, его маниак, и горе-долу със същия интелектуален багаж. Че може и по-малък де е. Но масите го харесват и разбира се ще го изберат.

524

USA

преди 2 години

СЛФЧО Е ТАЕН ВИРОС !БАЦО Е ТАЕН АГЕНТ !РАДЕФ Е ТАЕН ПИЛОТ !

523

USA

преди 2 години

БОРИСОФ И СЛАФЧО ПРААТ ЦИРКА РАДЕФ БЕ !КОЛКО СТЕ ПРОСТИ !

522

Анонимен

преди 2 години

Слави, вземи някои кадри на БСП, в БСП имат подготвени и добри кадри, при това са културни, тихи и не мучат, когато ги питат нещо на чужд език или на английски.