139

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ ТУКА МУЖИК ЩО НИ ЗАНИМАВА, МИ НЕ СИ ХОДИ У ХУБАВАТА МУЖИКИЯ! *** НАЛИ В РУСИЯ Е ПО- ХУБАВО ОТ ВЕРОЗОНАТА? РЕШЕТНИКОВ, САМО ОТ КАРЛУКОВО ЛИ ГИ НАМИРАТЕ ВЕЧЕ БЕ?

138

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 Не става и с лихвите. Нали го видяхме в 90те и пазара катастрофира, защото банките станаха на пирамиди. Банките не може да работят пазарно без печатница, защото при криза става паника и трябва всички да фалират.

137

9

преди 2 години

Наследството на ГЕРБ!Изберте ги пак!Има още кожи за дране!

136

Анонимен

преди 2 години

Ако лихвите върху влоговете се вдигнат а не да са в минусови стойности всички ще си вкарват спестяванията. Но мутрите не вдигат лихви те вдигат Таксите. Изтеглих си моите спестявания Защо да стоят в банката като нямам никаква печалба. Мутрите ми въртяха 10-те бона и си печелаха а за мен от трите най дългото. Ай сиктир бе.

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1712023-24 би трябвало да влезем в еврозоната и няма вече да има валутен борд.

134

Анонимен

преди 2 години

Анонимнико, няма "истинска" собственост. Спри да си плащаш данъците и гледай "твоя" имот колко е твой. Българина все свикнал всичко да е "негово", а реално нищо не е негово. Имоти, автомобили и тем подобни се купуват с кредит с ниска лихва. Тази лихва е винаги по-малка или равна на инфлацията за периода. Останалият капитал може да инвестираш и да имаш пасивни доходи, с които можеш да инвестираш допълнително или да купиш друг имот на кредит и тн. Личи си, че си нямате идея как работи света.

133

Анонимен

преди 2 години

До ВАЛУТЕН БОРДВалутен аборт без долари обрича страната на мизерия и обезлюдяване.

132

Анонимен

преди 2 години

банките не дават лихви само такси за какво да си държат парите там хората

131

Попов

преди 2 години

Тази паника ще се развие още повече, ако ИТН спечелят изборите. Това е. Вари го ,печи го, но Жан Виденов *** на вратата.Дано хората правилно се усетят и превърнат спестяванията си в ЕВРО. Това ни докара върхушката на Радев.Мислете, братя , за кой ще гласувате....!!!Повтарят се събитията от 1990-1998г.

130

ВАЛУТЕН БОРД

преди 2 години

Добре, че го има валутния борд , иначе България да е отплувала по течението. Браво на българите !

129

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 При социализма, 2.5 милиона българи ( включително и моето семейство ) имахме само лихвоточки. И вноска за кола.Вие, активните борци може и вили да сте имали.

128

Анонимен

преди 2 години

А по времето на лошият социализъм българите си построиха собствени жилища в градовете, направиха си вили по селата, имаха собствени коли, и отделно имаха и солидни спестявания които после капиталистите нагло откраднаха 1996г. Говорим тука за собственост! истинска собственост. Не кредити, не лизинги. Не взето на заем. Лична собственост придобита с труд! Десетки хиляди левове имаха хората на ония пари! Все едно сега средния българин да има 100-200 бона в банката. Сега имат само кредити.

127

дааам

преди 2 години

Какво не Ви казваха 12 години......сега ще видите какво не Ви казваха и защо сме на 112 то място по свобода на словото.Нагледно ще го видите а и ще го усетите....приготвяйте бурканите и търсете казаните по мазетата.

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161Отрицателни са лихвите по цял Свят, не само в България.Може би в руските, турски и мексикански банки, депозитите в местна валута ще са с положителна лихва.

125

Анонимен

преди 2 години

Банките в България ефективно въведоха ОТРИЦАТЕЛНИ лихви, разбира се тихомълком и по йезуитски , срочните депозити се закриват принудително от банките и ако не си теглите парите ги преобразуват в разплащателни сметки, които имат МЕСЕЧНИ и Годишни такси, такси за карти и т.н. тоест вече НЕ получавате дори минимална лихва, аПлащате за това че парите ви са в банката. Целта е да ви накара да харчете парите си, независимо колко са. Същевременно инфлацията е двуцифрена. Пълна Лудница.

124

Анонимен

преди 2 години

Какво благоденствие беше когато работеше българския бизнес влицето на националната лотария на Божков, спорт тотото на Пеевски и Еврофутбола на Найденов.Търкахме билетчета, цъфтяхме и вързвахме.Ама дойдоха гадните американци и унищожиха българския бизнес.ДОЛУ законът магнитскиУУУУУУ

123

Това е

преди 2 години

реалността. Не да ми отчитат с колко се били увеличили депозитите на населението!Едни ядяли печено пиле, другите само зеле, значи общо - пиле със зеле, хаха...

122

Анонимен

преди 2 години

ще закрвиват ами, кой е тоя лудия дето ще си дава парите банката да работи с тях и да му събират месечна такса за това

121

магнитски

преди 2 години

До Анонимен 153Американците убиха българския бизнес - търкането на билетчетата, спорт тотото и еврофутбол.Долу гадните американци.

120

депозит

преди 2 години

Не ги закриват, прехвърлят ги в Албания и Молдова.