68

Ганчо

преди 2 години

Пълен бойкот на карастояновица и националнит борд по туризъм!Ей от такива стигнахме дъното във всичко. Просто ги оставете да фалират качествено. Тая ви оцени на 50 лева.

67

Не!

преди 2 години

Каква ли простотия ще измислят за да ми пробутат нещо, което не ми трябва....

66

Анонимен

преди 2 години

Подсъдно е да се подкупват хората към употреба на медикамент, чиито фази на проучване на проучване не са още завършили и листовката се дописва в движение!

65

Анонимен

преди 2 години

Пффффф хахахаха безплатен обяд викаш, че и пари ти дават, за да го изядеш! Ще да е много вкусен.

64

Анонимен

преди 2 години

кат им дадат ваучер, ще им кажат, еди къде си може да се ползва, и кат идеш на тва "еди къде си", порция цаца и риба ще ти струва толкова, егати файдата само дето пробутват

63

истината

преди 2 години

Поне за ваксините целия народ е обединен и знае каква отрова са! Нали знаете защо се подиграват в интернет на алуминевото фолио около главата - защото работи !!! От както си овивам главата в такова всяка вечер спя спокойно и непробудно. Започнах и през деня под шапката и се чувствам отлично.Спира всички вълни(4 и 5 джи).Не ми се подигравайте преди да сте пробвали, моля.

62

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги антиваксърите просто да умират, за какво са ни.

61

Анонимен

преди 2 години

И да се ваксинират всички Българи - не очаквайте оправия. Джонсъна им каза на англичаните (хем имат 65% напълно имунизирани) - няма да махнем ограничения, както обещахме, защото... "индийски щам". И тъй ще има щамове и варианти до припадък. Как не разбрахте, че не е въпроса във ваксините. Някои телета още се надяват, че ваксината ще им даде свобода. Юлар в това, а не свобода. Стига химери.

60

Хахахахахахаха

преди 2 години

Голям е зорът! Едни хора решили, че са някакви капацитети и реват ли реват за да се бъркат в живота на останалите. И щот никой не ги е**ва за сливи мислят какви ли не схеми за да принудят и да извиват ръце. За тяхно съжаление са толкова профанизирани, че не осъзнават всъщност отблъскват хората. Какво да се прави. интелектът не е разпределен равномерно.

59

За 50 лева

преди 2 години

можеш да отидеш само в Южния парк за един ден, за Витоша - няма да ти стигнат.До края на месеца, вероятно и действието на вентилатора ще предлагат.Щом дават - много, много съмнителна е работата.Изпълнението на плана съвсем е зациклило.

58

Анонимен

преди 2 години

хахаха,данесъм луд за 50лв. да си рискувам живота

57

до 61

преди 2 години

По-интересното е как ще ви позная вас, ваксинираните умници, след 3-4 години. Не съм злобен човек и затова няма да описвам трагедията.

56

Антиваксър

преди 2 години

До 61Ми хубаво ваксинирай си се като щеш - твоя работа си е дали ще си промит мозък или ще проявиш някакво критично мислене, все пак. Това си е твой проблем. Просто не въвличай нас нормалните хора в твоите си хипохондии.

55

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление, че винаги, когато ваксинално зомби пуска коментар, съска срещу Българите с един и същ епитет "Бай ***". Бай *** това, Бай *** онова... Бай *** поставя нещата на съмнение и проверка, което е правилно. Ваксинални зомбита обаче не, за тях ваксината е манна небесна, защото всичко, което казват производителите е (!?) чистата истина. И пак питам ваксиналните зомбита. Защо да се ваксинирам ? Къде е плюсът ?

54

Анонимен

преди 2 години

а в Румъния кебапчета дават хората тука с некъв ваучер искат да минат дато за нищо не става

53

до 55

преди 2 години

Ми нека ти кажа ваксинираните как ще ни познаеш. По новите скъпи коли, добрите доходи и добрите професии. Помахай ни от баничарката. Мерси. Около мен няма неваксиниран човек. Лекари, архитекти, програмисти, собственици на малък бизнес. Все хора с минимум 6-7000лв. месечен доход, стигащ го шестцифрени суми. Е, имаме двама антиваксъри в компанията, но това е нормално.

52

Анонимен

преди 2 години

Идея: Носене на отгорност от страна на производителя на ковит "ваксината". Идея: Връщане на медицината и пълна забрана на ковидмедицината. Идея: Строко наказание на държавните служители довели до ковидистерията. Идея: Премахване на зеления паспорт при ваксиниране, стикер или каквото и да е друго ограничение свързано с ковид19. Идея: Спиране на новини, предавания, информация и каквото друго може да същество под формата на новина за ковид19. Медийна и политическа цензура.

51

БО

преди 2 години

Абе нали ТИКВАТА все тръбеше че сме много на преде с ваксините. Скандални бройки по ваксинирани. ТОП от ТОП в цяла Европа сме. Сега го няма и какво стана няма кой да тръби глупости. Затова марш от България!!!!!

50

Анонимен

преди 2 години

Еми, какво да кажем относно последни по брой ваксинирани?! Защо ли. Защо ли Бай *** е пръв бедняк и опашкар?! Защото винаги всичко знае и всичко може. Защото за него успелите са връзкари, а западняците ги мани. Те са богати, не защото са много по-можещи и дейни от Бай ***, а защото световният ред така казал. Бай *** оправя нещата с ракията пред телевизора и с шкембаците съседи пред панелката на по бира. Е няма как да ми е жал, че бачкате за по 2000лв. из складовете. С това мислене- толкоз.

49

Анонимен

преди 2 години

Тия продължават да пропадат. Абе достойнство нямате ли ? Какво следва... ? Сладолед, торта, кюфте, билет за театър... ако се ваксинираш. Какво толкова са ви обещали западналите. Днес си служебен министър, утре си бай х*й. Как не ти идва на акъла, че до 2 години с обещаните ви хонорари (според степента на ваксинация) ще можеш да си купиш 1 руло тоалетна хартия. Предател гнусен.