28

неандерталец

преди 2 години

Не знам.

27

VB

преди 2 години

Лятото идва - бъдете смели !

26

дедо Ташунко

преди 2 години

Всички партии без изключение, са мутанти на БСП, не се заблуждавайте граждани. Под зоркото око на славното ДС продължава ограбването на българите.

25

Реалист

преди 2 години

Намърдаха се във властта без избори, назначиха навсякъде свои протежета, и вече се вживяват че са незаобиколим фактор! Истината е ,че те просто са некадърници, и не са в състояние да носят отговорност! За всичките им изцепки, все "Боко" ще им е виновен! Ще видим, докога ще им минава номерът!

24

отровна гад

преди 2 години

Бойко Борисов ще спечели и предсрочните, и президентските избори, а военно-чалгарската хунта на Румен Радев ще бъде изправена пред съда за престъпленията си срещу държавата и демокрацията!

23

Анонимен

преди 2 години

И да има такова "правителство" (с БСП) ... то ще съществува максимално за около 1 месец.

22

Анонимен

преди 2 години

Колко хубаво е , че това прокажено племе изчезва и няма да мърсите лицето на Земята с присъствието си!

21

Е, откакто Боко

преди 2 години

ги бие като маче у дирек не са част от "статуквото".За сметка на това, всичките, вкл. и пикаещите по паветата са чат от едно друго "статукво" и на българина взе да му просветва.

20

Анонимен

преди 2 години

Политолог та дрънка. Хората решават! Такива предсказания се заплащат солидно. Явно БСП искат да налеят субсидията, докато я имат :)

19

Анонимен

преди 2 години

Преместих

18

Анонимен

преди 2 години

Пътят е един към затвора и връщане на милионите. Много бързо ще се оправим!!!И тези със стокхолмския синдром да започват да мислят с главите си, че бяхме заприличали на Северна Корея от сутрин до вечер медиите набиват в главите на хората, колко прекрасно си живеем. Радвахме се, че ще мият улиците, дупките по улиците нещо нормално, може да те удари ток ако стъпиш необмислено върху шахта( само ако е мокро), кучета те хапят....Банките с милиони подпомагат.....Аз пък искам да живея като европеец!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Айде пък да видим.. без дпс бсп и герб

16

Анонимен

преди 2 години

До Христо ХристовА ти случайно да не си руснак с постоянните ти антиевропейски излияния? Или си нЕкое брекзитарско мекерe? Без ЕС България е жива-умряла. Запомни го момченце. България винаги е била с Германия в добро и в зло. Българите искат Мерцедеси, а не Лади. Разбра ли? Айде у лево.

15

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев е АМЕРИКАНСКО ***. Той е ПРОДАЖНИК, продава европейската същност на България на американската МЕСОМЕЛАЧКА. Америка е деструктивна сила, тя е ***, който се записва в слабите държавни ги изпива, разболява ги, защото нямат съпротива. ЕС няма силата да ни защити и ни хариза на Америка да се гаври с нас чрез една продажна кюрдка.

14

Анонимен

преди 2 години

Да ще гласувам за ВМРО- Червените мутри пак доказаха че немогат да управлявят те могат само да се настаняват Минеков

13

РЕАЛНОСТТА

преди 2 години

БСП-Русия е антидържавна чуждестранна партия и заеднo с ДПС трябва да бъде забранена със закон! Справедливост за България!

12

Анонимен

преди 2 години

Без червените Мутри на Тодор Живков

11

нетолерантен

преди 2 години

До Аман, бе!С аман не става!Требе калашник!И всичко си отива на местото!

10

Анонимен

преди 2 години

Като видиш, че някой дихател нарича Президента Радев - Фигуранта и Резидента, вече знаеш, че дихателят е боково *** пръхтящо да заработи паницата си леща за деня.

9

Анонимен

преди 2 години

Дали ще има правителство или не, зависи от Мун...чо - през април им рече - да НЯМА кривителство, сега, след намесата на хамериканцитте, Мун...чо повелява: "Да Има КРИВИТЕЛСТВО!" Ще си курдиса собствените ченге - "харвардчета" в уж редовния Слафчу-мандат - и всичко е "прекрасно"! Нали си искахте комунизъм - ей го на, на тепсия! Поне няма да се редите вече на опашки на границата за Гърция за по-чисто море, а и купоните за хляб НЯМА да ви свършат работа - просто хляб НЯМА да видите още през есента.