218

Радослав

преди 2 години

До 12345,Да това което съм казал е простотия защото не съм бил там, но просто служи за пример каква глупост ръси дъртия *** Борисов. Но понеже го казва той, дето е гледал на кристално кълбо и се е консултирал с врачката от Факултето за съдържанието на торбичката и всички герберчета почвате да повтаряте глупостите му и да се излагате.

217

Радослав

преди 2 години

До 12345,Що бе, значи Бибитко като си фантазира глупости му вярвате, а когато някои каже същото като него, вече е измишльотина. Е хайде стига. Щом торбичката я чува на клипа, че не дрънчи на стъкло, така и аз виждам буца с кокаин да издува джоба на подареното сако. Щом вярвате на единия, ще вярвате и на другия! Или на мен не ми вярваш защото нямам червена книжка да ми стърчи от джоба?

216

Аз

преди 2 години

До Анонимен.......Със скръстени ръце ли да стоят?!Нахалството,лъжата и злобата вече не се търпят!

215

12345

преди 2 години

До РадославПфу!Жалко за хубавото ти име!Как можа да "кажеш"такава тъпотия!И кой ти вярва?!

214

k.k

преди 2 години

Каква наглост , най големия крадец , вика , дръжте крадеца.

213

Анонимен

преди 2 години

Оказва се, че герп не само са подслушвали, а и следят опонентите си.

212

Анонимен

преди 2 години

Къф е тоя зад Т.икв.ата?

211

Анонимен

преди 2 години

Радев ви бръкна там,където най боли- в чекмеджето и затова кви чите на умряло.Некой друг нямаше да има смелост да го направи и американците заложиха на него.А днес има среща с Байдън и няма да яде сахер.

210

Зозо

преди 2 години

Промяната на Радев :))))))))))))))))))))))))))))))))) Набута в управлението стари ДС, КГБ кадри и други съветски ***.

209

Анонимен

преди 2 години

'' повечето коментари в този дух ми приличат на платени '' ......................... българина мрази безплатно ... а пък ако има и някаква далавера, ооо как мрази тогава. И аз вярвах на Бойко, но след изнесените факти е видно, че е бил корупционер.

208

Анонимен

преди 2 години

Бойкиев, що не спреш да пишеш тука глупости и налко да се замислиш, поне се сетиш.

207

Бойко,Бойко,

преди 2 години

където и да ходиш,каквото и да кажеш или каквото и да правиш,вече си бита карта,прочетен вестник и зад борда!?!Падне ли веднъж човек от коня,пиши го бегал!?!Ами поне си мълчи и повече не се излагай с тия младежки седенки на твоите комсомолци.Понеже изгуби вярата,доверието и спечели омразата,презрението на техните родители или по-възрастните предци,реши точно тях да омайваш или пленяваш с "Истории от 1001 нощ","Алиса в страната на чудесата" или "Али Баба и 40-те разбойника"!?!?!?

206

Анонимен

преди 2 години

Много гледам го защитавате този Радев и плюете Герб. На мен повечето коментари в този дух ми приличат на платени.

205

Анонимен

преди 2 години

Малииии до къде падна тоя! То човек над три години няма да повярва на тия приказки8

204

Нощното шкафче

преди 2 години

Срам няма....

203

Анонимен

преди 2 години

Всеки знае за Борисов и герб :-Повече пликове с пари от него никой не е взел(рушвети -рекорни )-По-голям подбор на негови фирми никои министър не е направил (корумпиран до костите на мозака си )-по-голямо унищожение на средният бизнес никое др. правителство не е постигнало (гробните унищожители на 30 те години демокрация)И още и още -затвор за мутрата Борисов !

202

ТОЗИ...

преди 2 години

ТОЗИ НЕ СЕ ЛИ СРАМУВА ДА СЕ ЗАНИМАВА С ЛЪЖЛИВИ ИСТОРИИ - Я ПО ДОБРЕ ДА ВИДИ СЕБЕ СИ КАКВО Е ВЪРШИЛ И ПРОДЪЛЖАВА ПУСНАЛ НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ С ГЪРБОВЕ КАТО ЧЕТИРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ ДА ПРАВЯТ СНИМКИ НА ХОРА НА ПРЕЗИДЕНТА И СГЛОБЯВАТ БАРЕМ ИЗЛЕЗЕ НЕЩО НО ПИТАМ ГО АКО ИМА НЕЩО В ПОДАРЪЧНАТА ТОРБИЧКА И АКО НЕ Е ПОДАРЪК ТАКА ЛИ ЩЕ СЕ ДАДЕ - ТОЗИ ЧОВЕК ВЕЧЕ Е ИЗПЕРКАЛ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКИ СА КАТО НЕГО ОТ ВСЯКО НЕЩО ДА ПРАВИ ПАРИ

201

Анонимен

преди 2 години

Тъпaкът борисов и неговите *** нямат никакви шансове на изборите. Всяко негово изявление е за някакъв скандал, сериозната публика не се интересува от неговите скандалчета.

200

Анонимен

преди 2 години

Професионалният национален предател борисов щял да води България към по-добро? Трябва да се подготви за затвора.

199

Кочан

преди 2 години

Жалкото е че има толкова много заблудени българи които са готови да си разсипят държавата за кефа на руснаците.