57

???

преди 2 години

Не познавам човек, който да гласува за ГЕРБ. Откъде идват тези проценти за мутрите?

56

КЛ

преди 2 години

За мен лично най-добрият вариант е редовен парламент, който да работи, и служебното правителство да остане като редовно такова. Имаме нужда наистина от експертен потенциал в управлението.

55

Handel

преди 2 години

В едно проучване можеш да изкараш такъв резултат, каквъто искаш - всичко зависи от това как точно ще формулираш въпросите. Достатъчно е да попиташ "Несъгласни ли сте тиkвоча да не стане доживотен министър-председател?" и гледай как бибитkин ще се окаже с 90% подкрепа (това го формулирах набързо; същия въпрос със сигурност ще може да се формулира още по-завуалирано)

54

Анонимен

преди 2 години

Алфа рисърч направо в десятката

53

Жо

преди 2 години

До прекалено малко....////.... Може би знаеш, че правителството не праща в ареста и в затвора. За това има прокуратура и съд, а те (с малки изключения) са обвързани с ГЕРБV

52

Анонимен

преди 2 години

Боряна Димитрова -Тя определи метафорично ситуацията така - "Шоуто на г-н Рашков и г-н Минеков измести шоуто на Мая Манолова". Практика на Червените ШОУМЕНИ

51

Анонимен

преди 2 години

Нема защо да обвинявате военните, народа просто ги посочи, те следват волята им :)) Бойко да се сърди на себе си, има стая в Карлуково за него, има даже изглед към двора :))

50

Т.Шак

преди 2 години

Нямам нищо против от хиперактивното разчистване на Авгиевите обори на отминалата власт. Доста корупционна тор се е събрала там за последните 12 г. Определено има нужда от разчистване. Вони, та се не трае! И ние ще дадем след месец гласа си за това народоугодно дело. Да живее България!

49

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че за мързеливите, корумпирани крадливи мутри, нормалната ефективна работа изглежда като хиперактивност.

48

Анонимен

преди 2 години

Червените пак без пари така излязяха от горите и награбиха Частника

47

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов търкаля и тримата като варели по надолнище

46

Анонимен

преди 2 години

"Екзит половете показаха, че около 20% от избирателите на ИТН са взели решение да гласуват за тази партия в последните дни преди вота." Това е вярно.Който успя да закара 10 човека да гласуват за ИТН получи по 150 евро.Давали са и по 50 на човек в последните часове. За това Екзит половете отчитат в последния момент е взето решението. Парата прави борбата. те сменят памперси по цял ден за няколко паудна, така, че лесно ги купиха.Някои обикаляха от секция на секция в Лондон да търсят къде се плаща.

45

Анонимен

преди 2 години

Синдромът на хиперактивност и дефицит на вниманието (ADHD) е сред по-често срещаните в детството нарушения на невропсихологическото развитие. При възрастни ADHD често изглежда съвсем различно, отколкото при децата. Симптомите са: - пренебрегва детайли, което води до грешки в работата, - импулсивност, - изпитва трудности да запази за дълго време социално приемливото поведение в различни ситуации и т.н. Това служебно правителство е вредно за България. Ще го разберете по трудния начин с фалитите.

44

червен ДС феодализъм

преди 2 години

Страшно е не само за обикновения човек, а за адвокати и разследващи журналисти даже.Бг в 21-ви век, а свидетели се страхуват да свидетелстват...

43

Кюфте-коментари

преди 2 години

И си мислят, че ще променят посоката на вятъра с техните жалки и злобни коментари, които лежат само на ЛЪЖИ. BTW, Лойко е осъден втори път за лъжа.

42

Анонимен

преди 2 години

От тази тоталитарнакочина вече не става държава. Не си правете илюзии, че някога ще заживеете нормално. Абсолютна липса на съвременно цивилизовано общество и демократическа мисъл. Всякакви чалгари, мутри ифатмаци се правят на царе, управляват, колят и бесят, все едно са феодали в средновековието. Пълна лудница.

41

Анонимен

преди 2 години

Честит рожден ден на Бойко Борисов! Все млади пичета да забива.

40

Кебапче-коментари

преди 2 години

В този сайт няколко герберастчета се пънат яко да внушат колко е страшно без мутропожарникаря и стабилността на мизерията Му. Пляскат си взаимно плюсчета, а на несъгласните - минусчета. И то се знае, пишат жалки глупости, ама те толкова си могат, а париците за кебапчета и бира трябва да се отработват. Дерзайте, дребни корумпета, докато не са свършили фондовете за цапане на интернет.

39

VB

преди 2 години

" Информацията е събрана чрез пряко стандартизирано интервю с таблети по домовете на анкетираните лица. " Това не е предпоставка за особена искреност...Да няма изненадани ?? А като сложиш и гласовете от чужбина...

38

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да поздравите Бойко Борисов за рождения му ден?