382

обикновен бандитизъм

преди 2 години

Единственото средство за упраление в България1 Страната ни е затънала в бандити!Само турски ятаган или силна сталинска ръка ни спасяват

381

1

преди 2 години

До Анонимен-403,разкриването на далаверите,на тиквата,и останалите от кохортата,на герб-комунисти,не е дънене,след изборите,ще разбереш,какво дънене,идва от хамериканските братя, "Магнитски"ще им се стори детска ясла на герберите,като публикуват,непубликуването,досега на списъка с наказаните.

380

Анонимен

преди 2 години

Не само съпротива, а ще ядете папарлягата до 101 и обратно! Всеки ден се дъните и дори и на лакеите ви ще им писне от вас!

379

Анонимен

преди 2 години

стефане тепърва ще видите съпротива срещу вашето бандитско и мафиотско правителство. Стъки е само началото. Сеете ветрове но ще пожънете бури. Не сте света вода ненапита за каквато се представяте.

378

предателска хунта

преди 2 години

не ни превръщайте в казарма! От майките да ни взимате и в ковчези да ни връщате!

377

Анонимен

преди 2 години

Цялото ви измислено кривителство сте аватари на Мун...чо - ввоенна хунта без капка мозък. Освен "изчегъртване" и изфабрикувани противозаконни фалшиви "сензации" НИЩО конструктивно не сте свършили досега, дори любимите ви "машинки" за манипулация на изборите не успяхте да осигурите. Сечете глави заради гол ***-реваншизъм, къде ви е "смяната" на "модела" Борисов? Подменихте го с комунистическия РЕЖИМ СМрАДЕВ - диктатура, тирания, хунта, лицемарие, популизъм, демагогия и ХАОС.

376

До 396 и 398

преди 2 години

Изтъркахте се вече! Просто не сте в състояние да признаете, че не можете да си представите живота без Бойко Борисов! Вие без него сте кръгла нула, защото няма да има какво да кажете! Нещастници!

375

прах в очите!

преди 2 години

Простаци - генерали и полковници без армия! Титлите е дават само през военно време!

374

Анонимен

преди 2 години

До порицание, к.390: Кой закон престъпи служебното правителство? Да си припомним ли пачките банкноти в нощното шкафче на Боце, нахлуването на спецпрокурори в сградата на МВР на 6-и септември", мълчанието на спецпрокуратурата при разкриване на престъпления на политици? Или упоменаването на имена на управляващи в наказаните от САЩ по закона Магнитски?

373

Анонимен

преди 2 години

Махайте по-бързо оня стар дупничанин министъра на МЗ, който изгони Кантарджиев, и съветника на ген.Радев Узунов. Срамят ви!

372

хайдути

преди 2 години

До само за еничари сме!и нищо повече! Армията ни е комунистическа а не българска - придатък на чужденци!

371

само за еничари сме!

преди 2 години

През османско-турско аскер не сме давали по същите причини

370

какво ни донесе БНА?

преди 2 години

Само славни битки и национални катастрофи! Все така ще продължава! Ситна риба!Само майка Турция 5 века ни хранеше и бранеше. Стигна чак до папата в Рим! Победа!

369

Анонимен

преди 2 години

Успех на служебното правителство............ще има много съпротива с/у тях...........крадците от ГЕРБ, ДПС и СДС ще искат да запазят откраднатите милиарди!!!Да се надяваме, че крадците ще бъдат осъдени и вкарани в затворите, където име е мястото!!!

368

порицание

преди 2 години

За много кратко време служебното правителство пристъпи закона прекалено много пъти.

367

БГ памет

преди 2 години

Нaврeмeтo Oмуртaг пoиcкaл cпиcък нa рoмeйcкитe шпиoни в Бългaрия. Пocлe ги вързaл в чувaли и ги хвърлил в прoпacтa. Тaкa пocтигнaл тридeceт гoдишeн мир.Вeчe имaмe cпиcък нa cлужeбнoтo прaвитeлcтвo и нeгoвитe cлуги пo мecтa нaчeлo c тeхния глaвaтaр. Врeмe e дa пocлeдвaмe примeрa.

366

Кочан

преди 2 години

Дезорганизацията в обществото след юмручните прояви на пРезидента е очевидна. Временното правителство вилнее като крадци на череши които не берат в кошница, а чупят клоните.

365

Анонимен

преди 2 години

Нито едното нито другото, което коментирате тука! Време е за Възраждане!

364

До 367

преди 2 години

Ей, ,, аз чалгата не я понасям (затова мразя Слави Трифонов), а в професионално отношение съм признат поливалентен специалист ! Досега не бях гласувал за ГЕРБ, но сега заради такива като теб ще го направя, защото обичам България !

363

Абе Стефчо

преди 2 години

Много странна работа - след няколко месеца дъждове, празни язовири !