55

pena

преди 2 години

Гнома от статуквото, който се бори срещу статуквото :-D

54

Гражданин

преди 2 години

М-даааа,много ще е хубаво да се състави правителство,но Атанасов,за теб НЯМА място там!Кръв плюете,че ГЕРБ има много голямо влияние сред народа,нали ?! Защо не помис лиш кой ви е виновен ?! ОТВРАТ СТЕ !!!

53

F-off

преди 2 години

Аз пък имам информация, че едно 'жуже от години фабрикува информации ....

52

Има информация

преди 2 години

Като казваш, че име информация за купуване на гласове , моля посочи адрес къде може да се прочете тази информация, но това което казваш се нуждае от доказателства, каквито не представящ...

51

Димо

преди 2 години

Жабе аз пък имам информация,че си бил внедрен доносник в Църквата клепел си поповете.Клепенето ти е в кръвта.Ти ли си новия бе дърт мошеник дето ще ни спасяваш бе ,точно вие ли от ДБ.Я се разкай бе ,я изчезвайте всичките безделиници, точно вие купувате гласове и отклоняват е вниманието на хората към ГЕРП.Стари селски номера

50

Анонимен

преди 2 години

Гномуций може само да хвърля прах в очите на слепите. Няма кой да му се върже. Поне никой образован и нормално мислещ човек няма как да му се върже на щуротиите. Обикновено виновните обвиняват друг за нещо, което са направили. Така, че може и да е застраховка това сега, че като паднат на изборите н много от ГЕРБ уж ГЕРБ купили гласове.А може и да купуват ДБ гласове и да хвърлят фалшиви сигнали за отклоняване на вниманието.Тактика на КГБ.От там се е учил прокурор Атанасов по времето на Живков.

49

Анонимен

преди 2 години

Този е истински клоун. Разсмива всеки ден хората. Никой не вярва на брътвежите му.

48

Анонимен

преди 2 години

Лъжеш атанасов лъжеш! Безобразно лъжеш! Едва ли някой ще ти се върже на плоските лъжи!

47

Анонимен

преди 2 години

Пинизът ти е да сееш лъжи, Атанасов. С лъжи можеш да стигнеш далеч, но връщане от там няма.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз викам, че има 100% шанс да се фалшифицират изборите с машините!

45

Маските ВЪН

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Като уб.ият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

44

Mopcku_

преди 2 години

Гърбавите *** отново яко са се активизирали тъкмо преди изборите.Яжте и дърпайте с двете шепи от вожда си, че ви е за последно.

43

Анонимен

преди 2 години

И ние имаме информация за теб, бе Гномче. Ама от рядяко по- рядко си.Кьорфишеците ти взеха да стават ***. То не бяха бръмбари, то не бяха кражби,пачки,кюлчета и направо фентъзи вземи напиши да стане трилър дори! Вземи се скрий някъде, че направо стана за смях на децата! Това е смешно дежа вю с първия БръмбарГейт когато подслушвали глав.прокурор Филчев.В момента нали не работи с службите?От къде ги има тези секретни инфота? Що няма инфо за Узунов как си прибира голям пакет с нещо като пари?

42

анонимен

преди 2 години

ДОКАЗАТЕЛСТВА(!!!) искаме!Иначе и аз мога да кажа,че Ат.Атанасов ми е предложил 200лв за да гласувам за ДБ.Дали ще ми повярват ей така просто на думи?

41

Анонимен

преди 2 години

Ходи си провери досието ако не си агент .Той той е на служба в МВР бил, не.

40

Анонимен

преди 2 години

А и субсидията като се намали .

39

Анонимен

преди 2 години

Няма държавна джипка, няма разходки с джипка. Фейсбук няма дори. Няма държавна предизборна кампания, Севда ТВ иска пари. Пари държавни няма, действайте, гербери без пари.

38

Калеко Алеко

преди 2 години

Има информация за купуване на гласове...???...Има информация за подслушване на протестъри...???...Прокурорът от тошовото време който раздаваше правосъдие в Разград по време на Възродителния процес, известен още като Наско-Гнома, сега пуска поредната непотвърдена информация, която журналистите да поемат, а някой като Рашков да я обяви публично и така да налеят вода във воденицата за фалшиви новини ... !!!

37

Анонимен

преди 2 години

Атансов Гнима и Христо Бойкикев видяха, че номера с подслушванията не мина, никой не се върза и сега изкарват новата мантра, ГЕРБ им купували гласове.А на опашкитенв Лондон кой даваше по 50 паунда за глас пред секцията?

36

Анонимен

преди 2 години

Атанасов, кажи за онзи плик, който Пламен Узунов взема от митничаря. Какво има в него?