8

до Лиляна

преди 3 години

Хей Лилянче, лекувай си главата бръже, ама много бръже!

7

Анонимен

преди 3 години

Нивото все още е високо. Чак юли, когато хората тръгнат да летуват и градовете опустеят, ще се почувства силен спад, който също ще зависи и от броя на ваксинираните

6

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Приятели!

5

Лилияна

преди 3 години

Ох миличките, да те достигне най-голямата "чума" в човешката история, да видиш теста си положителен, о Боже! Не го пожелавам на никой! Всяка друга болест е по-добре, но Ковид е нещо различно, нещо наистина тъжно :(Сега чувам, че ще навлезе РНК терапията и като лечение, изследва се усилено нашия и вирусния геном и скоро, много скоро чудодейната терапия ще е в действие, и слава на Бога, пак ще можем да се прегърнем!!! Ваксинирайте се! Да задържим Злото!

4

УчудЕна

преди 3 години

Ам'чи тъз бройкЪ е чудеснЪ!

3

да знаете

преди 3 години

Екстр е бройката, а от тези 36 починали, поне на 25 им е дошло времето, не е от "вируса".

2

Анонимен

преди 3 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви хора Ще ви осакатят.

1

Анонимен

преди 3 години

485 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!