45

Анонимен

преди 3 години

До 48Горките момичета, Волен ги иска само за себе си и партията му...

44

Анонимен

преди 3 години

Златката е дал по 30 лева на труженичките около него за снимкатаОт достоверен източник

43

До 44

преди 3 години

Няма такъв.

42

Анонимен

преди 3 години

Това бъзик ли е

41

Анонимен

преди 3 години

Шест млади, неомъжени и без деца българки обкръжили сладкодумния женен за трети път и баща на малко момче Волен. Последният не го е грижа, че тези момичета с развяване на руско знаме и разни лозунг, ще загубят ценно лично време, вместо да създадат с българи семейство и деца.

40

Анонимен

преди 3 години

Ще се коалира с всекиго, който го издърпа отново като депутат.

39

Анонимен

преди 3 години

До 32Волен на какъв се прави? На внука на олга киевская ли - пияната и развратна *** Владимир, който приема Християнството само за да очисти своя мpъceн личен рейтинг?А сега Волен за да влезе в Парламента се предлага на всички! Посланието му не е, че ще се коалира със всеки, който припознае програмата му (която не е лоша), а че той ще се присламчи към коалиция, която ще управлява, да бъде в управлението на всяка цена. В миналото се е коалирал с ГЕРБ, БСП, ДПС, а след това с ВМРО и НФСБ.

38

Анонимен

преди 3 години

Не искал разбирал,ли депутатско място,разбирш,ли...Ти Белке парламент няма да видиш,ама виж от Субсидията нема се откажеш.

37

Анонимен

преди 3 години

До 32То по твоето мнение, Боленчо е по- голям българин и християнин от теб самия...

36

Анонимен

преди 3 години

До 32освен това е християнинСрам за Християнството от такъв " християнин", Волен Сидеров не е лош човек, но се изложи много - и във верово и в политическо отношение. Два брака зад гърба си, сега е женен за трети път и въпреки това гледа към чужди жени, още по - млади от третата му съпруга, това нормално, морално и християнско ли е? Воленчо на какъв се прави? На внука на олга киевска ли - пияната и развратна *** Владимир, който приема Християнството само поради личен рейтинг?

35

Анонимен

преди 3 години

Пълен шут

34

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТоя поне едно му признавам-успя да се ожени за снаха си -Деница Гаджева.И Гаджева не му достигна на Воленчо, та тръгнал по още по-млади момичета, горкичките. Те да не заглеждат слакодумния Волен Сидеров, а да гледат по - млади мъже - българи, а не рускоговорящи, с които да имат семейства и деца. Поне да допринесат за Българската демография.

33

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Обади се на Гонзо от Ямбол,той пак ша та...припознай,че и ще ти даде 2-3 милиона за изборите...бадева.Апропо,от там му и тръгна на времето...срива на атакджията Воленчо-от Ямбол.По нареждане на Капка,Гонзо бе зачеркнат от първото място в листата,за да не засенчел...вожда.След туй историята е...ясна;в Ямбол и областа...червен картон за Атака.Пълен ***,то и Капка я...отлюспиха,но вредата бе...нанесена.

32

ПроСоТо

преди 3 години

симпатяга е Воленчо,нема майтап!..С кого ли не се "коалира",кого ли не подкрепи и с кого ли не се скара..?!..Но,щом е жив,има СВОЕТО си право на действие!..Само не разбрах защо на снимката се е обкръжил от тия млади момичета?...Може би БАБИШКЕРИТЕ,с които Тиквата се правеше на "велик", са му направили впечатление?...ако да,значи ПАК КОПИРА...

31

Анонимен

преди 3 години

Според мен може да се коалира с има такъв народ.

30

Анонимен

преди 3 години

Е, нормално явление ли е това? Според мен не е нормално явление.

29

Анонимен

преди 3 години

Сидеров е в пъти по българин от всички плюещи го тук, всъщност те не са българи, а платени *** и ***, освен това е християнин не само защото е завършил семинария, а защото е вярващ, мисля че е прочел книгите, колкото цялото временно авителство, а и предното сумарон не са прочели, и последно - е нормален мъж, който харесва жените. *** го сатанизираха, но иде и тяхното време на позор

28

Анонимен

преди 3 години

Тоя поне едно му признавам-успя да се ожени за снаха си -Деница Гаджева.

27

Анонимен

преди 3 години

Волен премиер--------Мало е...Аз казвам хем премиер, хем президент, хем патриарх!!!Като Киндер сюрприз - три в едно!-))))))

26

Анонимен

преди 3 години

*** тоз фикус с кви китки се е обградил да го пазаят от народната любоф и редовно поливане.