19

Анонимен

преди 3 години

До КосачаНе си падам по мъже. Но нямам нищо против тези хора да не се притесняват и крият от света.

18

няма да им дойде

преди 3 години

До ЧубакаСума ти НПО-та цоцат от тая далавера!Проблема не е от обратните,а от тях!Сега ще натракат разни лозунги с вопли за права,ще дадат на някое и друго тарикатче по 50 лв за масовост,и ще хванат няколко сбъркани за фасада!Като отчетат мероприятието ще се оближат доволно,и ще мирнат!До следващия гей-парад!Просто на някои хора трябва да им се обясни по трудния,ама по много трудния начин,че така не бива!

17

Анонимен

преди 3 години

Лопата

16

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Ковид-19 зомбитата трябва да отидат на прайда да им поставят по една кожена ваксина за здраве в някоя грандинка да са защитени от индийския щам и марсианския щам...

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Може някой да е написал жалба че е бил заплашван от организаторите на контрапарада.При една такава жалба е много ясно че полицията ще ги превика на разпит.

14

Анонимен

преди 3 години

Толерастията към педеругстията е сигурен път по надолнището.Кога ще има Международен ден на семейните ценности, морала...до кога ще продължаваме да позволяваме на разни изверги да съсипват обществото под мотото че били дискриминирани, били не знам си какви?

13

Мальчик-гей

преди 3 години

Браво! Този в София кога ще е?

12

Анонимен

преди 3 години

Ако нямаше хомофоби нямаше да има гей прайд. Идеята на прайда е всеки от участниците да покаже че се гордее с това че е хомосексуален и че не се срамува от това.

11

Demonaz

преди 3 години

Време е феновете на Нефтохимик ,да излезнат както направиха преди със сектата "Свидетлите на Йехова. Тези са платени, както беше в София с блек ливейс но метарс.

10

ЦИНИК

преди 3 години

Начи искам дъ питам ? Ко имам 30 санта мажко достойнство ,тряаа ли а го извадя и дъ го натопорча ,че съм много надарен ? Нормалните ора ко ги интересе тва ? Е същото е и с гей парадите.

9

Чубака

преди 3 години

Да извършиш грях е едно. Да парадираш с това обаче и да внушаваш на хората, че това е ок, вече отиваш в друга графа ... казано с думи прости, играеш си с огъня. Според трите авраамистични религии е така. Дано да им дойде акъла на тези меки китки.

8

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах на какво основание полицията е привикала на разпит организаторите на контрапарада. Също не разбрах, какви права нямали ЛГБТ+ хората, че да протестират?!? На някой пука ли му изобщо с кого се ****?!?

7

Анонимен

преди 3 години

Най мразим леворезбовите да ми се набиват в очите. Немам нищо против тях нека си бъркат по дупките. Но да излизат и да парадират с извратеноста си ми идва в повече. Не искам децата ми да ми задават неудобни въпроси. Като този. Защо тези батковци се целуват. Какво да им кажа че са пеера си ли. На всичкото отгоре и поуголи се разхождат а слутинските медии ги отразяват. Май винкела ще свърши възпитателна работа. Той троши кости и праща за месеци в гипс. А след това и мозъка ще им дойде на място.

6

Анонимен

преди 3 години

99 процента от хомофобите са прикрити хомосексуалисти

5

Анонимен

преди 3 години

Кой ги финансира ти? Пак ли оная мумия Сорос?

4

Анонимен

преди 3 години

падениие

3

МЕСТИМ

преди 3 години

На никого не му пука. На гейовете не им пука, на нормалните изобщо. Парад с десет човека. Няма и кой едно протестно лозунгче да донесе. Модата мина и отмина, парадирайте си и после бегом за дюнери.

2

Леша

преди 3 години

"организаторите на Парада на хетеропривържениците вече са привиквани на разпит"Скоро ще се дестабилизира целия свят, тогава кой ще пази изкълчените?

1

Анонимен

преди 3 години

ако поканите дългия, манолова и ония тримцата да ви водят, те щи ви извоюват такива права, за които можете само да си мечтаете!