11

Диана

преди 3 години

Отново запис, отново БСП, отново стар! Защо не са го предали на прокуратурата тогава, а сега след дъжд качулка? Явно "дъждът" им е сега с атаката им е към властта и няма никакво значение за тях, че записът е стар, важното е да ударят ГЕРБ! Манипулации! Не ги интересува проблема, интересува ги борбата за власт! Ясно е що за човек е Илчовски - муле на БСП! И забележете колко доволен е БСП Стоилов - сега може да си говори каквото си иска...Важното е кой ще му повярва! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

10

Напред и нагоре

преди 3 години

Чакаме тигъра при Цанов.Единстввния свободен журналист.

9

Анонимен

преди 3 години

убедиха ли го че не са го изнудвали и че ако продължава ще му се случи случка?

8

Аз

преди 3 години

Тоя, само като му гледам мазната, гадна мутра, и ми става ясно, че не е читав...Нека будалите, да му се връзват на дивотиите.... А пък то у нас будали, бол....

7

Анонимен

преди 3 години

През няколко месеца една и съща песен, записи на Бойко, други записи на Бойко, нови записи на Бойко, Бойко върна мандата, новите се пенявиха, фейсбук статуси, Бойко, ГЕРБ бла бла и избягаха, после Бойко рекетирал еди кой си. До кога така бе другари от прословутата алтернатива на ГЕРБ?

6

Дрът Гербераст

преди 3 години

Нямам му никакво доверие на тоя Илчовски/с ударение,*** на първото И/ Та той наруши свещения обет -закона ОМЕРТА. Това е недопустимо. Как живее тоя човек, как спи спокойно. Мисли ли какво причини на Пилещаря, а на Бибитко!? Надявам ся целомъдрената гешефтатура да го вразуми .Той е и Троянски кон ,нахалника. Защо бе Пилищар си причинил ти това на Бибитко Джипков!?

5

Предсказател

преди 3 години

Туй ще е то!Да затварят папката и да я захвърлят да прашасва в някое забравено чекмедже!Туй ще е и нищо повече!

4

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да го разпитат за Мата Хари и да я извикат още днес да даде показания. Имам чувството, че аз ако вляза в къщата на Борисов ще намеря кюлчетата, вместо тези поръчковци, да си вземат метален детектор за двора

3

Анонимен

преди 3 години

Добре бе ГЕРБ много лоши и го рекетирали. Айде чалгарите и другите специалисти, правете правителство и управлявайте. Защо избягахте като мишки и сега пак зациклиха на ГЕРБ много лоши?

2

Готин джип

преди 3 години

По-хубав от на Боко който сега ще плаче:)))

1

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с алтернативата на ГЕРБ? Пак ли някакви измислени компромати? Нещо друго?