95

Германец

преди 3 години

То, че не са такива, за каквито се представят, е ясно. Смешното е, че ако се бяха профилирали като защитници на ЛГБТ правата, а не като средновековни патрЕоти, щеше да е по-вероятно да се докопат до депутатските кюфтета. Греда :)

94

Анонимен

преди 3 години

Германец, то най-големият хумор е, че видните борци срещу джендъризма и либерастията продават български паспорти на цената на стар фолксваген и грам не ги интересува на кого. Бяха даже в управлението и дори не направиха постъпки за спиране на изборния туризъм откъм Турция. Ама иначе патриоти големи, само не казвай на никой

93

Анонимен

преди 3 години

Братле, баба ми и дядо ми, Бог да ги прости, са от семейства с по 6-7 деца. Имат едно дете. Другите ми баба и дядо бяха също от многодетни семейства. Имат две деца. Аз самият съм расъл при соца, в класа половината деца бяха единствени в семейството. Явно тая либерастия още при Тошо е почнала бе :)

92

Германец

преди 3 години

Единствената причина предците ни да създават семейства било, децата да работят на нивата...---Ако обичаш, цитирай ме коректно. Както всички знаят, аз държа цитатите да са изрядни.

91

Имате нужда,

преди 3 години

Да сте отново на софрата, че иначе - гладС продаването на български паспорти ли борихте джендърите?Оня убавец дето проспа източването на яз. Студена и той от вашитеДа не изреждам....90те години група ченгета приватизираха абревиатурата ВМРО, с цел делавераЕй го и този, СидиОт стар македонски род ли е, или от род на " наши дрогаре"?

90

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецНа кой точно се смееш хипи наркомане? На твойте предци? Ти си типичния пример за либераст - тотално деградирало хипи, за който единствето важно е да се наплюска и напие днес, той не ползва разума си, за да не се затормозява излишно. Всичко което не съвпада с елементарно-простоватите му вярвание се демонизира и омаловажва. Единствената причина предците ни да създават семейства било, децата да работят на нивата - либерастки клишари лъжи, нямащи нищо общо с историческите факти.

89

Германец

преди 3 години

Едниственото(sic)[,] което трябваше да напишеш е[,] че си със завършен трети клас.---Там някъде се учи, къде се поставят препинателни знаци :)

88

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецЕдниственото което трябваше да напишеш е че си със завършен трети клас.

87

До 95

преди 3 години

Мен ВМРО не ме интересуват, единственото важно за мен е унищоването на либерастката идеология преди да е станало късно. Времето напредва, деградацията трябва да спре, обществото трябва да изтрезнее и да оцени реалната ситуалция, за да се вземат адекватни мерки.

86

Германец

преди 3 години

Не съм германеца, но цитатът му си е съществуващ, макар и не на Конфуций.---Май трябваше да напиша, че цитатът е на Конфуций (барабанист на Нирвана). Или пак щеше да е прекалено завоалиран хуморът ми?

85

Анонимен

преди 3 години

Семейството е било висша ценност, щото не е имало друг начин, братле - нивата да се оре, къщна работа, някой да те гледа на старини... Ръце трябват.И внимавай с примерите, щото точно в САЩ тия из най-бедните щати редовно имат по 6+ дечурлига, а мормоните и повече.

84

Съгласна

преди 3 години

До българинСамо нека изгонването почне с един с баш българско име - с Р започва и завършва на умен (въпреки айкюто на индивида, което е близко до телесната му температура).

83

До 90

преди 3 години

Значи да се самоунищожим физически, следователно и цивилизационно е нашия печеливш ход!? Какво ще стане след 40-50 години, когато европейците ще бъдат малцинства в собствените си страни, а онези ориенталци за които пишеш ще са мнозинство според теб? Кой ще взема решенията, кой ще определя дневния ред? Либерастията е не просто ретроградна, тя е пътя към края! Но разбира се ти живееш на принципа "след мен и потоп", просто толкова са възможностите на закърнялото ти мозъче.

82

Анонимен

преди 3 години

Тези на Кенеди и Линкълн ги знам, но това не променя факта, че и другите съществуват. Не съм германеца, но цитатът му си е съществуващ, макар и не на Конфуций.И не бъркай патриотизма с този пещерен МВРО шовинизъм

81

Германец

преди 3 години

Днес живеем като царе в сравнение с нашите деди, но те са създавали големи семейства, защото за тях това е била висша ценност!---Раждали са по много за да има кой да им работи на нивата. А и 1/3 от децата са измирали като мухи преди да доживеят работоспособна възраст (5-6 години), така че е имало и малко презапасяване. Ценности... хахаха :)

80

Анонимен

преди 3 години

до 90Япония, Франция, Германия, Норвегия, САЩ... все страни, стъпили здраво на идеята за историята си, патриотизма си, езиците си и семейните ценности, които се опитват да ги запазят. Те да не са недоразвити?

79

Джендър е и

преди 3 години

До Анонименвсяка работеща жена. Но я накарай *** патреота да издържа днес жена и две деца - ще духне с трета космическа.Друго си жена да му носи по три заплати,къа и ферари,защото пикаел прав.

78

Анонимен

преди 3 години

До Младите хора няматМладите хора не създават здрави семейства и деца, в цяла Европа и Северна Америка другарю *** - едниствената причина за това е либерастията или липсата на ценности. Днес живеем като царе в сравнение с нашите деди, но те са създавали големи семейства, защото за тях това е била висша ценност! Днес висша ценност е да си егоист, нихилист и хипи живещо ден за ден - в такива условия няма как да имаме растяща демография.

77

Анонимен

преди 3 години

До 84Изконните ценности, така както ги разбирате с ориенталските си мозъчета, са характерни за нискоразвитите и силно религиозни общества: Афганистан, Пакистан. Турция и тя се е запътила натам. Общо взето това е ретроградно връщане към миналото. Няма пример на високоразвита страна, която да се занимава с подобни глупости. В тоя смисъл, не да се върнем, а да се отървем от тези ценности е печелившата стратегия. И изобщо не става въпрос за разни ***-мендъри, а за адекватно, просветено и мор

76

До 85

преди 3 години

Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си. - Джон Кенеди.Живите и храбри патриоти са по-ценни от злато. Ейбрахам Линкълн