43

Жоро

преди 3 години

Веднъж агент ДС, цял живот аген ДС. Това е целта на Русия и назначените от Москва ченгета, Радев, Чалгаджията, Черепа и другите животни в тая ферма. Аз съм за конституционна монархия, но не е ясно какъв ресурс има зад това. Ясно е, че така повече не може, но от Брюксел и Вашингтон няма да одобрят президентска република

42

Професор

преди 3 години

При Фидосова имаше някакъв здравословен проблем и затова дебелееше заплашително май беше 200 килограма жената. Ама при Каракачанов килограмите се дължат на обездвижване. Единствената физическа дейност която изпълнява е да говори и се напъва в тоалетната когато ходи по голяма нужда. Като добавим и пастърмите и кюфтетата става страшно. Сигурно е 150 кила ако не и повече.

41

социалист

преди 3 години

Каракачанов е верен другар. Изпълнява нареждане на президента и БСП.Агент партията си мени, но от червеното не се дели.

40

Анонимен

преди 3 години

И аз съм ЗА президентска република!

39

Анонимен

преди 3 години

Флинстоун.

38

Krom

преди 3 години

Мале какви сте мазни к***рви не е истина! Проявете малко достойнство бе, то бива да смучете пiшки за да сте във Властта, ама направо себе си надминахте. Мисля, че никога повече няма да видим мазните Ви мутрi в Народното събрание.

37

Анонимен

преди 3 години

Този каракачанов яде по вдна тарелка кювтета сигорно 60% на 40% мазен мазен направо ако го изтискаш лои ше изтече безакълен колко искаш.оная работа си я гледа с огледало че не може да си я види от корема.този ако ми е работник ше го бия и ше го изгоним като куче и една стотинка няма да му дам.иска да краде от клетите българи още да надебелява на наш гръб.

36

Анонимен

преди 3 години

Агента си остава агент лустрацията трябва да хване и каракачанката досега не искаше президентска република дойде московския Радев и вика хайде готови сме вече

35

Анонимен

преди 3 години

Да не би каракачанката да се кандидатира за президент?Стига бе,тия ни взеха за мезе.И пак щели да се коалират със ***,пульо,Атанас и аз,винкела.Пусти мерак за аванта и далавери.

34

Голяма герб калинка

преди 3 години

тези ко са се строили, като че са хор Йоан Кукузел?

33

Анонимен

преди 3 години

Само Патриотите ще спасят България от метежници,популисти и чалгари!

32

Анонимен

преди 3 години

Тва са наи големите к-ви в парламента мазнат се на всеки кювтето каракачанов като плескавица е като бидон кучето ми има повече акъл от тези типове.и аз искам влак стрела да няма спин и рак и гладни хора и безработица и вмро да не крадът но реалноста е съвсем друга.

31

какво се чудим

преди 3 години

Атака ВМРО и ДПС са създадени от руската агентура да създават етническо напрежене та да има носталгия към дядо иван. Въпреки 3% на изборите нали трябва да оправдаят вложенето ски пари затова правят такива изявления.

30

Гелето

преди 3 години

До АнонименСтрува 2.12 % (промила)

29

Професор

преди 3 години

За Каракачанов казват че може да издържи 8 часа на ядене и пиене на маса. Носел много на алкохол и бил любител на месото. Преди нова година на Коледа така е преял че вдигнал кръвното. Строял и някакво имение ама голямо. Явно има доста пари спестени от министерска заплата. За Волен ме е жал. Получи по малко от 1% и партията му не получава субсидия. Благодарение на него Далавери и Каракачанов влязоха в парламента после го наритаха. Волен има малко дете, живее на квартира. И той има нужда от пари.

28

Анонимен

преди 3 години

Колко струва един пашапорт издаден от псевдо-ВМРО?Колко пашапорта са издадени?

27

Анонимен

преди 3 години

г-н Каракача , вас повече трябва да ви вълнува Ревизията - милиарди за самолети,продажба на бг паспорти и тн далавери - Народа иска Съд и връщане на Накраденото !

26

Жоро

преди 3 години

Ей, северния македонец, оти не пишеш на северно македонската азбука или и ти си станал Южен сърбин да ви *** и държавата.

25

Анонимен

преди 3 години

добре че нямат власт , но путинската им същност стана ясна .бездруго са милиционер до милционера

24

Анонимен

преди 3 години

До БългаринДръжте се за палците обаче.