110

Dersu Uzala

преди 3 години

До ВяраГледах вничателно видеото. Много тъжен хумор и много отнесени от вихъра българи. За съжаление, става ясно, че простотията в България е издигната в култ и развита в "наука".

109

Анонимен

преди 3 години

Президентът супер ме кефи. Радев продължавай да бъркаш в здравенцето на Борисов.

108

Василев

преди 3 години

Големият провал и големиат скандал на Бойко борлисов е това което направи с Южен поток, похарчи четири милиарда народна пара за тръба , която транзитира руска газ за Сърбия, която настройва Македония срещу България!!!това е грандиозен провал и руските служби решиха да прикрият тозе скандал, като скалъпиха скандалите с шкафчето и подслушване със СРС , за да отвлекат вниманието на българските граждани!!!Агент Бенджи Галахар!ЦРУ!!!

107

Анонимен

преди 3 години

116 Зад фигуранта Радев, са червенитеорки, носени от газ...Сега, сериозно, всички социолози, дори червените определиха електората на ГЕРБ, като образованите на средна възраст, а на Слави, като младите берачи на ягоди и фаянсаджии, слушащи чалга, в чужбина За това правителство никой не е гласувал, след изборите, отива там, откъдето е дошло.

106

Електра

преди 3 години

Както и да го гледам, си е крадлив и гнусен пъпчив Кау.н отвсякъде. Откога Ка.ун е цензурирана дума, то бива ли..зане , ама чак толкова не бива. Тиква може но Ка***ун неможе...

105

До Василев

преди 3 години

Щото като най-агресивното бубе дрънка с оръжия наоколо се надяваме да не бомбардира набаба ти къщата ...както на някои баби във Варна и Балчик през 1916 година ...отворих ли ти очите целувай ръка ... късогледо типче

104

Румен Нивеляшката

преди 3 години

Крепостните *** трият постове като не им изнасят... плюхте си на професията и на призванието дзън дзън рубляшки ... кукли на верига. Трийте мили мача сега започва ...

103

Електра

преди 3 години

Както и да го гледам, си е крадлив и гнусен пъпчив *** отвсякъде.

102

Василев

преди 3 години

Бойко Борисов трябва да отговори , защо похарчи четири милиарда лева за да транспортира руска газ на Сърбия , и капацитета на тръбата никога няма да бъде запълнен, и с този акт евроатлантическа България заби смъртоносен меч в украинското сърце!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

101

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези хора в това правителство, кой е гласувал за тях?Червените фуражни и чалгата, да се стягат, да освободят постовете, след изборите, вън.

100

Анонимен

преди 3 години

120 "Посредствен", но само за комунистите от БСП/ДС, които влязоха във властта, през задния вход. Борисов има толкова успехи, колкото червените мутри и чалгаджии, за 30 години, немогат, да имат. Правителство на БСП/ДС, и Слави чалгаря.

99

Анонимен

преди 3 години

Ако все още има неразбрали, че герб(+ДПС) е синоним на корупция и деградация, никога няма да се оправим.

98

Анонимен

преди 3 години

116 Не, но е реваншизъм. Нямаше нужда, да облъчват хората с "прозрачност", "демократичност"...на това правителство, като е една голяма лъжа, фейк, който ще ометем на изборите.

97

Анонимен

преди 3 години

Свърши управлението на един ПОСРЕДСТВЕН човек, сега вече има надежда.

96

Електра

преди 3 години

Така се прави като Сталин и Берия, има човек Кауна има проблем, няма човек Кауна ще има два пъти по голям проблем. По добре е да каже как така Кауна успя, да събере толкова много червени крадливи бoк .луци на едно място, че не станва ясно. ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА КОМУ - ФАШИСТКА и ОСМАНО - МУТРИНСКА ВЛАСТ...

95

Василев

преди 3 години

Зад Румен Радев е по-интелигенттната част от българския народ, а зад Бойко са групите за рекет, държавната рекетьорска престъпна администрация и руските теостратегически интереси!!!Агент Чадли Морисън!ЦРУ!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Реваншизмът е в ход, верният син на столетницата Рашков, току що, уволни основния свидетел срещу съветника на Радев, Узунов, замесен в аферата с джиповете.------Е, какво като го е уволнил?Като е свидетел, това някакъв имунитет ли му дава?

93

ояден наглец

преди 3 години

*** можел бил да кара самолет. Тя и мечката в цирка може да кара колело ама не я правят директор на цирка.

92

Анонимен

преди 3 години

119 Нима, не знаех, че Радев бил командос, нали е уж, президент, обединител на нацията.Недопустимо е, действащ президент, да излезе пред президентството с вдигнат юмрук и да поведе щурм над парламента. Радев наруши няколко пъти конституцията и затова, заслужаваше импийчмънт.

91

Анонимен

преди 3 години

До помнещ.Ако ГЕРБ пак спечелят с 30% кои и какво ще е ти виновен/виновно.