53

АнонимеН

преди 3 години

ВИЖТЕ ЛИЦЕТО НА БОК-ЛУЦИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ НА ДЕМОНА БУДАМОН!!!ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ТАЗИ ГОДИНА СА С ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И ДАНО ПУКНАТ СКОРО!!!

52

АнонимеН

преди 3 години

30 МИЛИАРДА ВЗЕТИ ОТ ГЕРБ НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ,ЕТО ТОВА ЗА ЛЪЖЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЗНАЧИ СТАБИЛНОСТ!!!ПРОКЛЕТА ДА Е НАВЕКИ РЕДОМ СЪС ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ОТ ГЕРБ!!!!

51

АнонимеН

преди 3 години

ДЕМОНА БУДАМОН ПРИКЛЮЧИ С УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ!

50

АнонимеН

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНА И ДОЛНА ТВАР!ПРОКЛЕТА ДА Е НАВЕКИ РЕДОМ СЪС ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯ ГЕРБ!

49

Много съм прос

преди 3 години

Герб и медената питка .Кой намазал ,понамазал. Мандалото (мандата) падна.Другите партийци . Членове само ,останали гладни.

48

Анонимен

преди 3 години

Айде вече почвате да слушате тъ.пите обяснения на радевия пенсионер, който вече ще ви е Премиер.Стягайте редиците от утре да почвате с фалбите.

47

Ултраизвратеняк

преди 3 години

Лилето Свянетка беше по секси от туй гуси!

46

Анонимен

преди 3 години

Гербавият тролаж вие като бита мacтия!Плаче като вдовица за фaлoc!

45

Анонимен

преди 3 години

Лъжеш! Страх ви е!И би трябвало...

44

Анонимен

преди 3 години

а тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора "Кухия", вероятно след като е оценил интелектуалния потенциал на старшина Манев. Кухия обаче станал любовник на Цецка Цачева и така се издигнал в партийната йерархия на ГЕРБ, твърди Михаил Михайлов.

43

Анонимен

преди 3 години

Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за негов директор е назначен бившият старшина Маноил Манев. Преди 6 години Маноил Манев става "редови" депутат от ГЕРБ (след отказ от депутатското място на съпартиеца му Димитър Желев, който стана заместник-кмет на град Раднево), а тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора "Кухия", вероятно след

42

Анонимен

преди 3 години

Чудя се защо искат да привличат младите хора. Нали Бойко викаше лятото, че не ги харесвали. Сега изведнъж им запритрябваха техните гласове и почнаха рЕзко да ги харесват ли? Ама младите все още не харесват Тиквата и неговата шпиц команда, и не са толкова глупави да му се връзват на бръщолевенето!

41

Анонимен

преди 3 години

Според Михайлов няколко години по-късно безобразията на Автогара Стара Загора са стигнали до там, че тогавашният директор на ОД МВР - Стара Загора ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев от полицията. Въпреки това обаче, една година по-късно (около 2006 г.) старшина Манев е бил назначен в областното звено "Охрана" (към Министерство на правосъдието) в Стара Загора, от което също е уволнен дисциплинарно 2-3 години по-късно. Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за не

40

A

преди 3 години

Тия герберасти наизуст ли учат речите на шефа си Боко-чекмеджето, за да ги повтарят като папагали до втръсване? Или не могат една оригинална мисъл да произведат сами? Сега 2 месеца ще слушаме само за пътища,саниране, 800 000 души и колко е велика Тиквата...

39

Анонимен

преди 3 години

След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно видео да разкрие кой всъщност е Маноил Манев, известен с прякора "Кухия". Според Михайлов, Маноил Манев е завършил "специалност щанги" в старозагорското спортно училище, след което е карал Полицейска школа за старшина (най-вероятно в Казанлък). После Манев е бил назначен за участъков полицай в Стара Загора, като в неговия участък попада и Автогара Стара Загора. Точно от там Михайлов познава Маноил Манев, който според Михайл

38

Анонимен

преди 3 години

... Фандъкова и Николов ще са кандидат-президентска двойка на ГЕРБ...Не знаех , че ГЕРП са и майтапчии! Дерзайте!

37

Анонимен

преди 3 години

Никой не се страхува от комуноидния кабинет на Решетников.

36

Нощно шкафче

преди 3 години

Операция..... Да изрежем тумора - ГРОБ.....

35

Анонимен

преди 3 години

Вижте тази Галя колко е грозна и анти !!! Да я убием сега на място ,да я насечем в адски мъки на парченца!!

34

kenef

преди 3 години

Таа шия, не е от туршия.България цяла вази мрази, гиди дърти гербарази!